הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הודעה לכל אוהבי הכלבים

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
אנשים יקרים .
הכלבים האלה מחפשים בית חם בדחיפות - יש להם 20 ימי חסד .
גור לברדור מעורב - בן חודשיים
כלבה כנענית מעורבת צעירה .
מעורב קטן ומקסים - מיני-מיני לברדור .צעיר - בן כשנה
רועה בלגית - צעירה .​

כתובת: מושב בית יצחק.
התחנה/מכלאה עובדת בימים א- ה בשעות 8:00-11:00 בבוקר ו-16:00-18:00 אחה”צ.
בימי ששי וערבי חג - 8:00-11:00 בלבד
לפרטים נוספים -
0524576055​

ומה עם האחרים?

~ אני כבר אימצתי כלבה,אם זה היה תלוי רק בי הייתי מאמץ גם עוד 30,אבל אם כל אחד יעשה את מה שהוא יכול זה לא יכול להזיק
אני לא אובייקטיבי, כבר אימצתי לברדור אחד.

מה זה 20 ימי חסד?
אתה רוצה להגיד לי שאם לא ממיתים אותם?

בכל מקרה מי שממית בעל חיים, ובעיקר כלב, לא משנה מאיזה סיבה - אני מאחל לו סרטן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, לך תריב עם 4 אנשים שגרים איתך בבית (ש2 מהם הם ההורים) שלא מוכנים בשום פנים ואופן לאמץ כלב =\.
בבוא היום (כשכבר אפרנס את עצמי :120ag:) אני אאמץ כלב

אכן, מצב לא נוח.

טוב, אני מניח שתהיינה עוד הזדמנויות לאמץ בע"ח.

איך אפשר להרוג בעל חיים בכלל אני לא מבין

ובכלל כל מי שאי פעם אימץ כלב ומחזיר אותו, לא משנה מאיזה סיבה, אני מאחל לו שימות.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להרוג בעל חיים בכלל אני לא מבין

ובכלל כל מי שאי פעם אימץ כלב ומחזיר אותו, לא משנה מאיזה סיבה, אני מאחל לו שימות.

שאלה טובה מאוד.

לגבי מי שהחזיר בע"ח שאימץ, לא ברור ההיגיון בפעולה הזו. אם לא יכול לאמץ, למה בכלל לעשות זאת? כנראה שקשה לאנשים להבין שבע"ח הוא לא פריט לבוש שאפשר להחזיר אל החנות.

אם אני זוכר נכון, היה סיפור לפני כמה זמן בחדשות על זה שצער בעלי חיים בת"א ממית חיות ששולחים אליו באופן שיטתי. יש אנשים דפוקים בשכל בעולם, מבחינתי אנסים, רוצחים, אנשים שמתעללים בבעלי חיים שלא יכולים להחזיר להם, ומעל כולם כל בן זונה מופרע שמתעלל או פוגע בילדים בכל דרך שהיא צריך פשוט לשים על כיסא חשמלי ולפטור אותנו מהזוהמה שהיא הקיום שלהם.

כבר יש לי כלב אבל אם לא היה לי הייתי מאמץ את הרועה הבלגית ... והם ממיתים חיות כי פשוט אין להם מקום שם לעוד אז הם החליטו שעדיף שכלב ימות ולא יחיה ברחוב... אותו דבר כמו סירוס... באמת כואב שכלבים מתים כי הבעילים לא יודעים לטפל בהם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית