הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש גיטריסטים? לס פול סטודיו

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
הכוונה בעיקר על לס פול סטודיו פיידד שמיוצרות כיום ונמכרות במחיר של פחות מ3k.
דעות? יכול להיות שהיא איכותית על אף המחיר?
הצליל נחמד מבחינתי, זה שזה לא אפיפון זה אש מבחינתי.. מתלבט.

אם אהבת את איך שהיא נשמע אין הרבה מה לדבר ...
אבל אם אתה שואל אותי
קודם כל תלוי מה הסגנונות שלך ומה הסאונד שאתה רוצה להגיע אליו
דבר שני במחיר דומה אתה יכול למצוא SG סטנדרד שלדעתי
עדיפה בהרבה על הסטודיו.
לסטודיו יש צליל דיי עמום והבחנתי בזה מהר מאוד
ושלא נדבר על הגימור (אין בידינג אין טופ)
אם אתה רוצה גיבסון אמיתית
תחסוך עוד ותחפש טרדישיונל 2012 ככה גיטרה פצצה

• פותח/ת השרשור
אם אהבת את איך שהיא נשמע אין הרבה מה לדבר ...
אבל אם אתה שואל אותי
קודם כל תלוי מה הסגנונות שלך ומה הסאונד שאתה רוצה להגיע אליו
דבר שני במחיר דומה אתה יכול למצוא SG סטנדרד שלדעתי
עדיפה בהרבה על הסטודיו.
לסטודיו יש צליל דיי עמום והבחנתי בזה מהר מאוד
ושלא נדבר על הגימור (אין בידינג אין טופ)
אם אתה רוצה גיבסון אמיתית
תחסוך עוד ותחפש טרדישיונל 2012 ככה גיטרה פצצה
לא אהבתי, היא נחמדה, לא משהו שריגש אותי.
וזאת הבעיה אחי /: מנגן המון מוזיקה ושומע המון מוזיקה, כרגע יש לי איבנז rg ישנה , אמכור אותה כשאקנה חדשה, אקנה סטראט, לס פול ו7 מיתרים חחחח אני פשוט חולה סאונד..

לא אהבתי, היא נחמדה, לא משהו שריגש אותי.
וזאת הבעיה אחי /: מנגן המון מוזיקה ושומע המון מוזיקה, כרגע יש לי איבנז rg ישנה , אמכור אותה כשאקנה חדשה, אקנה סטראט, לס פול ו7 מיתרים חחחח אני פשוט חולה סאונד..
הייתי במצב דומה כמוך
הייתה לי לספול וסטראט ואז בכלל הבנתי שאני יותר אוהב לנגן מטאל 🙄
כמו שאמרתי אם אהבת? תקנה מקסימום אם לא יתאים לסגנון שלך תמכור ותביא משהו אחר

• פותח/ת השרשור
הייתי במצב דומה כמוך
הייתה לי לספול וסטראט ואז בכלל הבנתי שאני יותר אוהב לנגן מטאל 🙄
כמו שאמרתי אם אהבת? תקנה מקסימום אם לא יתאים לסגנון שלך תמכור ותביא משהו אחר
אני מאמין שעם המגבר הנכון לספול יכולה להיות מאוד מטאליסטית, אבל למטאל באמת כבד רק 7/8 מיתרים

אתה מאוד מתפזר.
לי יש סטראט והיה לי בתקופה מסויימת גם וגם ועל הדרך עברתי גם גרט׳ש אחת ועוד כמה גיטרות , העניין הוא לא החברה אלא הסאונד , אם אתה מנגן בבית לכיף אתה יכול להגיע לסאונד מעולה של לספול גם עם גיטרות פחות יקרות (גם זה לא שתקנה לספול ומובטח לך סאונד מטורף) אם אתה מנגן באולפן ומגמגם עם חברים באופן יחסית תדיר אז כדאי להשקיע בגיטרה טובה אבל שוב, תנסה לנגן על הרבה לספולים וסטראטים עד שתגיע לסאונד שאתה אוהב.
כשאני הייתי קונה את הגיטרות שלי הייתי הולך עם הפדאל בורד שלי ומשתדל שיהיה מגבר טוב+ מגבר חרא באיזור כדי להבדיל.
למשל בכלי זבל כל גיטרה נשמעת 5000 שח יותר ממה שהיא שווה.

בכל מקרה מוזיקה זה משהו ששווה להשקיע בו
תהנה

• פותח/ת השרשור
אתה מאוד מתפזר.
לי יש סטראט והיה לי בתקופה מסויימת גם וגם ועל הדרך עברתי גם גרט׳ש אחת ועוד כמה גיטרות , העניין הוא לא החברה אלא הסאונד , אם אתה מנגן בבית לכיף אתה יכול להגיע לסאונד מעולה של לספול גם עם גיטרות פחות יקרות (גם זה לא שתקנה לספול ומובטח לך סאונד מטורף) אם אתה מנגן באולפן ומגמגם עם חברים באופן יחסית תדיר אז כדאי להשקיע בגיטרה טובה אבל שוב, תנסה לנגן על הרבה לספולים וסטראטים עד שתגיע לסאונד שאתה אוהב.
כשאני הייתי קונה את הגיטרות שלי הייתי הולך עם הפדאל בורד שלי ומשתדל שיהיה מגבר טוב+ מגבר חרא באיזור כדי להבדיל.
למשל בכלי זבל כל גיטרה נשמעת 5000 שח יותר ממה שהיא שווה.

בכל מקרה מוזיקה זה משהו ששווה להשקיע בו
תהנה
מאוד מתפזר כי אני באמת אוהב המון ז׳אנרים, אני חושב שאלך על אפיפון דוט, חצי נפח שנשמעת ממש טוב, עולה 2500 ויש אנשים שלדעתם היא לא נופלת מאף גיטרה ב6k.

בכל מקרה היום הזמנתי מגבר חדש Bugera g5 ראש ובוקסה, מקווה בקרוב ליפול על הגיטרה שתגרום לי להתאהב

מאוד מתפזר כי אני באמת אוהב המון ז׳אנרים, אני חושב שאלך על אפיפון דוט, חצי נפח שנשמעת ממש טוב, עולה 2500 ויש אנשים שלדעתם היא לא נופלת מאף גיטרה ב6k.

בכל מקרה היום הזמנתי מגבר חדש Bugera g5 ראש ובוקסה, מקווה בקרוב ליפול על הגיטרה שתגרום לי להתאהב

בעיקרון אם אתה מנגן סגנונות שמצריכים אפקטים, אז אפקטים ומגבר יותר חשובים מהגיטרה עצמה. לדוגמא אני שמעתי גרסאות של פינקפלוייד עם גיטרות רגילות ומגברים ואפקטים במליונים וזה נשמע מצויין .

אם אתה מנגן סגנונות שמצריכים קלין, או אפקט 1 או 2 שלא מכסה את הסאונד הנקי יותר מידי אז פה באמת צריכים גיטרה טובה.
בגלל זה אני חושב שגיטריסטים ופרפורמרים אקוסטים יותר חשוב להם הגיטרות גם שהם מנגנים על חשמלית זה בדרך כלל לא יותר מידי מכוסה באפקטים.

אני אוהב מאוד את הגיטרות שבנויות ביד ולא ע"י מכונה, יש כמה חברות שמפציצות עם גיטרות וסאונדים מטורפים אבל בסופו של יום קשה מאוד למצוא גיטרה שתכסה כמה סגנונות יחד.

לי יש מגבר 15 מנורות של VOX עושה את העבודה נפלא לבית ולג'מים (עליו יש לי פדאל בורד די מגוון וכרגע אני רק עם סטראט)

ויש לי גיטרה אקוסטית שעלתה לי 3200 (מרטין יד שניה) והיא הגיטרה עם הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי ואני אוהב אותה בערך כמו אשתי והיא בישראל ואני מתגעגע אליה מאוד מאו ועכשיו אפילו יותר

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אם אתה מנגן סגנונות שמצריכים אפקטים, אז אפקטים ומגבר יותר חשובים מהגיטרה עצמה. לדוגמא אני שמעתי גרסאות של פינקפלוייד עם גיטרות רגילות ומגברים ואפקטים במליונים וזה נשמע מצויין .

אם אתה מנגן סגנונות שמצריכים קלין, או אפקט 1 או 2 שלא מכסה את הסאונד הנקי יותר מידי אז פה באמת צריכים גיטרה טובה.
בגלל זה אני חושב שגיטריסטים ופרפורמרים אקוסטים יותר חשוב להם הגיטרות גם שהם מנגנים על חשמלית זה בדרך כלל לא יותר מידי מכוסה באפקטים.

אני אוהב מאוד את הגיטרות שבנויות ביד ולא ע"י מכונה, יש כמה חברות שמפציצות עם גיטרות וסאונדים מטורפים אבל בסופו של יום קשה מאוד למצוא גיטרה שתכסה כמה סגנונות יחד.

לי יש מגבר 15 מנורות של VOX עושה את העבודה נפלא לבית ולג'מים (עליו יש לי פדאל בורד די מגוון וכרגע אני רק עם סטראט)

ויש לי גיטרה אקוסטית שעלתה לי 3200 (מרטין יד שניה) והיא הגיטרה עם הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי ואני אוהב אותה בערך כמו אשתי והיא בישראל ואני מתגעגע אליה מאוד מאו ועכשיו אפילו יותר
בוא נגיד ככה - קצת רברב, קצת דיליי וטיוב סקרימר שתמיד עובד. זה הנגינה שלי.

לגבי סגנונות אני יום אחד יכול לנגן גאנז, אחכ באלי סטיבי ריי וואן, משם ממשיך לפנתרה, משם עובר לקלינים, משם לאמב אוף גאד וכו וכו.. מבין את הבעיה?

לפי מה שאתה מנגן הייתי הולך על צאפמאן בכלל, אולי הCAP10 תעשה את העבודה, כל הגיטרות מעולות ויכולות לספק את העבודה יפה מאוד בגאז ובלוז וכמובן במטאל

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה מנגן הייתי הולך על צאפמאן בכלל, אולי הCAP10 תעשה את העבודה, כל הגיטרות מעולות ויכולות לספק את העבודה יפה מאוד בגאז ובלוז וכמובן במטאל
ראיתי צאפמן טלקסטר כחולה ב1600 יד שניה, נראית טיל, אבל חיפה רחוק לי/:

איזה סיגנון אתה מנגן? יש הבדל גדול בין פנדר סטנדרטית לגיבסון.
גם גיבסון(אפיפון) וגם פנדר מייצרות גיטרות זולות בסין או מקסיקו, ההבדל הוא באיכות של החומרים והייצור אבל זה לא אומר שאין ביניהם גיטרות זולות איכותיות.

יש גיטרות כמו PRS שיותר מתאימות למטאל וישמעו הרבה יותר טוב עם אפקטים ביגלל הפיקאפים.
זה ברור שגם סוג המגבר והאיכות שלו משפיעים על הטון, כל גיטרה תישמע פחות טוב במגבר זול או שלא מתאים לסיגנון.

איזה סיגנון אתה מנגן? יש הבדל גדול בין פנדר סטנדרטית לגיבסון.
גם גיבסון(אפיפון) וגם פנדר מייצרות גיטרות זולות בסין או מקסיקו, ההבדל הוא באיכות של החומרים והייצור אבל זה לא אומר שאין ביניהם גיטרות זולות איכותיות.

יש גיטרות כמו PRS שיותר מתאימות למטאל וישמעו הרבה יותר טוב עם אפקטים ביגלל הפיקאפים.
זה ברור שגם סוג המגבר והאיכות שלו משפיעים על הטון, כל גיטרה תישמע פחות טוב במגבר זול או שלא מתאים לסיגנון.

תגיד, קראת את הדיון? זה לא דיון של גיטריסטים שהתחילו לנגן אתמול...

בכל מקרה לפותח האשכול, פטרוצ׳י עושה עבודה טובה עם מיוזיקמן שזה אחלה גיטרה ואפילו יש לה גירסא של 7 מיתרים לדעתי, שווה לבדוק.

• פותח/ת השרשור
תגיד, קראת את הדיון? זה לא דיון של גיטריסטים שהתחילו לנגן אתמול...

בכל מקרה לפותח האשכול, פטרוצ׳י עושה עבודה טובה עם מיוזיקמן שזה אחלה גיטרה ואפילו יש לה גירסא של 7 מיתרים לדעתי, שווה לבדוק.
גם אני לא בטוח שהוא קרא, חחח.

הפטרוצ'י וואו, אבל יקרה פיצוצים.
מכיר את התהליך של להזמין גיטרה מחו"ל? זו יכולה להיות אופציה קטלנית בשבילי, מוריד עלויות משמעותי.

לדעתי מגבר >> אפקק
גם אני לא בטוח שהוא קרא, חחח.

הפטרוצ'י וואו, אבל יקרה פיצוצים.
מכיר את התהליך של להזמין גיטרה מחו"ל? זו יכולה להיות אופציה קטלנית בשבילי, מוריד עלויות משמעותי.
אל תזמין מחו"ל כל עוד זאת לא גיטרה מיוחדת שאין בארץ בכלל
מציע לך לחפש יד שניה לדעתי
תחפש אולי tokai לס פול שמעתי בכל מקום שהן אפילו עולות על גיבסון
או PRS גם יכולה להיות אחלה אופציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית