סתם תירוצים,
לא בעייה לאכול מאכלים עתירי קלוריות ולשתות חלב (בהנחה שאתה לא משלשל אחרי זה 😃 ).
על סמך מה אתה אומר את זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם תירוצים,
לא בעייה לאכול מאכלים עתירי קלוריות ולשתות חלב (בהנחה שאתה לא משלשל אחרי זה 😃 ).
על סמך זה שכדי לעלות במשקל צריך לאכול הרבה קלוריות? 🙄על סמך מה אתה אומר את זה?
על סמך זה שכדי לעלות במשקל צריך לאכול הרבה קלוריות? 🙄
איך זה קשור למה שהוא שאל?
חחח, אתה מזכיר לי את עצמי לפני 15 שנה.. 😈
גם אתה אמרת כמו איזה סניח "אתם דפוקים ואווו"קצת פחות מרשים ממני, אבל הוא עוד צעיר.. 🤘
(מה זה כל הבננות האלה בתור אמוטיקונים.....)
איך זה קשור למה שהוא שאל?
אתה מזכיר לי את עצמי לפני שנתיים.😈חחח, אתה מזכיר לי את עצמי לפני 15 שנה.. 😈
תגיד לי איפה אני מאבד אותך,
הוא שאל על סמך מה הוא אומר שאין בעיה לאכול מאכלים עתירי קלוריות ולשתות חלב, אזולאי אמר את זה בהקשר של עלייה במסה, כשאוכלים הרבה קלוריות ומתאמנים התוצאה היא עלייה במשקל שזה האפקט הרצוי במקרה הזה, על זה אזולאי התבסס.
ככה אני הבנתי את המשפט של אזולאי, אם הכוונה שלו הייתה לזה שזה קל לאכול מאכלים עתירי קלוריות, וRG שאל על סמך מה הוא קובע שספציפית ליובל אין בעיה לעשות את זה, אז היה פה פאק בהבנה שלי, אבל בתאכלס, מי שרוצה לעלות במשקל אוכל וזהו, אז אני לא מבין על מה כל הויכוח באמת... peace.
אתה מזכיר לי את עצמי לפני שנתיים.😈
בשמן זית אין חלבון, בחלב יש, החלב מנצח. אם תשאלו אותי, אני אומר שאין שום בעיה להגיע לכמות גדולה של קלוריות ולא צריך שום שמן, מגש פיצה משפחתית = 2600-2800 קלוריות, וזאת רק ארוחה אחת.
לדעתי יותר קל לצרוך כמות קלוריות גדולה יותר מפיצה, מה שגם צ'יפס זה לא אוכל נקי 😛 ויש אשכול עם סרטונים לסימוכין.עדיף המבורגרים וצ'יפס
בשמן זית אין חלבון, בחלב יש, החלב מנצח. אם תשאלו אותי, אני אומר שאין שום בעיה להגיע לכמות גדולה של קלוריות ולא צריך שום שמן, מגש פיצה משפחתית = 2600-2800 קלוריות, וזאת רק ארוחה אחת.
תלוי איפה.יצא לי להיות לא מזמן בירושלים,מגש בשכונת קטמון עלה לי 20 (!) ש"ח (ולא,זה לא היה מגעיל.היה יותר טעים מהפיצה הממוצעת).אתה רוצה לומר לי שאתה מצליח לחסל מגש פיצה משפחתית כל יום? ומה עם זה שזה לא בדיוק זול על בסיס של יותר מפעם בשבוע?