הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינון B6?

Dr.buddha

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
6
30
4
מחוץ המלצה של ביל סטאר,כמה הייתם אומרים להתאסף? 25 מג סביר?

לאיזו מטרה אתה רוצה לתסף ב-B6?

ומגנזיום אוקסיד
זה פשוט יגרום לך לשלשל, זה לא מומלץ ממש, אם כבר עדיף מגנזיום ציטראט
לגבי B6, לא בטוח שיש לו תפקיד כל כך חשוב בהתאוששות, לפחות לא ממה שידוע היום, הוא יותר חשוב לתפקוד תקין של מערכת העצבים

מגנזיום ציטראט ולא אוקסיד מכיוון שהזמינות הביולוגית גבוהה יותר.
B6 לוקחים במינונים נמוכים בד"כ, ולא יצא לי לשמוע על מחסור ב B6 בפרט אצל מתאמנים רגילים.
לי אישית ידוע ש B6, B12 עוזרים כמשפרים פעילות קוגניטיבית ואת המערכת הקרדיו-וסקולרית, למי שחסר כמובן.

לי אישית ידוע ש B6, B12 עוזרים כמשפרים פעילות קוגניטיבית ואת המערכת הקרדיו-וסקולרית, למי שחסר כמובן.
ואמור לעזור מאוד נגד דיכאון, למרות שתופעת לוואי אפשרית שלו היא דיכאון....

דווקא הפוך, B6 משפר את הפעילות של חלקם, ובחלק נוסף נותר מחסור בויטמין, אז מומלץ לקחת
אז התבלבלתי עם משהו אחר..
אה כן, נראה לי עם SAMe.
ויש עוד כמה אנזימים/תוספים כאלה שאם לוקחים ביחד עם נוגדי דיכאון זה עלול להיות קטלני.(מסתבר)

• פותח/ת השרשור
זה פשוט יגרום לך לשלשל, זה לא מומלץ ממש, אם כבר עדיף מגנזיום ציטראט
לגבי B6, לא בטוח שיש לו תפקיד כל כך חשוב בהתאוששות, לפחות לא ממה שידוע היום, הוא יותר חשוב לתפקוד תקין של מערכת העצבים

מגנזיום ציטראט ולא אוקסיד מכיוון שהזמינות הביולוגית גבוהה יותר.
B6 לוקחים במינונים נמוכים בד"כ, ולא יצא לי לשמוע על מחסור ב B6 בפרט אצל מתאמנים רגילים.

בעיקרון הבנתי B6 מומלץ ,כי משפר את הספיגה של מגנזיום ואבץ.

בעיקרון הבנתי B6 מומלץ ,כי משפר את הספיגה של מגנזיום ואבץ.
אם יש מחסור אז אולי תהיה לך בעיית ספיגה, אבל אם לא חסר לך אז אין לך בעיה

עוד על הנאמר - B6 בכמות גבוהה בתיסוף, עלול לגרום לנדודי שינה

Back
למעלה תחתית