הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפל מציגה את העילוי החדש שלה

אין לי לינק, אבל אני דיי בטוח שזה יהיה.

והאייפון הבא הולך לקבל שדרוג מסיבי (כמו שג'ובס אמר)

איפה הוא אמר?
וכמו שנאמר כבר, עד שזה לא יוצא, זה לא קיים. בפעם הקודמת רצו שמועות מפה ועד סיביר לגבי אייפון אחר, בסוף יצא ה-3GS.
רק היום קראתי בפורומים בחו"ל שבעצם אולי יש מצלמה ב-iPad כי איזה חכמולוג הגדיל פי 1000 את התמונות של האייפאד שג'ובס החזיק והחליט שיש שם משהו חשוד.

אין לי לינק, אבל אני דיי בטוח שזה יהיה.

והאייפון הבא הולך לקבל שדרוג מסיבי (כמו שג'ובס אמר)

הנה, גם אני מומחה ללוגיקה:
אני מטיל ספק בערך האמת של המשפט שלך. זה שאתה די בטוח בתיקוף של הטענה הסינטטית שלך, לא מוסיף ולא גורע מהמציאות הבלתי ניתנת לעירעור ולפיה ההסתברות למולטיסטקינג באי-פד יותר נמוכה מההסתברות שהשמש לא תזרח מחר.

אני מטיל ספק בערך האמת של המשפט שלך. זה שאתה די בטוח בתיקוף של הטענה הסינטטית שלך, לא מוסיף ולא גורע מהמציאות הבלתי ניתנת לעירעור ולפיה ההסתברות למולטיסטקינג באי-פד יותר נמוכה מההסתברות שהשמש לא תזרח מחר.

חחח, אני מתחיל להרגיש כאן כמו בבית :D

אנחנו נראה מי יצחק אחרון..
אתמול, ישיבת פקולטה באוניברסיטה, כול הפרופסורים מדברים על איך הם יעלו למכשיר הזה את אלפי הספרים הסרוקים שלהם ב-PDF.

איפה הוא אמר?
וכמו שנאמר כבר, עד שזה לא יוצא, זה לא קיים. בפעם הקודמת רצו שמועות מפה ועד סיביר לגבי אייפון אחר, בסוף יצא ה-3GS.
רק היום קראתי בפורומים בחו"ל שבעצם אולי יש מצלמה ב-iPad כי איזה חכמולוג הגדיל פי 1000 את התמונות של האייפאד שג'ובס החזיק והחליט שיש שם משהו חשוד.

הוא אמר את זה בכנס לעובדים שהיה אחרי אירוע האיפד:
http://www.iphones.co.il/forum/thread119665.html#post667747
(אין לי כח למצוא את הכתבה המקורית מwired...)

אין לי איך להוכיח את זה.... זה מה שידוע לי ואתה לא חייב להאמין, אני אומר שכדאי לכם לחכות עד שזה ייצא לפני שאתם מחליטים שזה גרוע.

It's what it is.
גרוע או טוב תלוי במה אתה מחפש, מה הצרכים שלך וכמה כסף יש לך.
אם אתה מחפש מכשיר שכיף לקרוא בו ספרים, לגלוש בסלון, קצת לשחק ולקרוא lbs ומיילים, ויש לך 3000 שקל לשרוף על זה, סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית