עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התאוששות ויציאות לא סדירות (מכיר מישהו שעזר לו B6 ומגנזיום אוקסיד).לאיזו מטרה אתה רוצה לתסף ב-B6?
זה פשוט יגרום לך לשלשל, זה לא מומלץ ממש, אם כבר עדיף מגנזיום ציטראטומגנזיום אוקסיד
ואמור לעזור מאוד נגד דיכאון, למרות שתופעת לוואי אפשרית שלו היא דיכאון....לי אישית ידוע ש B6, B12 עוזרים כמשפרים פעילות קוגניטיבית ואת המערכת הקרדיו-וסקולרית, למי שחסר כמובן.
גם נראה לי שלא מומלץ לקחת ביחד עם נוגדי דיכאוןואמור לעזור מאוד נגד דיכאון, למרות שתופעת לוואי אפשרית שלו היא דיכאון....
דווקא הפוך, B6 משפר את הפעילות של חלקם, ובחלק נוסף נותר מחסור בויטמין, אז מומלץ לקחתגם נראה לי שלא מומלץ לקחת ביחד עם נוגדי דיכאון
אז התבלבלתי עם משהו אחר..דווקא הפוך, B6 משפר את הפעילות של חלקם, ובחלק נוסף נותר מחסור בויטמין, אז מומלץ לקחת
זה פשוט יגרום לך לשלשל, זה לא מומלץ ממש, אם כבר עדיף מגנזיום ציטראט
לגבי B6, לא בטוח שיש לו תפקיד כל כך חשוב בהתאוששות, לפחות לא ממה שידוע היום, הוא יותר חשוב לתפקוד תקין של מערכת העצבים
מגנזיום ציטראט ולא אוקסיד מכיוון שהזמינות הביולוגית גבוהה יותר.
B6 לוקחים במינונים נמוכים בד"כ, ולא יצא לי לשמוע על מחסור ב B6 בפרט אצל מתאמנים רגילים.
לי אישית ידוע ש B6, B12 עוזרים כמשפרים פעילות קוגניטיבית ואת המערכת הקרדיו-וסקולרית, למי שחסר כמובן.
אם יש מחסור אז אולי תהיה לך בעיית ספיגה, אבל אם לא חסר לך אז אין לך בעיהבעיקרון הבנתי B6 מומלץ ,כי משפר את הספיגה של מגנזיום ואבץ.