הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפל מציגה את העילוי החדש שלה

חחח, תיארתי לעצמי 😛
בתכל'ס, כרגע אין לו יכולות שממש תומכות במה שאתה רוצה, ה-iWork לא מתיישב עליו, אני דיי בטוח שלכתוב במקלדת הזאת טקסטים ארוכים יהיה סיוט. מה שכן, תהיה מושא הערצה של כוסיות וגייז כאחד (ואלה לא חסרים במחוזותיך). ואני דיי בטוח שגם אני לא אוכל להתאפק, לעזאזל!
אז אתה אומר שזה המפתח שלי לרכוש חברים? נראה לי שווה 600$ 😉

את האמת אין פה כל כך הרבה פרארי ראיתי רק 2 ולמבורגיני אחת וזה גם כן היה ב DOWNTOWN LA איפה שכל המתחנגלים גרים.
מה שרץ כאן חזק זה לקסוס, הונדה, טויטה,ניסן, שברולט, פורד, פורש, BMW וקצת מרצדס.

ביקרתי היום באיידיגיטל, הם משערים שהם יביאו את המכשיר בסביבות יוני ולא היו מוכנים להתחייב על מחיר, אבל אמרו שסביר להניח שהוא יהיה בסביבות ה-4000 שקל (אם מעריכים שהוא יימכר באירופה ב-600 יורו, שזו הערכה דיי סבירה אם ניקח בחשבון את מדיניות התימחור של אפל).

הורג אותי שהם מסרבים להכניס multitasking למערכת הפעלה הזאת. אני מבין את ה"היגיון" מאחורי זה - הם לא רוצים שאנשים יריצו 30 תוכנות במקביל, יגמרו את הזיכרון והמעבד, ויפגעו ב"חויית השימוש" שלהם. אבל זה מציק.

נ.ב.
הראשון מהקרקס שאומר שאפל פאשיסטים בגלל שהם קובעים בשבילך כמה תוכנות אתה רוצה להריץ מקבל מוניטין שלילי. 😃

כנראה שכן יהיה מולטיטאסקינג

יש תאריך JUNE 2010 בתקווה שיפעילו אותו על CDMA ואז הם יצאו לשותף עם VERIZON ואז אני אקנה 😃
ואז JUNE 2011 יצא ה 4GS

זה אשכרה מוזר שהם הולכים על CDMA כשהשוק בעולם ברובו על GSM.
אבל גם אני קראתי משהו על שיתוף פעולה עתידי/מתוכנן עם Verizon. כל דבר כדי להימנע מהפיאסקו עם at&t..

הם יוציאו 2 מכשירים, בגלל ש VERIZON עובדים עם CDMA הם ישיקו מכשיר מיועד ל VERIZON ועוד מכשיר שתומך ב GSM, יהיו 2 סוגים.
המינוס הכי גדול של VERIZON (שלדעתי לא מפריע כי אני לא משתמש) הוא שאתה לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לדבר בטלפון, סוג של "לא מולטיטאסקינג" אבל מנגד יש פי 3 יותר קליטה שזה הרבה יותר חשוב.

לאף אחד אין מושג. אולי יוציאו. אולי לא. אולי יהיה דגם חדש ביולי. אולי לא. אולי יהיה מולטיטסקינג בגירסה הבא של ה- OS. אולי לא.
לנחש מה אפל הולכים לעשות בעתיד זה יותר גרוע מאסטרולוגיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית