הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן מרגישים חומר טרן

זאור אבדלינוב

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
הי שלום לכולם חדש בפורום אבל לא חדש בנושא הסטרוידים אז ככה אני בן 27 מתאמן 5 שנים משקל 93 אחוז שומן 17 בערך , סיקל 4-5 לא זוכר
טסט פרופ 600 מג
בולדנון 400 מג
טרן ארוך 400 מג
לניקוי יש לי נודבלקס ופריגניל
אני כבר שבוע בסיקל מרגיש רק את הטסט מתי אני אמור להרגיש את הטרן ,
ועוד שבוע אני ירים קצת את המינונים תודה לכולם

• פותח/ת השרשור
הסייקל והתמיכה בו לא בנויים נכון ואפילו מסוכנים
אני יודע הבולדנון וטרן קצת בעיתי אבל ניסתי כך בעבר והביא לי תוצאות טובות בסיקל אני רק רוצה לדעת מתי אני אמור להרגיש את הטרן ? שבוע

אני יודע הבולדנון וטרן קצת בעיתי אבל ניסתי כך בעבר והביא לי תוצאות טובות בסיקל אני רק רוצה לדעת מתי אני אמור להרגיש את הטרן ? שבוע
לא רק זה
מינון בולד נמוך מאוד ועל סף הלא יעיל
פרגניל לוקחים במהלך הסייקל
PCT לא מכיל כלומיד
ולא רשמת את אורך הרצת כל חומר

• פותח/ת השרשור
לא רק זה
מינון בולד נמוך מאוד ועל סף הלא יעיל
פרגניל לוקחים במהלך הסייקל
PCT לא מכיל כלומיד
ולא רשמת את אורך הרצת כל חומר
אני יודע שבולדנון המינון שלו נמוך בגלל זה רשמתי עוד שבוע מרים מינונים
טסט 1-14
בולדנון 1-12
טרן 1-10

אני יודע שבולדנון המינון שלו נמוך בגלל זה רשמתי עוד שבוע מרים מינונים
טסט 1-14
בולדנון 1-12
טרן 1-10
מ12 שב' בולד ועוד שבהתחלה מינון נמוך לא תקבל הרבה
ומה לגבי (שוב) פרגניל ו-PCT?
פשוט תוריד את הבולד ותשאר עם הטרן

אני מסכים עם דניאל, אם אין לך עדיין ניסיון עם טרן אז תריץ אותו קודם ביחד רק עם הטסט.
כמה סייקלים עשית? תפרט איך הם היו נראים.
ההשפעה של הטרן משתנה אצל כל אחד ואחד, ההמלצה היא תמיד להתחיל מטרן קצר אצטט, אם התופעות לוואי בלתי נסבלות, תחכה יומיים והחומר יתחיל לצאת מהגוף. אם תתחיל עם האנטט ולא תתמודד היטב עם התופעות, תאלץ לסבול תקופה לא קצרה עד שהחומר יתחיל לצאת מהגוף. 10 ימים (טרנבולון איננטאט) זמן מחצית החיים לעומת 3 ימים (טרנבולון אצטט).

למה לצפות:

1. אגרסיה בעיקר באימונים
2. לחצים בראש עקב לחץ דם גבוהה (לא לכולם לכן חשוב מאוד למדוד במהלך היום)
3. חרדות - זהו נפוץ ביותר, לפעמים אנשים סובלים יותר מחרדה מאשר ממשהו אמיתי באמת.
4. זיעה בלילות בעיקר
5. אינסומניה - העידר שינה, חוסר יכולת להירדם בלילות
6. חלומות מוזרים, חלק מדווחים על חלומות מיניים ארוטים או פשוט סיוטים מוזרים.
7. אי שקט, פרנויה, לחץ, בילבול ועוד..

קח בחשבון שטרן הוא נגזרת של ננדרולון,תרכובות ה-19-נור (19-Nors), שהינו קיצור של 19-נורטסטוסטרון (19-nortestosterone). שילוב ביחד עם הטסט יוביל לעלייה בפרולקטין ולכן כדאי שהיה בהישג יד דוסטינקס (Dostinex- Cabergoline) ואו ארגולין (Ergoline-Bromocriptine) הטרן עצמו אינו גורם לתגובות ארומטיות (aromatizes) אך כל דבר בשילוב עם טסט מצריכה בקרה תמידית על רמות האסטרדיול ולכן חשוב להחזיק בהישג יד גם -AI.

דבר נוסף שיש לקחת בחשבון, טרן מוגדר כממשתק כפול בגלל שהוא קשור לקולטני האנדרוגן וגם לקולטני הפרוגסטרון ומדכא את ה LH ו FSH ע"י שני מנגנונים שונים. טרן מבטל את הרגישות של בלוטת יותרת המוח ישירות מפעילות קולטני הפרוגסטרון. אפילו נראה ששום קולטן אופיאויד אנטגוניסט או תרופת AI יכולים למנוע את הדיכוי דרך קולטני הפרוגסטרון. לכן, טרנבולון יכול לגרום לדיכוי בלתי נמנע של תפקוד הHPTA ע"י דיכוי דרך קולטני האנדרוגן, אסטרוגן והפרוגסטרון, מה שהופך את התאוששות שלאחר הסייקל לקשה יותר מחומרים אחרים.

נערך לאחרונה:
אני מסכים עם דניאל, אם אין לך עדיין ניסיון עם טרן אז תריץ אותו קודם ביחד רק עם הטסט.
ההשפעה של הטרן משתנה אצל כל אחד ואחד, ההמלצה היא תמיד להתחיל מטרן קצר אצטט, אם התופעות לוואי בלתי נסבלות, תחכה יומיים והחומר יתחיל לצאת מהגוף. אם תתחיל עם האנטט ולא תתמודד היטב עם התופעות, תאלץ לסבול תקופה לא קצרה עד שהחומר יתחיל לצאת מהגוף. 10 ימים (טרנבולון איננטאט) זמן מחצית החיים לעומת 3 ימים (טרנבולון אצטט).

למה לצפות:

1. אגרסיה בעיקר באימונים
3. חרדות - זהו נפוץ ביותר, לפעמים אנשים סובלים יותר מחרדה מאשר ממשהו אמיתי באמת.
4. זיעה בלילות בעיקר

קח בחשבון שטרן הוא נגזרת של ננדרולון,תרכובות ה-19-נור (19-Nors), שהינו קיצור של 19-נורטסטוסטרון (19-nortestosterone). שילוב ביחד עם הטסט יוביל לעלייה בפרולקטין ולכן כדאי שהיה בהישג יד דוסטינקס (Dostinex- Cabergoline) ואו ארגולין (Ergoline-Bromocriptine) הטרן עצמו אינו גורם לתגובות ארומטיות (aromatizes) אך כל דבר בשילוב עם טסט מצריכה בקרה תמידית על רמות האסטרדיול ולכן חשוב להחזיק בהישג יד גם -AI.

דבר נוסף שיש לקחת בחשבון, טרן מוגדר כממשתק כפול בגלל שהוא קשור לקולטני האנדרוגן וגם לקולטני הפרוגסטרון ומדכא את ה LH ו FSH ע"י שני מנגנונים שונים. טרן מבטל את הרגישות של בלוטת יותרת המוח ישירות מפעילות קולטני הפרוגסטרון. אפילו נראה ששום קולטן אופיאויד אנטגוניסט או תרופת AI יכולים למנוע את הדיכוי דרך קולטני הפרוגסטרון. לכן, טרנבולון יכול לגרום לדיכוי בלתי נמנע של תפקוד הHPTA ע"י דיכוי דרך קולטני האנדרוגן, אסטרוגן והפרוגסטרון, מה שהופך את התאוששות שלאחר הסייקל לקשה יותר מחומרים אחרים.

פשוט תענוג לעין. תודה מישל

מישל, אתה מחזיר לך קצת מהמוטיבציה לכתוב הודעות מפורטות יותר

אמר התותח בכבודו ובעצמו

• פותח/ת השרשור

למה לצפות:

1. אגרסיה בעיקר באימונים
4. זיעה בלילות בעיקר

מישל קודם כול תודה על התשובה והעזרה . אני רשמתי בהתחלה שזה הסיקל ה 4-5 לא זוכר בסיקלים האחרונים היה מעולה כמאט ללא תופעות לווי חום מחום והזעות בעיקר בלילה אני חושב שטרן מתאים לסיקל 5 , עכשיו אני עם טרן כבר שבוע וקצת מרגיש אגרסיה בעיקר באימון איך שרשמתה גלי חום לפעמים . הזעות בלילה העם זה אומר שהחומר פועל או זה מהטסט פרופ ובולדנון ? כי שמעתי שהחברה לא משהו

למה לצפות:

1. אגרסיה בעיקר באימונים
4. זיעה בלילות בעיקר

ושחכתי לציין גם חוסר שינה מת לישון ולא יכול

מישל קודם כול תודה על התשובה והעזרה . אני רשמתי בהתחלה שזה הסיקל ה 4-5 לא זוכר בסיקלים האחרונים היה מעולה כמאט ללא תופעות לווי חום מחום והזעות בעיקר בלילה אני חושב שטרן מתאים לסיקל 5 , עכשיו אני עם טרן כבר שבוע וקצת מרגיש אגרסיה בעיקר באימון איך שרשמתה גלי חום לפעמים . הזעות בלילה העם זה אומר שהחומר פועל או זה מהטסט פרופ ובולדנון ? כי שמעתי שהחברה לא משהו

צהריים טובים
לדברייך אתה לאחר 4-5 סייקלים. האם התמונה בצד ימין(ליד השם משתמש) עדכנית ?

מישל, אתה מחזיר לך קצת מהמוטיבציה לכתוב הודעות מפורטות יותר

אם כך אשתדל להיות יותר פעיל.

נשמע כמו תופעות לוואי של טרן. טרן הוא חומר יותר יקר בהשוואה לחומרים אחרים ולכן נוטים לזייף אותו או לדלל אותו עם טסט פרופ ועוד טריקים מסיומים שיכולים להוזיל ליצרן. דבר נוסף, תופעות לוואי זה דבר משתנה, בדיקות דם הם הפרמטר המרכזי שאתה יכול להתבסס עליו.

• פותח/ת השרשור
אם כך אשתדל להיות יותר פעיל.

נשמע כמו תופעות לוואי של טרן. טרן הוא חומר יותר יקר בהשוואה לחומרים אחרים ולכן נוטים לזייף אותו או לדלל אותו עם טסט פרופ ועוד טריקים מסיומים שיכולים להוזיל ליצרן. דבר נוסף, תופעות לוואי זה דבר משתנה, בדיקות דם הם הפרמטר המרכזי שאתה יכול להתבסס עליו.
צהריים טובים
לדברייך אתה לאחר 4-5 סייקלים. האם התמונה בצד ימין(ליד השם משתמש) עדכנית ?
לא אחי למה ? זה לפני 5 חודש בערך

לא מכיר הרבה אנשים בארץ שיודעים לקחת בולדנון,הסייקל היחידי שיתן לך תוצאות מבולדנון זה רק העמסה מוקדמת מסיבית ברמה של שבוע ראשון 2 גרם,שבוע שני,1.5 גרם,שבוע שלישי גרם,וכל הסייקל לא לרדת מ800 לפחות 14 שבועות,מיותר לציין טסט כחומר בסיס,עם סייקל כזה לא תצטרך לגעת בטרן מאחר והבולדנון ישפיע עלייך בצורה די אגרסיבית ושילוב של טרן יהיה בעייה רצינית,התותחים בתחום משלבים בסייקל כזה מסטרון ארוך

• פותח/ת השרשור
לא מכיר הרבה אנשים בארץ שיודעים לקחת בולדנון,הסייקל היחידי שיתן לך תוצאות מבולדנון זה רק העמסה מוקדמת מסיבית ברמה של שבוע ראשון 2 גרם,שבוע שני,1.5 גרם,שבוע שלישי גרם,וכל הסייקל לא לרדת מ800 לפחות 14 שבועות,מיותר לציין טסט כחומר בסיס,עם סייקל כזה לא תצטרך לגעת בטרן מאחר והבולדנון ישפיע עלייך בצורה די אגרסיבית ושילוב של טרן יהיה בעייה רצינית,התותחים בתחום משלבים בסייקל כזה מסטרון ארוך
הי אבי עוד לא שמעתי העמסה של חומרים . אבל כן שמעתי על קיק בתחילת הסיקל ועל תשכח בולדנון אין רפואי אז אני לא חושב שכדאי לקנות בכמויות איך שצינתה ( העמסה )

הי אבי עוד לא שמעתי העמסה של חומרים . אבל כן שמעתי על קיק בתחילת הסיקל ועל תשכח בולדנון אין רפואי אז אני לא חושב שכדאי לקנות בכמויות איך שצינתה ( העמסה )
בחומרים ארוכים יש דבר כזה העמסה מוקדמת,בולדנון הוא חומר יחסית עדין ואין שום סכנה לתת קיק רציני,אם ומדובר בחומר איכותי ונקי זה לא משנה וטרינרי או רפואי ורק להזכירך 80 אחוז מהחומרים הם אנדרגראונד מאחר וכבר אין בהם שימוש ברפואה,הפרוטוקל שציינתי הוא 100% של כמה ספורטאים מקצועיים בתחום,לפני שנה וחצי הרצתי סייקל כזה בשילוב של סוסטנון וכבר בשבועות 6-8 היו תוצאות מעולות אבל גם תופעות כמו נשימה כבדה ועייפות.

• פותח/ת השרשור
חברים רוצה לעדכן הסיקל הולך מצוין שבועים מאז שהתחלתי בעיקר מרגיש את הטרן אגרסיה באימונים . וגלי חום בלילה שאני יושן ועליתי לבנתים 3 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית