הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון 3 שעות, מחפש איך לקצר את האימון.

yogi bear2k

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אימון שבנו לי הוא בצורה הזאת:

15 דקות אירובי להתחמם
משקולות וכוח (לוקח לי 40 דקות בערך)
ואז שעה אירובי.

להוסיף את ההחלפה לבגדי ספורט, מקלחת בסוף אימון, להתלבש בחזרה, נסיעת הלוך וחזור מהחדר כושר, אני מגיע ל 2:45... כמעט 3 שעות.

קשה לי לעשות את זה 3 פעמים בשבוע כי זה דורש המון זמן.
אם אימון יקח לי באיזור השעה וחצי אני יכול 4 פעמים בשבוע.

אני בן 30, לא בכושר טוב, שוקל 95 והשאיפה שלי לרדת ל80 קילו.
יהיו פעמיים בשבוע שאני אעשה אימון שלם. אני מחפש את הפעמיים הנוספות מה לעשות.
אני כרגע בשלב של חיזוק כל הגוף לפני מעבר ל ABC /ABAB

שאלה נוספת. האם נכון לאכול משהו אחרי המשקולות ולפני השעה הליכון? (שייק חלבון או משהו כזה? חשבתי על זה... וניסיתי פעם אחת וגרם לי להרגיש לא טוב)

תודה לעוזרים!

אין הרבה מה לעשות זמן הלוגיסטיקה לא ישתנה.
אני לא בטוח שיש תועלת באימון ארובי של שעה, אבל גם אם תקצר אותו ל 30-40 דקות זה לא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי.

אני הייתי מנסה לעשות ארובי בימים נפרדים ולא בהכרח בחדר הכושר אם זה מקל עליך מבחינת הלוגיסטיקה

• פותח/ת השרשור
אין הרבה מה לעשות זמן הלוגיסטיקה לא ישתנה.
אני לא בטוח שיש תועלת באימון ארובי של שעה, אבל גם אם תקצר אותו ל 30-40 דקות זה לא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי.

אני הייתי מנסה לעשות ארובי בימים נפרדים ולא בהכרח בחדר הכושר אם זה מקל עליך מבחינת הלוגיסטיקה

ואז מה? נגיד ראשון שלישי חמישי משקולות
שני - רביעי אירובי?
או הפוך? (ראשון שלישי חמישי אירובי , שני רביעי משקולות)

השאיפה היא להוריד כרס וכן להתחזק... בעבודה שלי אני יושב מול מחשב כל היום...

ואז מה? נגיד ראשון שלישי חמישי משקולות
שני - רביעי אירובי?
או הפוך? (ראשון שלישי חמישי אירובי , שני רביעי משקולות)

השאיפה היא להוריד כרס וכן להתחזק... בעבודה שלי אני יושב מול מחשב כל היום...
זה תלוי על מה אתה רוצה לתת דגש ואז לבחור אם 3 כוח ושניים ארובי או הפוך.
אתה לא מתאמן בסוף שבוע? לרוץ שעה בסוף השבוע יכול להיות נוח

אתה סופר גם את זמן ההגעה הלוך וחזור כך שקשה יהיה לך לקצר לשעה וחצי אבל אתה בהחלט יכול לקצר את זמן החימום (5-7 דקות ואז סטים של חימום לפני כל תרגיל כח) ואתה יכול לקצר את השעה שבסוף ל40 דקות אנטינסיביות ולהוסיף אימון אירובי אחד של שעה בשבוע.
זה ישאיר אותך עם 4 אימונים ואותו סהכ.

פתרון קצת ללוגיסטיקה, זה להתאמן בערב. אחרי האימון לנסוע ישר הביתה. ושם להתקלח לפני שינה. זה כה חוסך איזה 20 דקות.
אם הגעה לחדר כושר לוקחת זמן ונגיד אתה חייב לעשות את המקלחת שם (כי אתה מתאמן לפני עבודה) אז עדיף להישאר בטווח של 3 אימונים בשבוע. במצב שזה מפריעה לחיים האישיים הייתי יורד גם ל יומיים בשבוע.

חימום אירובי לא באמת תורם לך בשום צורה. אתה יכול לוותר אליו.
מספיק חימום בזמן הסטים. כלומר נגיד אתה עושה בנץ 100 קילו. אז אתה מתחמם נגיד 20-40-60-80 וזה מספיק טוב.

אירובי בסוף אתה לא חייב בשביל לרדת בשומן, במקרה כזה הייתי או מקצץ באוכל ואם אין כבר כל כך מה לקצץ אז אפשר לעשות אירובי בבית ביום/זמנים אחרים. אבל זה פחות מומלץ בגלל התאוששות.

סתם הצעה למשהו שונה לגמרי ולא במסגרת החדר כושר אבל אם אתה רוצה להוריד משקל ולהתחטב קצת תנסה אולי לקרוא קצת על קרוספיט, זה גם כנראה יוריד לך את הזמן של הכל כי באימון של שעה אתה משלב גם אירובי וגם כח ועל הדרך גם תשפר את הכושר הכללי שלך (סיבולת לב ריאה, גמישות וכו') מציעה לך להסתכל על הכיוון הזה גם 😃

סתם הצעה למשהו שונה לגמרי ולא במסגרת החדר כושר אבל אם אתה רוצה להוריד משקל ולהתחטב קצת תנסה אולי לקרוא קצת על קרוספיט, זה גם כנראה יוריד לך את הזמן של הכל כי באימון של שעה אתה משלב גם אירובי וגם כח ועל הדרך גם תשפר את הכושר הכללי שלך (סיבולת לב ריאה, גמישות וכו') מציעה לך להסתכל על הכיוון הזה גם 😃
קרוספיט זה אחלה, אבל בגירעון קלורי האינטנסיביות יכולה להיות קשה מידיי. (תלוי ב wod)

קרוספיט זה אחלה, אבל בגירעון קלורי האינטנסיביות יכולה להיות קשה מידיי. (תלוי ב wod)

אפשר לא להיות בגירעון קלורי גבוה מידי (250 300 קלוריות) והשאר כבר יבוא עם האימונים אם הוא אומר שהוא יושב כל היום מול המחשב עצם האימונים והאירובי בהם הוא יירד במשקל ויתחיל להיכנס לכושר

Back
למעלה תחתית