הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרזית

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
שמעו אני שותה כמאט כל יום קפה עם סוכרזית אחת לרוב 2 זה יכול לגרום לי לבעיות לטווח הרחוק ?
ואם יש ממתיק אחר שיותר בכיוון של בריא שאתם יכולים להמליץ לי עליו אז תודה ✌️

• פותח/ת השרשור
אויש שים כפית סוכר אמיתית ותפסיק להשתמש בתחליפים

שמע לא יכול עוד סוכר יש לי תפריט מסודר [חיטוב] וגם אם היה אפשר הייתי מעדיף לקחת משו אחר במקום .. להוא למעלה עם הסרטן הבנתי שאתה צוחק כאילו אבל בכל זאת לא מומלץ לקחת הרבה כולה שאלתי אם הכמות שאני לוקח זה בסדר ולא יעשה לי איזה נזק או משו זה הכל 😳

שמע לא יכול עוד סוכר יש לי תפריט מסודר [חיטוב] וגם אם היה אפשר הייתי מעדיף לקחת משו אחר במקום .. להוא למעלה עם הסרטן הבנתי שאתה צוחק כאילו אבל בכל זאת לא מומלץ לקחת הרבה כולה שאלתי אם הכמות שאני לוקח זה בסדר ולא יעשה לי איזה נזק או משו זה הכל 😳
בכמויות שאנשים נורמלים לוקחים לא אמור להיות נזק.
אם אתה ממש רוצה להכנס לזה עדיף להשתמש ב
אסולפםK או סכרין ולא באספרטיים וציקלמאט. מהסיבה הפשוטה שיש יותר ראיות לנזק לגוף מהשניים האחרונים. (ציקלמט אסור לשימוש בארה"ב בכלל.)
על סכרין ירדו פעם אבל אספרטיים כבר נחשב יותר גרוע כי הוא מתפרק למתנול (שזה חתיכת רעל).
אבל שוב,
שימוש נורמלי, לא יקרה לך כלום. אל דאגה.
אם אתה ממש מקפיד קח את השניים הראשונים.

אני אישית לוקח מתוק וקל. שזה sweet N LOW
שזה בעצם תערובת של סוכר ענבים (דקסטרוזה) ושל סכרין (3 אחוז בלבד).
מה שאומר שיש לך משהו מאוד מתוק בפחות קלוריות מסוכר רגיל ומכיל גם סוכר ענבים, שעדיף על סוכר רגיל שאנחנו מכירים (עדיף מבחינתנו, לא מבחינת בריאות)
אני חושב שזה אחלה דבר. יוצא לך איזה רק 3 ומשהו קלוריות לכוס קפה בטעם נורמלי לחלוטין ובלי לנגוע בסוכרוז.

• פותח/ת השרשור
בכמויות שאנשים נורמלים לוקחים לא אמור להיות נזק.
אם אתה ממש רוצה להכנס לזה עדיף להשתמש ב
אסולפםK או סכרין ולא באספרטיים וציקלמאט. מהסיבה הפשוטה שיש יותר ראיות לנזק לגוף מהשניים האחרונים. (ציקלמט אסור לשימוש בארה"ב בכלל.)
על סכרין ירדו פעם אבל אספרטיים כבר נחשב יותר גרוע כי הוא מתפרק למתנול (שזה חתיכת רעל).
אבל שוב,
שימוש נורמלי, לא יקרה לך כלום. אל דאגה.
אם אתה ממש מקפיד קח את השניים הראשונים.

אני אישית לוקח מתוק וקל. שזה sweet N LOW
שזה בעצם תערובת של סוכר ענבים (דקסטרוזה) ושל סכרין (3 אחוז בלבד).
מה שאומר שיש לך משהו מאוד מתוק בפחות קלוריות מסוכר רגיל ומכיל גם סוכר ענבים, שעדיף על סוכר רגיל שאנחנו מכירים (עדיף מבחינתנו, לא מבחינת בריאות)
אני חושב שזה אחלה דבר. יוצא לך איזה רק 3 ומשהו קלוריות לכוס קפה בטעם נורמלי לחלוטין ובלי לנגוע בסוכרוז.

תודה רבה על התשובה בקשר לסוכר שאתה קונה והשניים שהמלצתה עליהם אפשר להשיג בכל סופר רגיל ? 😃

תודה רבה על התשובה בקשר לסוכר שאתה קונה והשניים שהמלצתה עליהם אפשר להשיג בכל סופר רגיל ? 😃
כן. מה שאני קונה זה זה: http://www.macolet.net/pl_product~53~15~0.htm
ויש את זה בכל מקום. פשוט תבקש מתוק וקל.

אסולפםK נמצא ב:
Sunette
Sweet-n-Safe

סכרין נמצא ב:
הרמזית
סוכרזית
סוויטי
סוויט דיאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית