ייעוץ תוכנית אימונים בזמן הצבא

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
היי יש לי אפשרות להתאמן בחדר כושר רק 2 בשבוע אז חשבתי לעשות תוכנית FBW שאת תרגילי הבסיס אני עושה 3X5 השאלה אם יש תוכנית שביומיים בשבוע אני אוכל להיות יותר אפקטיבי?
זאת התוכנית:
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
בנט אובר רואו 3X5 או 3X8-12 עוד לא החלטתי מה אני רוצה מהתרגיל הזה
לחיצת כתפיים בעמידה 3X5
יד אחורית
יד קדמית
תודה לעוזרים:37mv:

קודם כל,
בין אימון לאימון אתה מתאמן? (רץ, מדסים)
איך אתה ישן לאוכל בצבא?
ומה המשקלי עבודה שלך?
למה אני שואל- כי ברור שאם אתה מתאמן פעמיים ברזל בלי אפשרות ל3 אימונים עדיף fbw. השאלה האם להוסיף לך עוד נפח או לא.

• פותח/ת השרשור
קודם כל,
בין אימון לאימון אתה מתאמן? (רץ, מדסים)
איך אתה ישן לאוכל בצבא?
ומה המשקלי עבודה שלך?
למה אני שואל- כי ברור שאם אתה מתאמן פעמיים ברזל בלי אפשרות ל3 אימונים עדיף fbw. השאלה האם להוסיף לך עוד נפח או לא.
צודק טעות שלי.
בשאר הימים אני עושה 20 דקות ריצה ואז תרגילי יציבות ותרגילי משקל גוף. אוכל כמו שצריך יש לי גישה חופשית למטבח חלבון ושומן מגיע לכמה שצריך.לגבי השינה זה קצת בעייתי כי רוב הפעילויות שלי הם בלילה אבל שיש אפשרות להשלים שינה אני משלים.
משקלי עבודה שלי הם די פח מאז הגיוס(שנה וחצי) לא היה לי גישה לחדכ אז התאמנתי יותר אירובי ואנאירובי אפשר לומר שלא נגעתי במשקולות בכלל

להערכתי:
תוריד סט של BOR (את שאר הסטים תשאיר ל2X5) ותוסיף צ'ין אפס במיד פוזישן עם משקל.
ותוסיף סט אחד של דדליפט.
תראה איך אתה מתקדם בתוכנית זו, ובעיקר אךי אתה מתאושש בתוכנית זו ותכייל לפי זה (בגדול לא הייתי ממליץ להוסיף עוד נפח, אולי להוריד אם אתה מרגיש שאתה לא מתאושש מספיק עקב שינה למשל).
ותנסה לשאוף להתאוששות כמה שיותר טובה (לאכול כמה שאפשר, לישון כמה שיותר ולנוח בימי מנוחה).
בהצלחה.

מסכים פחות או יותר עם מה שאמרו.

סה״כ נשמע לא רע.

תראה איך ההתקדמות שלך מאימון לאימון ואם אתה סוגר את הסטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית