הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט עם תוספים

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

כאשר אני בונה תפריט המכיל חלבונים, פחמימות ושומנים. (שהבנתי לפי הפרוקטול) איך אדע להתחשב מבחינת מינרלים שאני צריך להגיע.
כגון:מגנזיום, אשלגן, סידן,ויטמין B, אבץ וכו...

אשמח מאוד לעזרה.
תודה מראש.

אני פחות אוהב להתעסק בזה, ופשוט מנסה לאכול המון ירקות כל יום (בצבעים שונים), באזור ה2 פירות ושהבחירות שלי באוכל (פחמימה נניח) תבוא ממקורות עם ערכים תזונתיים גבוהים.
אם אתה בוחר לקחת את זה צעד קדימה, תריץ חיפוש על micronutrient requirements

• פותח/ת השרשור
אני פחות אוהב להתעסק בזה, ופשוט מנסה לאכול המון ירקות כל יום (בצבעים שונים), באזור ה2 פירות ושהבחירות שלי באוכל (פחמימה נניח) תבוא ממקורות עם ערכים תזונתיים גבוהים.
אם אתה בוחר לקחת את זה צעד קדימה, תריץ חיפוש על micronutrient requirements
מבין אותך אבל כשאתה עוסק בספורט שהוא מקצועני אתה צריך לחשב גם אתזה ולא מספיק הפחמימות שומנים חלבונים...

מבין אותך אבל כשאתה עוסק בספורט שהוא מקצועני אתה צריך לחשב גם אתזה ולא מספיק הפחמימות שומנים חלבונים...
אין לי ספק, בגלל זה רוב הפחמימה שלי תגיע מבטטות, קינואה ושיבולת שועל. כנל לגבי בחירות של שומן וחלבון.
שוב, אם אתה רוצה בקרה גם על זה תריץ חיפוש על מה שרשמתי

• פותח/ת השרשור
אין לי ספק, בגלל זה רוב הפחמימה שלי תגיע מבטטות, קינואה ושיבולת שועל. כנל לגבי בחירות של שומן וחלבון.
שוב, אם אתה רוצה בקרה גם על זה תריץ חיפוש על מה שרשמתי
דומה מאוד לכתבה שיש בYNET .. תודה בכל מקרה אמשיך לחפש משהו עם יותר מענה(יותר פרקטי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית