הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 250 סקוואט, 152 בנץ לשלשות

• פותח/ת השרשור
בתחרות הבאה ללא ספק לסקוואט יש את הפונטציאל להשתפר בהכי הרבה, אבל נראה מה יקרה ביום התחרות.

הבנץ׳ מתקדם לאט ובטוח, למרות שההכנה הזאת הפלג גוף עליון שלי מרוסק, כתפיים גב עליון וחזה מציקים לי באופן קבוע גם מחוץ למכון, מחכה מאוד לקצת מנוחה לתקן את זה.

לגבי תכנית-
*בסקוואט ביצעתי בלוקים של 4 שבועות של 5X5, עם יום סקוואט נוסף של היי באר בלי חגורה ל5X10
החל מ4 שבועות החוצה שם רצועות ויורד בכמות סטים / חזרות כל שבוע.
*בבנץ׳ התחלתי מסמולוב ג׳וניור במתכונת הרגילה, ככל שההתאוששות הפכה להיות קשה יותר, העליתי את הקפיצות בין שבוע לשבוע מ2.5 ל5, ובחודשיים האחרונים ירדתי מ4 אימונים בשבוע ל3 אימונים בשבוע. שאחזור לזה אחרי התחרות אעשה עוד שינויים כדי שאוכל להתאושש כמו שצריך.
סבב אחרון מוריד כמות סטים כל שבוע.
*דדליפט עשיתי בלוקים של 4 שבועות של 5X5. סבב האחרון ירדתי ל3X5 בגלל התאוששות לא מספקת, הכנה הבאה אכריח את עצמי לעבוד במשקלים יותר נמוכים על מנת לסגור את הבלוקים כמו שצריך בלי פקשושים.
החל מ4 שבועות החוצה עושה פחות סטים וחזרות, בהתאם להרגשה.

בתחרות הבאה ללא ספק לסקוואט יש את הפונטציאל להשתפר בהכי הרבה, אבל נראה מה יקרה ביום התחרות.

הבנץ׳ מתקדם לאט ובטוח, למרות שההכנה הזאת הפלג גוף עליון שלי מרוסק, כתפיים גב עליון וחזה מציקים לי באופן קבוע גם מחוץ למכון, מחכה מאוד לקצת מנוחה לתקן את זה.

לגבי תכנית-
*בסקוואט ביצעתי בלוקים של 4 שבועות של 5X5, עם יום סקוואט נוסף של היי באר בלי חגורה ל5X10
החל מ4 שבועות החוצה שם רצועות ויורד בכמות סטים / חזרות כל שבוע.
*בבנץ׳ התחלתי מסמולוב ג׳וניור במתכונת הרגילה, ככל שההתאוששות הפכה להיות קשה יותר, העליתי את הקפיצות בין שבוע לשבוע מ2.5 ל5, ובחודשיים האחרונים ירדתי מ4 אימונים בשבוע ל3 אימונים בשבוע. שאחזור לזה אחרי התחרות אעשה עוד שינויים כדי שאוכל להתאושש כמו שצריך.
סבב אחרון מוריד כמות סטים כל שבוע.
*דדליפט עשיתי בלוקים של 4 שבועות של 5X5. סבב האחרון ירדתי ל3X5 בגלל התאוששות לא מספקת, הכנה הבאה אכריח את עצמי לעבוד במשקלים יותר נמוכים על מנת לסגור את הבלוקים כמו שצריך בלי פקשושים.
החל מ4 שבועות החוצה עושה פחות סטים וחזרות, בהתאם להרגשה.
Splitter Method

תאכלס ראיתי את הסרטונים שלך כבר באיזה 3 מקומות ונכנסתי לתת מוניטין וללכת..

יאללה תן בראש בתחרות:wub:

• פותח/ת השרשור
קשה לדעת מה יהיה ביום התחרות.

בגדול הכניסה השניה והשלישית שלי יקבעו לחלוטין בהתאם למיקום שלי בקטגוריה, השנה מסתמן שיש לי סיכוי סביר לפודיום, אז ארים מה שצריך בשביל מיקום ריאלי.

במידה והדדליפט שלי לא ישפיע על המיקום / לא יהיה סיכוי לפודיום, אז הצפי שלי-
280 ביום רע, 285 ביום ריאלי, 290 ביום טוב.

אחרי כניסה שניה אהיה יותר חכם מה להרים בשלישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית