עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי האם מישהו מכיר מכון פאוורליפטינג באשקלון?
אני התחלתי בתוכנית אימונים ss והייתי רוצה להתנסות וללמוד יותר במכון שמתאים לכך.. מישהו מכיר?בחדכ אין אף אחד שמבין בתרגילים המורכבים...(כולם בודיבילדינג בחדכ 😭 )
היה מאמן בספייס באשקלון לפני איזה שנתייםתחפש מכוני קרוספיט באיזור שלך, או שתחפש את זוהר ליפקין ותתייעץ איתו נראה לי שהוא מהאיזור הזה
ומה עם היום?שנתיים זה הרבההיה מאמן בספייס באשקלון לפני איזה שנתיים
לקח אותי ״תחת חסותו״ למשך חודשים
אחלה בחור
אתה מתחיל דרך לא פשוטה..היי האם מישהו מכיר מכון פאוורליפטינג באשקלון?
אני התחלתי בתוכנית אימונים ss והייתי רוצה להתנסות וללמוד יותר במכון שמתאים לכך.. מישהו מכיר?בחדכ אין אף אחד שמבין בתרגילים המורכבים...(כולם בודיבילדינג בחדכ 😭 )
אתה מתחיל דרך לא פשוטה..
תעלה לפה סרטונים לביקורת וככה תלמד לאט לאט אין מה לעשות.
כל פעם ש״מדריך״ מדבר אלייך תהנהן בנימוס ותמשיך לדרכך.
בעניין הקרוספיט.. בעיר שלי הם טיפשים אפילו יותר מהמדריכים הרגילים.
ראה הוזהרת.. ובהצלחה !
על סמך היכרות איתם.על סמך מה אתה קובע שהם טיפשים
ואיפה אתה גר
על סמך היכרות איתם.
קרית שמונה.
אוקי תודה אנסה לגשש שם לראות האם משתלם לעבורבבודי שייפ יש את כל מה שאתה צריך מבחינת pl.
יש מספיק מוטות, כלוב אחד אמנם, אבל יש כמה רקים בלי כלוב, פלטות כאלה (שהם סבבה פלוס לדדליפט) כוח : AGAIN FASTER® 15KG CRUMB RUBBER BUMPER PLATES
סביר להניח שיש מכונים על יותר רמה מהבחינה של הכלובים וזה, אבל בבודי שייפ יש כמה פווארליפטרים שיצא לי לדבר איתם, ואם תצטרך עזרה בתרגיל מסוים או משהו הם בוודאות ידעו לעזור לך, ובנוסף יש מאמן שמתאמן בעצמו ב pl ככה שגם הוא יוכל לעזור לך.
מבחינת חדכ ישלי הכל רק חסר מישהו בתחום הפאוור חחתשמע אני מתאמן בסיקס פאק באשקלון בשכונת ברנע
יש שם שני ספות בנץ׳ , כלוב אחד , ועוד כמה מיטות והמון מכשירים
אחלה מכון , בצהריים הוא ריק לגמרי, בערב מפוצץ.
מבחינת חדכ ישלי הכל רק חסר מישהו בתחום הפאוור חח