הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TEST FLU

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
דניאל בוקר טוב,
לפני 3 ימים הזרקתי כמות רגילה (250 מ"ג) מויאל חדש שפתחתי של נובה פארם והייתי עם 39 חום, רעידות, כאבי בטן ומפרקים וכאבי שרירים
האם זה תסמין של TEST FLU ?
הויאל הראשון של נובהפארם היה בסדר גמור ולא היו בכלל תופעות לוואי, אני עכשיו בשבוע 5/10 .
אתה חושב שהחומר לא סטרילי אולי? האם זה משהו שמתרגלים אליו ? אפשר להשתמש בחומר שוב או להחליף ויאל לגמרי בלי לנסות אפילו ?
אני רוצה לציין שהתהליך הזרקה שלי סטרילי מאוד כולל חיטוי נכון ,שטיפת ידיים עם אלכוהול חיטוי ואני לא נוגע במחטים כלל.

תודה

בזמן ההזרקה היה לך שיעול חזק? אם כן זה דבר דומה שקרה לי עם אותם תסמינים כמו שאתה מתאר,פגיעה בכלי דם וזה נוראי,אם למחרת או אחרי כמה שעות פתאום עולה לך חום והרגשה של חולי זה אכן חומר לא סטרילי,אגב דקה של נובה פארם שלחה אותי פעם למיון,אמנם זה היה לפני 5 שנים אבל אני לא יתקרב לנובה בחיים כי אני מכיר תנפשות הפועלות שם.....

• פותח/ת השרשור
סליחה לא רשמתי
השתמשתי בסטס אנטט של נובה ועשיתי אספרייט לכן אני יודע שלא פגעתי בוריד בודאות ולא היה לי שיעול פשוט יום אחרי התחלתי להרגיש כאבי בטן ומשם זה החמיר.

אשמח לשמוע על המקרה שלי אם זה הגיוני מטסט אנטט ואם כן האם להמשיך להשתמש בחומר או לעבור חברה(אני צריך המלצות לחברה UG מעולה שמוכרים בארץ)

תודה !!

@orreu
לאור מה שאתה מתאר, לא מדובר בטסט פלו. טסט פלו אופיינית רק לימי ההתחלה של הסייקל, ואם בכלל - כי לא כל אדם יחווה אותה
יש מצב שאכן חטפת וירוס כלשהו, התסמינים שחווית אופייניים לכך

• פותח/ת השרשור
כן זאת זריקה ראשונה מהויאל בגלל זה שאלתי
אם אתם חושבים שזה וירוס זה עדיף על זיהום כלשהו מהחומר השאלה היא אם יש מצב שבגלל שזה ויאל חדש של טסט נובה יכול להיות שבתנאי ייצור הוא יוצר בצורה לא סטרילית אני משער שבגלל שזה UG אין אחידות בין כל הויאלים.
יכול להיות שנפלתי על ויאל טוב בהתחלה ?

דניאל על איזה חברות שמוכרים בארץ אתה ממליץ ? אני אתן זריקה נוספת מחר ואם אחווה את התסמינים שוב אני אפסיק להשתמש בטסט של נובה.

כן זאת זריקה ראשונה מהויאל בגלל זה שאלתי
אם אתם חושבים שזה וירוס זה עדיף על זיהום כלשהו מהחומר השאלה היא אם יש מצב שבגלל שזה ויאל חדש של טסט נובה יכול להיות שבתנאי ייצור הוא יוצר בצורה לא סטרילית אני משער שבגלל שזה UG אין אחידות בין כל הויאלים.
יכול להיות שנפלתי על ויאל טוב בהתחלה ?

דניאל על איזה חברות שמוכרים בארץ אתה ממליץ ? אני אתן זריקה נוספת מחר ואם אחווה את התסמינים שוב אני אפסיק להשתמש בטסט של נובה.
נראה לי שדניאל רשם לך, תסמינים של טסט פלו מופעים , אם כבר, בתחילת סייקל.
מה שאתה מתאר דומה לווירוס.
בכל מקרה תעבור לתפריט נטרלי, תפסיק להתאמן עד שלא תרגיש בריא לחלוטין.

איזור ההזרקה כואב, נפוח וחם? אם לא, אז לא מדובר בזיהום.

חברות מומלצות ניתן לראות באשכול הנעוץ בפורום על כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית