אפל מציגה את העילוי החדש שלה

מכשיר דיי גרוע תאמת על פי הנתונים הפייזים שלו זה אייפון מוגדל לא יותר מזה

זה באמת אייפון מוגדל, מה שכן, חווית האינטרנט/משחקים/קריאת ספרים בו צריכה להיות מאוד מרעננת.
עם זאת, לא בטוח שכדאי להוציא כל כך הרבה כסף על אייפון מוגדל שכזה (אבל אני בטח לא אצליח להתאפק, כרגיל..).

הורג אותי שהם מסרבים להכניס multitasking למערכת הפעלה הזאת. אני מבין את ה"היגיון" מאחורי זה - הם לא רוצים שאנשים יריצו 30 תוכנות במקביל, יגמרו את הזיכרון והמעבד, ויפגעו ב"חויית השימוש" שלהם. אבל זה מציק.

נ.ב.
הראשון מהקרקס שאומר שאפל פאשיסטים בגלל שהם קובעים בשבילך כמה תוכנות אתה רוצה להריץ מקבל מוניטין שלילי. 😃

הם סתם יותר מדי נסחפו, אני חושב שהם שכחו שיש גם משבר כלכלי 'קטן' בעולם.
אבל בסדר ככה זה אפל עם מחירים בהתחלה

לא עושה רושם שהמשבר הכלכלי בעולם מעניין את אפל. תבדוק את הדוחות של הרבעון האחרון. הם מכרו הרבה.
המחיר של ה- IPad דווקא לא כל כך גרוע. למי שיש אייפון (או סמארטפון אחר) אין צורך בגירסאות עם ה- 3G.
אני חושב שזה יופי של מחשב לילד, אמא או סתם שיהיה זרוק בסלון כדי להעביר את הזמן.
אפל מצליחה לעשות מה שאף חברת מחשבים אחרת לא הצליחה. להפוך את המחשב למכשיר חשמלי רגיל כמו טוסטר או טלויזיה. לא צריך להיות חנון כדי להפעיל את המוצרים שלהם. אמא שלי או ילד בן 10 ילכו לאיבוד עם נטבוק. הם יהנו מכל רגע עם IPad.

הורג אותי שהם מסרבים להכניס multitasking למערכת הפעלה הזאת. אני מבין את ה"היגיון" מאחורי זה - הם לא רוצים שאנשים יריצו 30 תוכנות במקביל, יגמרו את הזיכרון והמעבד, ויפגעו ב"חויית השימוש" שלהם. אבל זה מציק.

נ.ב.
הראשון מהקרקס שאומר שאפל פאשיסטים בגלל שהם קובעים בשבילך כמה תוכנות אתה רוצה להריץ מקבל מוניטין שלילי. 😃

אני מסכים איתך, בייחוד שתוכנות כמו Backgrounder באייפון מראות שמולטי-טאסקינג עובד מצוין על המערכת ולא פוגע משמעותית בחיי הסוללה.

אגב, אני לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל כרגע אין תמיכה בעברית (לא פונטים, לא מקלדת, לא יישור לימין, לא תמיכת BIDI).

אני מסכים איתך, בייחוד שתוכנות כמו Backgrounder באייפון מראות שמולטי-טאסקינג עובד מצוין על המערכת ולא פוגע משמעותית בחיי הסוללה.

אגב, אני לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל כרגע אין תמיכה בעברית (לא פונטים, לא מקלדת, לא יישור לימין, לא תמיכת BIDI).

זה ממש מפתיע, כי כל התמיכה כבר נמצאת באייפון OS. אני מקווה שזה רק עניין של סדרי עדיפיות וזה יכנס בגירסה הבאה. כנראה לא היה להם זמן ללטש את הימין לשמאל בכל האפליקציות החדשות (מייל, iwork, וכו).

זה ממש מפתיע, כי כל התמיכה כבר נמצאת באייפון OS. אני מקווה שזה רק עניין של סדרי עדיפיות וזה יכנס בגירסה הבאה. כנראה לא היה להם זמן ללטש את הימין לשמאל בכל האפליקציות החדשות (מייל, iwork, וכו).

זה לא סתם מפתיע, זה מעצבן. הרי מדובר בגרסת קושחה דומה לאייפון (3.2). המייל של גרסת האייפון מצליח לקרוא עברית יפה והתמיכה ב-BIDI לא רעה בכלל (יותר טובה ממערכות כמו WinMo או אנדרויד, שאין לה בכלל תמיכה מובנית ב-BIDI).
גם אני מקווה שהתמיכה בשפה תוכנס בגרסה הבאה, או אפילו עד שישחררו את המכשיר עוד חודשיים.
איך שלא יהיה, אני למדתי שתמיד צריך לחכות לדור השני של כל מה שאפל מוציאה. 😃

לא נורא שאין תמיכה את העיברית באייפון שמו אחרי כמה חודשים(פורצים )

זה לא מפתיע כי איידיגיטל מייבאת את המכשירים של אפל מאירופה ולא מארה"ב או מהמזרח. היורו יותר חזק מהדולר, וקיימים מיסים אחרים שגם נוספים בינתיים.
לא שאני מצדיק את המחירים השערורייתיים של החברה הזאת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית