הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט + טרנבולון

nir nir

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
-3
8
0
שלום לכולם
מבקש חוות דעת על סייקל ראשון.
משתמש ב:
טסט פרופ 50mg/ml
trenbolone acetate 100mg/ml

מינונים:
10 שבועות
פעמיים בשבוע 0.5cc מכל אחד.

אם אני מבין נכון מדובר בסך הכל 50mg טסט ו 100mg טרן בשבוע?
משהו עם המינון שהמליצו לי נראה מוזר ונמוך מדי.
המטרה היא בעיקר חיטוב ולא יזיק עוד קצת שריר.. 😃

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
על פי הידוע לי, לא PL קלאסי, אבל אין ספק שאתה נמצא במרכז הסצינה העולמית, ולפי ה 270X3 מי שמייעץ לך יודע מה הוא עושה.
אני מכבד את אופיר ומעריך את היכולות שלו, אך מכאן ועד קביעה שמי שמייעץ לו יודע מה הוא עושה - איננה חד משמעית

על פי הידוע לי, לא PL קלאסי, אבל אין ספק שאתה נמצא במרכז הסצינה העולמית, ולפי ה 270X3 מי שמייעץ לך יודע מה הוא עושה.
גילוי נאות - לקחתי יועץ מאד מוכר בעולם הפארמה העולמי אבל את האמת כל מי שראה את מה שהוא כתב לי לא הבין / חשב שזה גרוע / אמר לי לזרוק לפח.

חד וחלק רוב הליפטרים שאני מכיר לוקחים דברים אחרים.

אני מכבד את אופיר ומעריך את היכולות שלו, אך מכאן ועד קביעה שמי שמייעץ לו יודע מה הוא עושה - איננה חד משמעית
בגדול אני מסכים, אבל..
1. בPL קל מאוד לדעת אם דברים עובדים. אני באמת חושב שההתקדמות שלו מדברת בעד עצמה (מבלי להפחית חלילה מההשקעה שלו באימונים, תזונה וכו').
2. אני לא מכיר את אופיר באופן אישי, אבל מהפוסטים שהוא מעלה ניראה שהוא לוקח את הPL ברצינות המירבית. הסביבה שבה הוא מתאמן עושה רושם מאוד מקצועי, אני מעריך שאם הוא אומר
לקחתי יועץ מאד מוכר בעולם הפארמה העולמי א
אז הוא דובר אמת. גם לי, כפי שניתן לראות בתגובה שלי, שילוב החומרים ניראה תמוה, אבל אם תוצאות קשה להתווכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית