הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Al pharma

• פותח/ת השרשור
[ATTAC
IMG-20170701-WA0002.jpg
H=full]39905[/ATTACH]

אני התחלתי סייקל שלהם לפני שבועיים וחצי, עדיין לא מרגיש כלום וחיפשתי אם יש עוד מישהו כמוני להשוות עניינים אשמח אם תענה

מה אסור לפי החוקים, יש פה הודעות פרטיות פשוט צריך להגיע ל 30 תגובות. בכל אופן אני כבר התחלתי בגלל זה אני שואל כבר שבועיים ואני לא מרגיש כלום רציתי לדעת ביותר פירוט מה סיפרו לך והאם זה ממקורות מוסמכים כמובן בלי לציין את המקןרות

השאלה אם זה עושה את העבודה או שנשארתי עם המכנסיים למטה, שוב תודה על המענה.
שאם זה לא עושה את העבודה אני פשוט אפסיק עם הזריקות

תודה רבה דניאל

אני חושב שדניאל התכוון שהפסק אותו - הכוונה : הפסק את השימוש בחברה שבהישג ידך , וחפש חברה אחרת. לא חסרים פה המלצות על חברות עם מוניטין טוב ותוצאות בשטח.

עניתי לך באשכול השני שלך לגבי הסייקל וגם אענה פה - הפסק אותו

האם אתה מניח שאין בהישג ידו את האפשרות לקבל חומרים שהם יותר לגיט בשוק כיום ולכן ממליץ להפסקה מוחלטת?

דעתי בעניין היא שהבחור יכול קצת להתאמץ ולהגיע לחומרים שהשם שלהם רץ לפניהם.

האמת שאין לי מאיפה לארגן, הבן אדם שארגן אותי מאוד מוכר בתחום, מאוד. וחוץ ממנו אין לי מישהו שאני מכיר בכל אופן תודה על התשובות

תתחיל להתרחק מכל אותם "מומחים" ו-"מוכרים בתחום"
מספיק להבין על פי הסייקל הראשון שלך, שמי שבנה לך אותו הוא או טיפש או חמדן
שנית, אל תסיר אחריות גם מעצמך - אתה יכול ללמוד גם לבד על ידי קריאה ושאלת שאלות (מומלץ מאוד פה בפורום) לפני שימוש בחומרים
רבה הפגיעה על ההצלחה במקרים כמו שלך

לגבי הסייקל הנוכחי שלך, לדעתי יהיה נכון פשוט להפסיקו כעת. לא קרה שום דבר ולא צריך גם PCT
תנוח, פנה זמן ללמוד איך להתאמן ולשמור על תזונה נכונה
קרא בפורום כמה שיותר ולמד על התחום

לפעמים הבאות חזור להתייעץ לגבי איזה סייקל ואיזה חברות להשתמש לפני השימוש!

בהצלחה

לאחר שעברתי על התגובה הזו של דניאל , מהפוסט הראשון שלך , הבנתי שעשית סלט גדול בסייקל הנוכחי.
רד ממנו , מכל מה שלקחת עד עכשיו, אין אפילו צורך בניקוי או פרגניל , פשוט תן לגוף לנוח כמה חודשים ותחזור לסייקל בסיס
שהוא טסט אנתת בלבד 500 מ"ל שבועי מחולק ל2 זריקות וזה יניב לך די והותר תוצאות.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית