הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפל מציגה את העילוי החדש שלה

וכרגיל, "היטלר מתעצבן" הגיע גם לאייפאד (אם כי הרבה פחות מוצלח לטעמי מ"היטלר מחפש חנייה")

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח אחלה קטעים, הקטע של היטלר הכי טוב שראיתי היה עם האקס בוקס XD

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סתם לומר שיש לי 😃
את האמת זה יכול לעזור לי בכיתה, במקום להביא לפטופ ומחברות עלובות אני יכול להוציא את הקקה מייקה הזה ולרשום הכל.

סתם לומר שיש לי 😃
את האמת זה יכול לעזור לי בכיתה, במקום להביא לפטופ ומחברות עלובות אני יכול להוציא את הקקה מייקה הזה ולרשום הכל.

חחח, תיארתי לעצמי 😛
בתכל'ס, כרגע אין לו יכולות שממש תומכות במה שאתה רוצה, ה-iWork לא מתיישב עליו, אני דיי בטוח שלכתוב במקלדת הזאת טקסטים ארוכים יהיה סיוט. מה שכן, תהיה מושא הערצה של כוסיות וגייז כאחד (ואלה לא חסרים במחוזותיך). ואני דיי בטוח שגם אני לא אוכל להתאפק, לעזאזל!

חחח, לאבן הרוזטה של מולטי-טסקינג?
ברגע שתהיה פריצה (ותהיה), תלביש עליו backgrounder ובעיית המולטי-טסקינג תיפתר.
אם המעבד,הRAM והבטריה שלו לא מספיקים ממילא לא תועל להריץ יותר מ2-3 תכניות,ככה שזה לא ממש פותר את הבעיה.

יש לו מספיק ראם (ג'יגה אם אני לא טועה) וסוללה זה תמיד היה הצד החלש של אפל במוצרים האלה..

http://www.apple.com/ipad/specs/
מסתבר שגם יש לו מעבד 1GHz,כנראה שרק הסוללה היא גורם מגביל.

כאן אני לא בטוח שהם לא עבדו כמו שצריך על העסק. או יותר נכון, אני מאוד מקווה. איך שלא יהיה, גם אם המכשיר יחזיק מעמד יום וחצי בלי טעינה עם מולטיטסקינג זה היה כדאי.
ראיתי שאיידיגיטל מפרסמת שהוא ינחת בארץ בקרוב, אז אני מקווה שגם התמיכה בעברית תוכנס עד אז.

יכול להיות שנראה את הפריצה מאצלנו,את הקינדל פרץ האקר מהארץ(laba,למי שמכיר קצת את העסק) ועכשיו יש התעניינות בiPad.

אם זו באמת מערכת משובצרת של אייפון, אני לא מאמין שייקח הרבה זמן עד שהחבר'ה של הדב-טים או גאוהוט יפרצו את זה.
בלי פריצה המכשיר הזה לא שווה הרבה, בייחוד למי שיש אייפון ו/או מק.

אם כבר מדברים,שמעת שכמה חבר'ה ממכון וייצמן(בנצורם?) פרצו את הgsm 5.2 שעתיים(!) אחרי שהוא יצא?

אם כבר מדברים,שמעת שכמה חבר'ה ממכון וייצמן(בנצורם?) פרצו את הgsm 5.2 שעתיים(!) אחרי שהוא יצא?

אני מהצד השני של המדשאה - ביוכימיה. אצלנו מקסימום פורצים חתולים לחדר של האינקובטורים כדי שיהיה להם חם בלילה.

אני מהצד השני של המדשאה - ביוכימיה. אצלנו מקסימום פורצים חתולים לחדר של האינקובטורים כדי שיהיה להם חם בלילה.
הייתי בביקור אצלכם לא מזמן,ואתה לא היחיד שמזכיר את עיניין החתולים...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית