ייעוץ חלוקה של טסט וNPP

ALEX948G

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,
אני אמור להתחיל סייקל שני בשבוע הבא ומעוניין לסגור כמה פינות ברשותכם.

אחרי התייעצות אתכם בפורום הוחלט על 500 מג טסט אנטט ו300 מג NPP שבועי. (כל 1 מל טסט אנטט = 250 מג + כל 1 מל NPP זה 150 מג) זאת אומרת שאני צריך 2 מל טסט ו2 מל NPP בשבוע.

רציתי לשאול לגבי תדירות הזריקות והכמות בכל פעם, מכיוון וNPP מזריקים EOD וטסט אנטט רק פעמיים בשבוע הזריקות יוצאות לי בסדר הבא:
ראשון NPP לבד 0.5 מ"ל
שלישי NPP +TEST E י מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP
חמישי NPP לבד 0.5 מ"ל
שבת NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.5 מ"ל NPP

שבוע אחרי פה כל יומיים יוצא 3 זריקות אז:
שני 0.7 מ"ל NPP
רביעי NPP +TEST E מ"ל 1 טסט + 0.6 מ"ל NPP
שישי 0.6 מ"ל NPP

וחוזר חלילה לראשון שלישי ...

לשאלות:
1.האם אפשר להזריק NPP לבד בלי טסט ?
2. הגיוני כל זריקה של NPP רק 0.5 מ"ל מבחינת ההשפעה של החומר בגוף או שזה משנה הטוטל השבועי ?
3. איך הסדר זריקות הזה ?
4. אני מתכנן רוטציה בין שרירים כלומר פעמיים זריקה בגלוטס שזה הטסט והNPP ביחד ופעמיים בכתפיים שזה רק הNPP לבד זה נראה בסדר ? ומחט 25G כתומה לכתף תקין ?
5. בגלל שהזריקות יוצאות כל יומיים אז בשבוע אחד יוצא 4 זריקות (ראשון שלישי חמישי שבת) ובשבוע אחריו רק 3 (שני רביעי שישי) אז בשבוע של ה 4 זריקות יוצא שכדי להגיע ל300 מג NPP אני מחלק כל זריקה ל 0.5 מל ובשבוע אחריו עם ה3 זריקות יוצא אחת של 0.7 ועוד 2 של 0.6 מל.
זה לא ישגע את הגוף השינויים האלה ?
אם זה לא תקין האם יש פתרון אחר ?

תודה רבה !
@Daniel Barack

כל 1 מל NPP זה 150 מג
אתה בטוח? בדוק שוב את הויאל
1.האם אפשר להזריק NPP לבד בלי טסט ?
2. הגיוני כל זריקה של NPP רק 0.5 מ"ל מבחינת ההשפעה של החומר בגוף או שזה משנה הטוטל השבועי ?
3. איך הסדר זריקות הזה ?
4. אני מתכנן רוטציה בין שרירים כלומר פעמיים זריקה בגלוטס שזה הטסט והNPP ביחד ופעמיים בכתפיים שזה רק הNPP לבד זה נראה בסדר ? ומחט 25G כתומה לכתף תקין ?
5. בגלל שהזריקות יוצאות כל יומיים אז בשבוע אחד יוצא 4 זריקות (ראשון שלישי חמישי שבת) ובשבוע אחריו רק 3 (שני רביעי שישי) אז בשבוע של ה 4 זריקות יוצא שכדי להגיע ל300 מג NPP אני מחלק כל זריקה ל 0.5 מל ובשבוע אחריו עם ה3 זריקות יוצא אחת של 0.7 ועוד 2 של 0.6 מל.
זה לא ישגע את הגוף השינויים האלה ?
אם זה לא תקין האם יש פתרון אחר ?
1. לא באותו המזרק? אפשר. כלל ללא טסט כחומר בסיס - אפשר, אבל זה ממש לא חכם. ממש
2. הטואטל השבועי. חומר נצבר בדם לאורך זמן ומשפיע בזמן הסייקל. יש להתחשב באסטר, שכן הוא אחראי על קצב שחרור החומר. לא נרצה הלזריק חומר בעל אסטר קצר אחת לזמן ארוך מידי.
3. NPP יש להזריק 3 פעמים בשבוע ולא 2
4. כן זו רוטציה טובה. תמיד טוב לדעת להזריק לכמה שיותר מקומות. ישבן, רגל, כתף הנפוצים והקלים ביותר. גם הבטוחים ביותר. 25G תתאים לכתף ורגל. לא לישבן
5. ראה סעיף 3

• פותח/ת השרשור
תודה רבה דניאל.

טוב אז נעזוב את החלוקה שלי
איך אתה הייתה מחלק סייקל של 500 מג טסט (אצלי זה 2 מל) והNPP זה 300 מג (3 מ"ל) ברמה השבועית ? אשמח אם תרשום לי ימים
כי הבעיה שלי היא שאם צריך להזריק NPP כל יומיים וטסט אנטט כל 3.5 ימים הזריקות לא מסתדרות .

תודה רבה דניאל.

טוב אז נעזוב את החלוקה שלי
איך אתה הייתה מחלק סייקל של 500 מג טסט (אצלי זה 2 מל) והNPP זה 300 מג (3 מ"ל) ברמה השבועית ? אשמח אם תרשום לי ימים
כי הבעיה שלי היא שאם צריך להזריק NPP כל יומיים וטסט אנטט כל 3.5 ימים הזריקות לא מסתדרות .
תזריק טסט באותה תדירות כמו npp , מה בעיה ?
החלוקה לא הכי נוחה , אבל לא נורא

אלכס, אתה יכול פשוט להחליף לטסט פרופ.

1-10 test p- 150mg eod
1-10 npp 100mg eod
1-10 hcg 250x2
11-15 כלומיד + נולבה
ai לפי הצורך

למען האמת, עשית קצת בלאגן עם כל המיל׳ תשאיר את הדברים פשוטים, זה הוא סייקל פשוט מאוד.
להבא שאתה רושם מינונים אל תרשום מיל או cc כל תרופה כמות החומר הפעיל משתנה בהתאם לסוג, אסתר חברה ועוד.

אני גם לא מבין למה הסתבכת כל כך עם אנטט, אתה יכול פשוט לעשות ככה:

1-10 test e- 125mg eod
1-10 npp 100mg eod
1-10 hcg 250x2
11-15 כלומיד + נולבה
ai לפי הצורך

• פותח/ת השרשור
אפשרי test אנטט eod ביחד עם הNPP במקום פרופ ? קשה לי להשיג פרופ איכותי או שאנטט כל יומיים זה בעיה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית