שלום,
אני אמור להתחיל סייקל שני בשבוע הבא ומעוניין לסגור כמה פינות ברשותכם.
אחרי התייעצות אתכם בפורום הוחלט על 500 מג טסט אנטט ו300 מג NPP שבועי. (כל 1 מל טסט אנטט = 250 מג + כל 1 מל NPP זה 150 מג) זאת אומרת שאני צריך 2 מל טסט ו2 מל NPP בשבוע.
רציתי לשאול לגבי תדירות הזריקות והכמות בכל פעם, מכיוון וNPP מזריקים EOD וטסט אנטט רק פעמיים בשבוע הזריקות יוצאות לי בסדר הבא:
ראשון NPP לבד 0.5 מ"ל
שלישי NPP +TEST E י מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP
חמישי NPP לבד 0.5 מ"ל
שבת NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP
שבוע אחרי פה כל יומיים יוצא 3 זריקות אז:
שני 0.7 מ"ל NPP
רביעי NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.6 מ"ל NPP
שישי 0.6 מ"ל NPP
וחוזר חלילה לראשון שלישי ...
לשאלות:
1.האם אפשר להזריק NPP לבד בלי טסט ?
2. הגיוני כל זריקה של NPP רק 0.5 מ"ל מבחינת ההשפעה של החומר בגוף או שזה משנה הטוטל השבועי ?
3. איך הסדר זריקות הזה ?
4. אני מתכנן רוטציה בין שרירים כלומר פעמיים זריקה בגלוטס שזה הטסט והNPP ביחד ופעמיים בכתפיים שזה רק הNPP לבד זה נראה בסדר ? ומחט 25G כתומה לכתף תקין ?
5. בגלל שהזריקות יוצאות כל יומיים אז בשבוע אחד יוצא 4 זריקות (ראשון שלישי חמישי שבת) ובשבוע אחריו רק 3 (שני רביעי שישי) אז בשבוע של ה 4 זריקות יוצא שכדי להגיע ל300 מג NPP אני מחלק כל זריקה ל 0.5 מל ובשבוע אחריו עם ה3 זריקות יוצא אחת של 0.7 ועוד 2 של 0.6 מל.
זה לא ישגע את הגוף השינויים האלה ?
אם זה לא תקין האם יש פתרון אחר ?
תודה רבה !
@Daniel Barack
אני אמור להתחיל סייקל שני בשבוע הבא ומעוניין לסגור כמה פינות ברשותכם.
אחרי התייעצות אתכם בפורום הוחלט על 500 מג טסט אנטט ו300 מג NPP שבועי. (כל 1 מל טסט אנטט = 250 מג + כל 1 מל NPP זה 150 מג) זאת אומרת שאני צריך 2 מל טסט ו2 מל NPP בשבוע.
רציתי לשאול לגבי תדירות הזריקות והכמות בכל פעם, מכיוון וNPP מזריקים EOD וטסט אנטט רק פעמיים בשבוע הזריקות יוצאות לי בסדר הבא:
ראשון NPP לבד 0.5 מ"ל
שלישי NPP +TEST E י מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP
חמישי NPP לבד 0.5 מ"ל
שבת NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP
שבוע אחרי פה כל יומיים יוצא 3 זריקות אז:
שני 0.7 מ"ל NPP
רביעי NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.6 מ"ל NPP
שישי 0.6 מ"ל NPP
וחוזר חלילה לראשון שלישי ...
לשאלות:
1.האם אפשר להזריק NPP לבד בלי טסט ?
2. הגיוני כל זריקה של NPP רק 0.5 מ"ל מבחינת ההשפעה של החומר בגוף או שזה משנה הטוטל השבועי ?
3. איך הסדר זריקות הזה ?
4. אני מתכנן רוטציה בין שרירים כלומר פעמיים זריקה בגלוטס שזה הטסט והNPP ביחד ופעמיים בכתפיים שזה רק הNPP לבד זה נראה בסדר ? ומחט 25G כתומה לכתף תקין ?
5. בגלל שהזריקות יוצאות כל יומיים אז בשבוע אחד יוצא 4 זריקות (ראשון שלישי חמישי שבת) ובשבוע אחריו רק 3 (שני רביעי שישי) אז בשבוע של ה 4 זריקות יוצא שכדי להגיע ל300 מג NPP אני מחלק כל זריקה ל 0.5 מל ובשבוע אחריו עם ה3 זריקות יוצא אחת של 0.7 ועוד 2 של 0.6 מל.
זה לא ישגע את הגוף השינויים האלה ?
אם זה לא תקין האם יש פתרון אחר ?
תודה רבה !
@Daniel Barack