הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך חדש כושר בצבא

MatanGolbary

משתמש מתחיל
88
7
נק' מוניטין:
22
88
7
עוד כמה חודשים אני מתגייס ועדיין לא התחלתי ללכת למיונים, התפקיד היחידי ששמתי עליו עין הוא מדריך חדר כושר בצבא.
השאלה ריך אני יכול לקבל מיונים לתפקיד? (חבר שלא עסק מעולם בספורט וסובל מעודף משקל קיבל זימון למיונים בוינגייט בלי לעשות כלום). האם הקורס תקף לאזרחי או שיש איזה השתלמות לאחר מכן? חשוב לי לדעת מבעלי הניסיון םה מה השלבים שאצטרך לעשות כדי להתקבל לתפקיד? אגב הפרופיל שלי הוא 72 דפ''ר 80 קב''א 54.

לרוב מדריכים בצבא הם ספורטאים מצטיינים או פרוטקציות

• פותח/ת השרשור
אז איך יתכן שחבר שלי קיבל את הזימונים למיונים? הוא לא רוצה את התפקיד אפילו לא מתכוון ללכת

אז איך יתכן שחבר שלי קיבל את הזימונים למיונים? הוא לא רוצה את התפקיד אפילו לא מתכוון ללכת

באותה מידה הוא יכל לקבל זימון לכל תפקיד אחר, הכוונה הייתה שחייב פרוטקציות כדי לבחור מראש מה תהיה.

• פותח/ת השרשור
באותה מידה הוא יכל לקבל זימון לכל תפקיד אחר, הכוונה הייתה שחייב פרוטקציות כדי לבחור מראש מה תהיה.

ברור שלא אוכל לבחור מראש מה אני אהיה אבל אפשר לנסות להתקבל לתפקיד שרוצים בין אם זה תפקיד במודיעין או יחידה קרבית כלשהי, זה לא וודאי אבל מה אוכל לעשות כדי להגביר את הסיכויים

דבר עם מיטב.... מקסימום תסרב בבקום... אם זה הדבר היחידי שאתה רוצה לעשות ויש לך כוח לאכול חרא עד שתקבל את זה אז אתה תקבל אתזה..

דבר עם מיטב.... מקסימום תסרב בבקום... אם זה הדבר היחידי שאתה רוצה לעשות ויש לך כוח לאכול חרא עד שתקבל את זה אז אתה תקבל אתזה..

זה ממש לא כמו שאתה מתאר, לא כל אחד שמסרב ואוכל קצת חרא מקבל מה שהוא רוצה, הצבא לא יכול להרשות לעצמו להכנע לכל אחד שמסרב ולתת לו את התפקיד שהוא רוצה בגלל שהוא טיפה מתבכיין ומסרב בבקו"ם.

אני במקומך לא הייתי מנסה את המזל שלי מול צה"ל בצורה הזאת והופך את עצמי לשעיר לעזאזל, זה לא שווה את הסיכון.

קיצר אתה מתגייס לתותחנים/שריון/פלח"ץ ואם תסרב בבקום תקבל חימוש ואם תסרב גם את זה תלך לכלא ותלוי במזל ובכמה תהיה עקשן ואולי תקבל גוב יומיות

אולי הוא קיבל תתפקיד כי יש לו פרופיל עורפי
ואתה ממש לא בוחר את התפקיד אליו אתה מתגייס

תנסה להוריד פרופיל מטעמים רפואיים ואולי תקבל...
אם בא לך יומיות ולא אכפת לך מהתפקיד תנסה להוריד פרופיל על קטע נפשי (אתה יכול לקבל גם שחרור מהצבא קח בחשבון)

נהיה בזמן האחרון ריבוי של פוסטים כאלה... אני ממליץ לך ללכת לפורומים אחרים שמתעסקים ספציפית בענייני צבא, סביר להניח שיוכלו לעזור לך יותר.

נ.ב זה שיש תפקיד "ששמת עליו עין" לא יעניין ממש אף אחד בצבא.

נהיה בזמן האחרון ריבוי של פוסטים כאלה... אני ממליץ לך ללכת לפורומים אחרים שמתעסקים ספציפית בענייני צבא, סביר להניח שיוכלו לעזור לך יותר.

נ.ב זה שיש תפקיד "ששמת עליו עין" לא יעניין ממש אף אחד בצבא.
חחח אפשר כבר לפתוח פורום צבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית