הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית אימונים שבניתי ?

DanielNoni

משתמש מתחיל
48
11
נק' מוניטין:
14
48
11
בת 17.
קודם כל אציין שאני כבר כמעט 5 חודשים במכון, עד לפני חודש הייתי באה למכון ועושה את כל הטעויות האפשריות : הייתי באה 5-6 פעמים בשבוע, מבצעת *רק* אימוני כוח במכשירים (ללא טיפת אירובי כי המטרה שלי היא לא ירידה במשקל אלא לקבל צורה) וכל יום הייתי עושה אותו אימון בדיוק, ואותם מכשירים !! עבדתי כמעט כל יום על אותם שרירים !!! הייתי באה למכון בשביל ״לעשות את המוטל עליי״ וללכת. כמובן שהבנתי שזה רע רע רע !!! החלטתי לשנות את התוכנית אימונים שלי ולרדת ל3-4 פעמים בשבוע וככה היא נראת :

• אימון א׳ x1 - רגליים, ובטן : תרגיל לשרירי התאומים, לחיצת רגליים, כופפי ברך ופושטי ברך + 2-3 תרגילי בטן. = 6-7

• אימון ב׳ x2 - יד קידמית, אחורית וגב : מכשיר גב, מכשיר פולי עליון x2, מכשיר מתח, 2 מכשירי יד קידמית. = 6

• אימון ג׳ x1 - רגליים, כתפיים ובטן : 2 מכשירי מקרבי/מרחיקי יריכיים, 2 תרגילי זרועות משקולות חופשיים 1.5, תרגיל פשיטת מרפקים בפולי עליון + 2 תרגילי בטן. = 7

מה שניסיתי לעשות בפיצול הזה זה לקצר לי את הזמן במכון (הייתי עושה אימוני כוח של בערך שעה ורבע ומנסה להספיק כמה שיותר מכשירים בסביבות ה 10-12 מכשירים שונים) וכמובן שזה התיש אותי נפשית ברמה ששנאתי ללכת למכון וסבלתי מכל שנייה. אז עשיתי לי אימונים יותר קצרים של רק 6-7 מכשירים שונים באימון, וגם ניסיתי לגוון במכשירים, ולא לעשות כל פעם אותם מכשירים. אז זה מה שיצא. ממש נוחה לי התוכנית הזו.
אגב בממוצע לכל מכשיר אני עושה 3-4 סטים 10-20 חזרות. זה משתנה ממכשיר למכשיר. אבל האם היא באמת טובה התוכנית ? האם למשל זה מספיק לעבוד פעם בשבוע על קבוצת שריר על מנת לראות תוצאות ? אני חייבת סדר בבלגן שלי !!! מה כדאי לעשות ? בבקשה עזרה עזרה עזרה !!!! ובבקשה לא להגיד לי להתחיל לעשות סקוואט ודד-ליפט ותרגילים מורכבים, אני לא מעוניינת בסוג אימונים כזה.. מעדיפה להישאר במכונות/משקולות חופשיים. תודה רבה !!!!

Back
למעלה תחתית