הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ antrior palvic tilt

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
לאחרונה שמתי לב שיש לי את זה והתחלתי לטפל בזה
הבנתי שצריך לבצע מתיחות לגב התחתון ולהיפ פלקסור ולחזק האמסטרינג ישבן ובטן
עכשיו האם לבטן מספיק 3 סטים של בטן ססטי נניח 40 שניוץ?
וכמה זמן אמור לקחת לזה להשתפר? כי אני כבר כמעט 3 שבועות מטפל בזה ועדיין לא מרגיש כל כך הבדל

אם זה מה שיש לך, הבנת נכון מה שצריך לעשות ותמשיך בכיוון. כמה לעשות וכמה זמן עד שישתפר זה פונקציה של הגיל שלך, מה שאתה עושה במשך היום, ומה עוד אתה עושה (או לא) בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שיש לך, הבנת נכון מה שצריך לעשות ותמשיך בכיוון. כמה לעשות וכמה זמן עד שישתפר זה פונקציה של הגיל שלך, מה שאתה עושה במשך היום, ומה עוד אתה עושה (או לא) בחדר כושר.

בן 19 מתאמן תוכנית AB למסה 4 פעמים בשבוע
וגם הבטן שלי ממש נפוחה והבנתי שזה כתוצאה מהAPT נכון?(אני לא שמן בכלל משקל 56 על 1.69

• פותח/ת השרשור
לתשובה יותר משטחית צריך תמונה, ופירוט של התרגילים בתוכנית.

A
סקוואט 3 של 6
לחיצת רגליים 3 של 10
כפיפת ברכיים 3 של 10
בנץ 3 של 6
לחיצה משקולות שיפוע 45 3 של 8
פרפר בכבלים גבוהים 3 של 10
תרגיל לטרייספ 3 של 10
בטן

B
דדליפט 1 של 5
מתח 3 של 8
פולי עליון מוט משולש 3 של 8
חתירה במכונה 3 של 8
פרס 3 של 6
פייסי פולס 2 של 15
תרגיל לבייספ 4 של 8
בטן

Imgur: The most awesome images on the Internet

אין לי אפשרות להיכנס לקובץ התמונה. זה לא אתה, זה אני (תוכנת סינון על הנייד). לא נורא.
התוכנית שלך מורכבת מתרגילי יסוד שמחזקים את שרירי המותן-כסל וזוקפי הגב שלך, ועושים עבודה הפוכה ממה שאתה מנסה להשיג. הייתי מוריד בשלב ראשון לחיצת רגליים ודדליפט ורואה איפה אתה עוד שבוע שבועיים.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות להיכנס לקובץ התמונה. זה לא אתה, זה אני (תוכנת סינון על הנייד). לא נורא.
התוכנית שלך מורכבת מתרגילי יסוד שמחזקים את שרירי המותן-כסל וזוקפי הגב שלך, ועושים עבודה הפוכה ממה שאתה מנסה להשיג. הייתי מוריד בשלב ראשון לחיצת רגליים ודדליפט ורואה איפה אתה עוד שבוע שבועיים.
אוקיי תודה.
צה כדאי אז לעשות במקום לחיצת הרגליים?

פוטנציאלית כל תרגיל יכול להספיק, אם תשתמש בו מספיק ותעשה אותו נכון...
מציע לעשות מה שאתה כבר עושה, לשנות רק מה שאמרתי, ולתת לזה צ'אנס שבוע או שניים. התאמות תעשה אחר כך, כל פעם דבר אחד...

• פותח/ת השרשור
פוטנציאלית כל תרגיל יכול להספיק, אם תשתמש בו מספיק ותעשה אותו נכון...
מציע לעשות מה שאתה כבר עושה, לשנות רק מה שאמרתי, ולתת לזה צ'אנס שבוע או שניים. התאמות תעשה אחר כך, כל פעם דבר אחד...

תודה רבה אני אנסה

עדיף שתעלה סרטון שנוכל לראות מה הבעיה.
גם גלגל בטן תרגיל טוב.

עם בטן לא צריך להגזים, רק מעט תשומת לב.

עם שרשרת אחורית צריך יותר תשומת לב ונפח.

עדיפות לסקוואט או דדליפט.

לעיתים מתאמנים מנתחים יתר על המידה את החולשות שלהם והפתרון הוא בהתקדמות רגילה שתאזן את החולשות, לעיתים הפתרון הוא נקודתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית