הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מישהו מכיר INZER?

יש לי תחבושות בירכיים שלהם-מוסיף 30 קילו בסקווט(סינגל)

יש לי את ה BLACK WRAP שלהם - תחבושות לפרק כף היד.... בן זונה של מוצר - באמת עושה את העבודה חבר הביא לי מארה"ב.

זה מוצר שממש נקשרתי אליו לא מסוגל לעבוד בלעדיו חזה ויד קדמית.

יש לי את ה BLACK WRAP שלהם - תחבושות לפרק כף היד.... בן זונה של מוצר - באמת עושה את העבודה חבר הביא לי מארה"ב.

זה מוצר שממש נקשרתי אליו לא מסוגל לעבוד בלעדיו חזה ויד קדמית.

למה אתה צריך את זה ?

הציוד הזה הוא למשקלים כבדים
אתה צריך לעבוד ללא הרצועות כדי לחזק את המפרק/שורש כף היד

ועוד כפיפות מרפקים ? אני מתגלגל פה LOL

צריך צריך אח שלי ב135 קג חזה 8 חזרות צריך ועוד איך. ומי דיבר על כפיפות דיברתי על הבנצ' פרס לי הוא עושה פלאים. וגם הייתה לי טראומה באזור

תתגלגל אח חופשי חחחח

צריך צריך אח שלי ב135 קג חזה 8 חזרות צריך ועוד איך. ומי דיבר על כפיפות דיברתי על הבנצ' פרס לי הוא עושה פלאים. וגם הייתה לי טראומה באזור

תתגלגל אח חופשי חחחח

צלם את הבנצ' שלך
תעלה סרטון

זה החוקים של הפורום. מי שמתרברב במשקלים צריך לספק סירטונים תוך שבוע (?) או שזה באן.

חחח לא התרברבתי - הבחור טען שאני עושה כפיפות מרפקים - וזה לא האמת. הרפידות של אינזר מאוד עוזרות לי והייתה לי טראומה לא פשוטה - ובזכותם המפרק ממש בסדר עכשיו.

הכוונה שלי היא לא להתרברב או שחצנות ממש לא פשוט להוכיח נקודה שהמוצר הזה עשה ועושה פלאים עבורי.

לא משנה, רשמת משקל עבודה ולפי החוקים של הפורום אתה צריך לספק הוכחה. אתה לא רוצה, זה בסדר, אבל הקנס זה השעייה מהפורום.

נו אם אתה לוחץ 135 ל8
אז מה איכפת לך לצלם ולהעלות סרטון ?
הרי אתה לוחץ את זה לא סתם רשמת, אז זה לא צריכה להיות בעיה בשבילך רק לצלם את זה...

טוב,
הבנת את המסר

משקלים מרוויחים בדם, לא זורקים מספרים לאוויר
אנחנו מאוד רגישים בנושא הזה

👋

אבל חשבתי שאתה עושה בנצ' עם 135 לשמיניות, כאלה ביצועים ראויים שתנציח אותם בווידיאו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית