הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אבקת חלבון

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אני מעוניין לקנות את האבקת חלבון הזו. BPI WHEY HD
ורציתי לדעת אם יש יתרונות באבקה לטובת גדילה יותר מהירה של מסת שריר.
האם החומצות האמינו שיש באבקה הזו מסייעות למשהו ?

תודה מראש לעוזרים 😃

אסור לפרסם לינקים לאתרים מתחרים

אבקת חלבון היא לא אבקת קסם, היא לא תעזור לך במיוחד בבניית שריר אם התפריט שלך לא טוב
החלבון באבקת חלבון הוא חלק מהחלבון שתמצא בחלב, זה הכל, ואם אתה מקבל מספיק חלבון מלא מהדיאטה שלך (בעיקר החלבון שמוצאים במזון ממקור חי וחלק מהקטניות), אין לך שום צורך באבקת חלבון, שהיא רק תוסף במקרה ואתה לא מצליח לצרוך מספיק מהדיאטה שלך

• פותח/ת השרשור
אסור לפרסם לינקים לאתרים מתחרים

אבקת חלבון היא לא אבקת קסם, היא לא תעזור לך במיוחד בבניית שריר אם התפריט שלך לא טוב
החלבון באבקת חלבון הוא חלק מהחלבון שתמצא בחלב, זה הכל, ואם אתה מקבל מספיק חלבון מלא מהדיאטה שלך (בעיקר החלבון שמוצאים במזון ממקור חי וחלק מהקטניות), אין לך שום צורך באבקת חלבון, שהיא רק תוסף במקרה ואתה לא מצליח לצרוך מספיק מהדיאטה שלך
במקרה ואני רציני ויש לי תפריט טוב ואני מעוניין לקנות את אבקת החלבון בעיקר בגלל הטעם לא בגלל שאני לא יכול להשיג חלבון
והאם זה משתלם לקנות עדיין ככה ?

במקרה ואני רציני ויש לי תפריט טוב ואני מעוניין לקנות את אבקת החלבון בעיקר בגלל הטעם לא בגלל שאני לא יכול להשיג חלבון
והאם זה משתלם לקנות עדיין ככה ?
לא יודע אם משתלם זו המילה שהייתי משתמש בה, אבל אם אתה רוצה אז תקנה, רע לא יצא מזה

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם משתלם זו המילה שהייתי משתמש בה, אבל אם אתה רוצה אז תקנה, רע לא יצא מזה
תגיד לי נכון BPI מה ההבדל בין ה BEST L WHEY HD כדאי יותר BEST ?
הבנתי שזה תשלובת חלבונים

תגיד לי נכון BPI מה ההבדל בין ה BEST L WHEY HD כדאי יותר BEST ?
הבנתי שזה תשלובת חלבונים
פחות מכיר את המוצרים ספציפית, אבל אם אתה מתכוון לקחת אחרי אימון, אז קח whey, אם סתם במהלך היום אז תשלובת חלבונים תהיה עדיפה לדעתי

Back
למעלה תחתית