הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש ב SS

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
פריסת גב ופרונט:

קבצים מצורפים

• תמונה0200.jpg
    תמונה0200.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 439
  • תמונה0202.jpg
    תמונה0202.jpg
    KB 59.5 · צפיות: 345
  • פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא כל מי שנשמר חטוב לא אוכל, אני דוחף כמה שאני יכול. עליתי מ 62-65 ב חודש בSS לחאר AB הייתי 56 ועליתי ל 62.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא כל מי שנשמר חטוב לא אוכל, אני דוחף כמה שאני יכול. עליתי מ 62-65 ב חודש בSS לחאר AB הייתי 56 ועליתי ל 62.

זו אחת ההודעות הכי לא ברורות שקראתי בחיי.

אגב, אני חושב שאתה צריך לנקות את המקלדת; נתקע לך לכלוך מתחת למקש של האות "ח".

וואלה ישלך בסיס טוב תעמיס על עצמך עוד איזה 15 קילו ויהיה טוב...

המדד ל "אוכל מלא" או "אוכל מספיק" הוא מראה הקוביות.
ברגע שיש לך קוביות = אתה לא אוכל נכון
ברגע שיש לך זכר של קוביות = אתה לא אוכל מספיק
ברגע שאין לך קוביות = אתה אוכל מספיק
ברגע שיש לך כרס כמו של moo = אתה אוכל יותר מדי 😃

• פותח/ת השרשור
יש כאלו שבורכו/קוללו(אצלכם) בחילוף חומרים גדול, וקיבה קטנה = קשה להכנס למאזן חיובי גבוהה/:

סתם תירוצים,
לא בעייה לאכול מאכלים עתירי קלוריות ולשתות חלב (בהנחה שאתה לא משלשל אחרי זה 😃 ).

• פותח/ת השרשור
כה אני שותה כמה שמותר בבית שלי חח, אמא שלי אומרת שזה מלא בהורמונים, אז היא קונה ל5 בקבוקים ל5 אנשים בשבוע, אני גומר אחרי 3 ימים אני גומר 4 מהם וכל השאר 1 ואז חצי שבוע אין חלב:/ חחח בכל אופן אבל אתם בטח צודקים ואני לא אוכל מספיק אין כזה דבר מספיק תמיד אפשר עוד:)

"וואלה ישלך בסיס טוב" תודה על החיזוק היחידי פה
דווקא המסה שיש עליך מפתיעה לטובה ביחס למשקל. תאכל הרבה, ותגיד לאמא שלך שההורמונים שיש בחלב מתרפקים בקיבה ולא נכנסים אל מחזור הדם. השיטה שאף פעם לא נכשלה לעלייה במשקל היא לטחון מגש פיצה (אני מעדיף דומינוס 😛) בכל הזדמנות, עלייה מהירה מובטחת.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בדיוק אני אוכל (הרגע) 300 גרם קבבים(בקר) ו 2 כוסות אורז, מקווה לגמור את זה בשעה הקרובה חח.

• פותח/ת השרשור
4 ליטר ב 3,4 ימים בערך אז אפשר לקרוא לזה חצי ליטר ביום בממוצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית