הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר INZER?

למה לקחת דברים לא ברורים
אם האתה רוצה לקחת משהו לחיטוב לך על אפדרין/יוהמבין/קלן (אני לא ממליץ אבל אם כבר אתה לוקח קח משהו שעובד ושאתה יודע מה יש בו)

לגבי היהויבין - זה אולי בעייתי כיוון שאני אוכל כל 3 שעות ככה - אבל הדיאטה ממש דלת פחמימות (30 גרם ליום) והגוף שורף בעיקר שומן כאנרגיה האם עדיין אפשר לקחת יהויבין בסמוך לארוחה שמכילה נניח רק חלבון ושומן ?

גם בגלל שזה גורם לי לא ליהיות רעב וכמו שפרסמתי כבר את התפריט שלי (באשכול אחר) שהוכח לגבי כמחטב וגם עליתי במשקלי העבודה שלי. לא אומר שזה התפריט האידיאלי אבל כרגע זה סוס מנצח - לגבי העתיד נראה....

אני אוכל 3-4 ארוחות בחיטוב (אוכל כשרעב) גם קוטוג'נית
זה לא קריטי מספר הארוחות והעיתוי שלהם
אני נהיה רעב רק אחרי 5 שעות בד"כ

אתה בר מזל MOO כיוון שאצלי בגלל שאני מרגיש רעב בממוצע כל 3 שעות - אולי זה תוצר לוואי של הדיאטה וההרגלים שלה.

לא ענית לגבי השאלה האחרונה שלי לגבי היהויבין - זה אולי בעייתי כיוון שאני אוכל כל 3 שעות ככה - אבל הדיאטה ממש דלת פחמימות (30 גרם ליום) והגוף שורף בעיקר שומן כאנרגיה האם עדיין אפשר לקחת יהויבין בסמוך לארוחה שמכילה נניח רק חלבון ושומן ?

פשוט תקח בבוקר ואת הארוחה הראשונה תאכל 3-4 שעות אחר כך

פשוט תקח בבוקר ואת הארוחה הראשונה תאכל 3-4 שעות אחר כך

כן חשבתי על זה העניין שאני צריך לצאת מהראש של חוסר אירובי - עד עכשיו רק משקולות בראש שלי- אבל השומן הוא עיקש ואין ברירה אהה? צריך להוסיף אירובי לפחות לפי הפרוטוקול הראשון של לייל

אם תשלב את 2 הארוחות שלך ביחד אתה לא תרצה לאכול כל 3 שעות, אתה אוכל כל 3 שעות כי אתה אוכל יחיסת מעט בארוחה, אם תשלב את כל הארוחות לארוחה אחת אתה גם לא תרצה לאכול לפחות 16-20 שעות (IF).
בקשר ליהומבין, נאמר לך שוב שחלבון יכול להיות מומר 50% ואף יותר לגלוקוז וזה לא עובד היטב עם יהומבין.

אם תשלב את 2 הארוחות שלך ביחד אתה לא תרצה לאכול כל 3 שעות, אתה אוכל כל 3 שעות כי אתה אוכל יחיסת מעט בארוחה, אם תשלב את כל הארוחות לארוחה אחת אתה גם לא תרצה לאכול לפחות 16-20 שעות (IF).
בקשר ליהומבין, נאמר לך שוב שחלבון יכול להיות מומר 50% ואף יותר לגלוקוז וזה לא עובד היטב עם יהומבין.

כן לגבי שילוב היויבין זה לוגיסטיקה 😣 נפתור את זה.

לגבי הרעב שלי זה בעייה אחרת הוא בור ללא תחתית לא משנה כמה אני אוכל (אני אומר בהגזמה) אני רעב מאוד מהר...זה תמיד היה לי וכנראה תמיד יהיה ככה זה אצל חלק גדול במשפחה.

בכל אופן תודה על העיצות של היהויבין אני יעדכן על השימוש בו ומן הסתם אולי יתעוררו שאלות נוספות - הוא בדרך הזמנתי אתמול מחו"ל.

כן לגבי שילוב היויבין זה לוגיסטיקה 😣 נפתור את זה.

לגבי הרעב שלי זה בעייה אחרת הוא בור ללא תחתית לא משנה כמה אני אוכל (אני אומר בהגזמה) אני רעב מאוד מהר...זה תמיד היה לי וכנראה תמיד יהיה ככה זה אצל חלק גדול במשפחה.

בכל אופן תודה על העיצות של היהויבין אני יעדכן על השימוש בו ומן הסתם אולי יתעוררו שאלות נוספות - הוא בדרך הזמנתי אתמול מחו"ל.

כנראה אתה לא אוכל , זה תופעה נפוצה אצל אוכלי 1500 קלוריות נקיות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית