הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרנבולון ובעיות נפשיות

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
יכולה להיות סיטואציה שבנאדם בריא בנפשו פתאום יחטוף התקפי חרדה מטורפים משימוש בטרן?
מדובר בחבר שכבר למעלה משנתיים עושה סייקלים בלי שום בעייה,הבחור התחיל לקחת טרן פעם ראשונה בערך לפני שבועיים,ביומיים האחרונים הוא פשוט איבד את זה ברמה שרוצים לאשפז אותו,למרות הידע שיש לי בחומרים והוא לא קטן,בחיים לא נתקלתי בסיטואציה כזאת,בנאדם שהיה לו עבר פסיכאטרי אין ספק שעדיף לו לא להתקרב בכלל לחומרים אבל פה מדובר בבנאדם בריא לחלוטין ללא עבר פסיכאטרי,אשמח לשמוע מאנשים תגובות אם הם גם נתקלו בסיטואציה כזאת.

לא מאשפזים אנשים בגלל התקפי חרדה..
לפי דעתי משהו שם בחומר לא תקין...
וחוץ מזה במדינת ישראל אנשים "מאבדים את זה" מידי יום ללא שימוש בחומרים אנבוליים..
נראה לי שהמצב הכלכלי והביטחוני והפקקים בכביש והחום שיש במדינה ביוני - יולי - אוגוסט בהחלט יכולים לגרום גם לשפוי באדם לצאת לפעמים
מגבולות הנורמה..

• פותח/ת השרשור
ככל הנראה מדובר בתקופה קשה שהבחור הסתיר,אין לזה קשר ישיר לחומרים אבל יש מצב בהחלט שטרן הצית קצת את היצרים עוד יותר

וחוץ מזה במדינת ישראל אנשים "מאבדים את זה" מידי יום ללא שימוש בחומרים אנבוליים..
נראה לי שהמצב הכלכלי והביטחוני והפקקים בכביש והחום שיש במדינה ביוני - יולי - אוגוסט בהחלט יכולים לגרום גם לשפוי באדם לצאת לפעמים
מגבולות הנורמה..
מסכים ומחזק גם את הסיבות האלה. ולדעתי הטרן זה מה שהעיף לחבר שלך את הסעיף, המלצה שלי להוריד טרן. ולתת טיסה ל BORA BORA או משהו להרגיע ת נפש 😉

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת מה רץ לבנאדם בקופסא,לפעמים אנשים נופלים למשברים שקצת קשה להתמודד איתם ומאבדים את זה,נוסיף לזה קצת ״אפקטרן״ ודברים מתחילים לעוף....בניהם הקלאבסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית