ייעוץ סייקל ראשון טסט + טרנבולון

nir nir

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
-3
8
0
שלום לכולם
מבקש חוות דעת על סייקל ראשון.
משתמש ב:
טסט פרופ 50mg/ml
trenbolone acetate 100mg/ml

מינונים:
10 שבועות
פעמיים בשבוע 0.5cc מכל אחד.

אם אני מבין נכון מדובר בסך הכל 50mg טסט ו 100mg טרן בשבוע?
משהו עם המינון שהמליצו לי נראה מוזר ונמוך מדי.
המטרה היא בעיקר חיטוב ולא יזיק עוד קצת שריר.. 😃

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה הסייקל שהומלץ לי על ידי מישהו שעוסק בתחום.
לאחר שחיפשתי וקראתי בפורום הבנתי שכנראה המינונים לא אופטימלים לכן החלטתי להעלות את זה להתייעצות.
אני רוצה לוודא גם שהמינונים שרשמתי ברמה השבועית מדויקים.
אשמח לתגובות ותודה.
חשוב לציין גם שאני מעוניין בסייקל שהוא לא אגרסיבי מדי עם הגוף ושלא יפגע בפוריות.

זה הסייקל שהומלץ לי על ידי מישהו שעוסק בתחום.
לאחר שחיפשתי וקראתי בפורום הבנתי שכנראה המינונים לא אופטימלים לכן החלטתי להעלות את זה להתייעצות.
אני רוצה לוודא גם שהמינונים שרשמתי ברמה השבועית מדויקים.
אשמח לתגובות ותודה.
חשוב לציין גם שאני מעוניין בסייקל שהוא לא אגרסיבי מדי עם הגוף ושלא יפגע בפוריות.
סייקל לא אגריסיבי?
למה שלא תדפוק עם פטיש על הביצים שלך. זה יהיה פחות אגרסיבי לפוריות שלך

• פותח/ת השרשור
אה, אז אתה בידיים טובות, סליחה.
פניתי לפורום לשם קבלת ייעוץ והכוונה.
אני כאן כי אין לי תשובות לשאלות ואני לא יודע הכל.
אני לא כל כך מבין למה הציניות... אני באמת מבקש עזרה.
לא אמרתי בשום צורה שהסייקל מיטבי או שמי שייעץ לי לגביו צודק.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר.
אשמח לקבל חוות דעת על הסייקל. גם בכמה מילים אם אפשר בבקשה..
לצערי עשיתי טעות, החומרים כבר אצלי ואני פונה לפני שאני מתחיל בהרפתקה שאולי תעשה יותר נזק מתועלת.

קראתי את המאמר.
אשמח לקבל חוות דעת על הסייקל. גם בכמה מילים אם אפשר בבקשה..
לצערי עשיתי טעות, החומרים כבר אצלי ואני פונה לפני שאני מתחיל בהרפתקה שאולי תעשה יותר נזק מתועלת.
סייקל ראשון מומלץ לבצע טסטוסטרון בלבד במינון של 500mg/w. פרופיונט לא מומלץ לסייקל ראשון כיוון שמדובר באסטר קצר כך שתדירות הזריקות היא eod (יום כן יום לא).
רצוי לרכוש טסטווירון של באייר (טסטוסטרון אננטט מבית מרקחת), כך תהיה שקט ובטוח שהחומר באיכות טובה ובמינון הרצוי. כמו כן יש לרכוש hcg (תריץ חיפוש בפורום) ולבצע pct של נולבדקס וכלומיד (שוב, תריץ חיפוש).
טרן זה אחלה חומר, אבל ממש ממש לא בשביל סייקל ראשון.
נ.ב.- אשמח לדעת מי זה היועץ "שעוסק בתחום" שהמליץ לך על טסט פרופ וטרן לסייקל ראשון.

סייקל ראשון מומלץ לבצע טסטוסטרון בלבד במינון של 500mg/w. פרופיונט לא מומלץ לסייקל ראשון כיוון שמדובר באסטר קצר כך שתדירות הזריקות היא eod (יום כן יום לא).
רצוי לרכוש טסטווירון של באייר (טסטוסטרון אננטט מבית מרקחת), כך תהיה שקט ובטוח שהחומר באיכות טובה ובמינון הרצוי. כמו כן יש לרכוש hcg (תריץ חיפוש בפורום) ולבצע pct של נולבדקס וכלומיד (שוב, תריץ חיפוש).
טרן זה אחלה חומר, אבל ממש ממש לא בשביל סייקל ראשון.
נ.ב.- אשמח לדעת מי זה היועץ "שעוסק בתחום" שהמליץ לך על טסט פרופ וטרן לסייקל ראשון.
קשה לי להאמין שמישהו הזה קיים בכלל. גם בחירת חומרים , גם מינונים וגם מונחים עילגים מרמזים שסלט הזה הוא המצאה פרטית של הבחור. אולי הוא קרא קצת טקסטים ברשת וזה מה שהצליח להבין. לא נראה לי שקיים ״ מומחה לחומרים״ שימליץ על סלט כזה. הרי אחרי דבר כזה אף אחד לא יתקרב אליו וזה הפסד כספי.
אולי היועץ ״ שעוסק בתחום״ זה חברו מחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שמישהו הזה קיים בכלל. גם בחירת חומרים , גם מינונים וגם מונחים עילגים מרמזים שסלט הזה הוא המצאה פרטית של הבחור. אולי הוא קרא קצת טקסטים ברשת וזה מה שהצליח להבין. לא נראה לי שקיים ״ מומחה לחומרים״ שימליץ על סלט כזה. הרי אחרי דבר כזה אף אחד לא יתקרב אליו וזה הפסד כספי.
אולי היועץ ״ שעוסק בתחום״ זה חברו מחדר כושר.
ראשית לא מבין למה זו הגישה.
לא המצאתי דבר ולא מדובר ב"חבר" מהחדר כושר.
למען שמירה על פרטיותו לא ארשום את שמו אבל מדובר באדם בעל ניסיון רב בתחום.
הגעתי לפורום על מנת ללמוד ולהתייעץ.
תודה רבה ל MARS על התשובה!

לגבי גישה, תחשוב שבאת לפורום מכוניות והיית שואל - אני לא יודע לנהוג ולא מכיר את חוקי התנועה אבל קניתי פרארי , עכשיו תסבירו לי בקצרה איך נוהגים תוך שמירה על חוקי תנועה וביטיחות אישית.

• פותח/ת השרשור
לגבי גישה, תחשוב שבאת לפורום מכוניות והיית שואל - אני לא יודע לנהוג ולא מכיר את חוקי התנועה אבל קניתי פרארי , עכשיו תסבירו לי בקצרה איך נוהגים תוך שמירה על חוקי תנועה וביטיחות אישית.
אני מבין את ההקבלה ולמה אתה מתכוון אבל בסיטואציה שאני נמצא בה מצאתי לנכון לבוא ולהתייעץ.
לאחר שכבר קראתי מאמרים ועדיין לא ברור לי מה לא בסדר בסייקל.

אני מבין את ההקבלה ולמה אתה מתכוון אבל בסיטואציה שאני נמצא בה מצאתי לנכון לבוא ולהתייעץ.
לאחר שכבר קראתי מאמרים ועדיין לא ברור לי מה לא בסדר בסייקל.
אם היית קורא מאמרים היית יודע :
1. פרופ לא עושים פעמיים בשבוע.
2. איפה pct ו hcg ?
3. מינונים נרשמים ככמות חומר פעיל לשבוע ולא בכמה cc אתה אמור להזריק.
4. כל מה ש mars רשם לך.

לגבי הסיטואציה שלך- אם לא התחלת להזריק אז תחזיר את החומרים למי שמכר לך אותם ( כנראה זה גם אותו יועץ שרשם לך את הסייקל הזה ) וקל את הכסף חזרה.
אחר כך תקרא בתשומת לב מירבית את החומר בלינק הבא :
מידע - Q&A חומרים אנבוליים
רק אחרי שתבין מה הולך שם ותבין מה ההשלכות לשימוש בסטרואידים אנאבוליים , תחזור לפה עם שאלות ענייניות.

• פותח/ת השרשור
אם היית קורא מאמרים היית יודע :
1. פרופ לא עושים פעמיים בשבוע.
2. איפה pct ו hcg ?
3. מינונים נרשמים ככמות חומר פעיל לשבוע ולא בכמה cc אתה אמור להזריק.
4. כל מה ש mars רשם לך.

לגבי הסיטואציה שלך- אם לא התחלת להזריק אז תחזיר את החומרים למי שמכר לך אותם ( כנראה זה גם אותו יועץ שרשם לך את הסייקל הזה ) וקל את הכסף חזרה.
אחר כך תקרא בתשומת לב מירבית את החומר בלינק הבא :
מידע - Q&A חומרים אנבוליים
רק אחרי שתבין מה הולך שם ותבין מה ההשלכות לשימוש בסטרואידים אנאבוליים , תחזור לפה עם שאלות ענייניות.
תודה רבה על התשובה וההסבר.

לא משנה איך הבן אדם נראה אתה לא יודע באמת מה הוא דוחף לך אם אין לך ידע בתחום. זה תופעה ידועה כבר שנים שיש איזה בילדר מוכר בתחום שלא פעם מנצלים בחורים/ילדים אפילו אנשים מבוגרים כדי להתפרנס על הגב שלהם, ראו הוזהרתם

אין לי נסיון עם טרן וככל הנראה גם מעולם לא יהיה.
זה חומר מאוד בעייתי עם הרבה תופעות לוואי, גם מי שמשתמש בהצלחה לרוב סובל ברמה מסויימת.

ממליץ בחום להתרחק, בוודאות בפעם הראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית