הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן לכולם אני רוצה בקרוב להתחיל סיקל ראשון
ככה התכנון
טסט שבוע 1-12
פרגניל משבוע 2-12
אחרי 20 יום
כלומיד וטומקסיפן
100-100-50-50
40-40-20-20אני מתאמן 6 שנים פלוס
שוקל 94
גובה 183
מתאמן כוח ורוצה גם גוף על הדרך
במידה ואני רוצה לשלב אוראלי שלא יספח נוזלים כמו דיבול איזה אפשרי לשלב משהו עם כוח ומסה נקייה יחסית משהו לסייקל ראשוני
תודה לכולם .

לא ידעתי שאתה מבצע את הסייקל ל12 שבועות. במקרה זה, אכן המשך פרגניל לעוד שבועיים מהזריקה האחרונה של הטסט. התחל PCT כשבוע לאחר סיום הפרגניל

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שאתה מבצע את הסייקל ל12 שבועות. במקרה זה, אכן המשך פרגניל לעוד שבועיים מהזריקה האחרונה של הטסט. התחל PCT כשבוע לאחר סיום הפרגניל
שזה אומר משבוע 2 או 3 ?
עד שבוע 14?

במידה ואני רוצה סופרדרול במקום דיבול לדעתך אפשרי באיזה מינון לקחת וכמה זמן ?
30 מג חודש ראשון ?
לניסיון ראשון לא הייתי בוחר בסופר. מאוד חזק ורעיל. ההתמודדות איתו לא פשוטה. קח דיבול, עדיף לך לפעם הראשונה

מה המינון של הטסטסטרון שאתה מתכנן?
מכיון שמדובר בסייקל ראשון שלך, תמתין עם האורלים, לפחות עד שתראה איך הטסט עצמו משפיע עלייך.
בלי קשר אפילו לסייקל ראשון או לא, תמיד תתחיל עם הבסיס ואז תשלב חומרים נוספים. משתמשים מנוסים כבר מכירים את רוב התופעות לוואי, אך אין הם זהים אצל כולם. מכיון שאין לך ניסיון אתה צריך להתחיל ללמוד להכיר איך הגוף שלך מגיב לחומרים. טסט לעצמו ארומטי, אבל הארומטיזציה אצל כל אחד משתנה ושילוב של דיבול וטסט עצמו יכול לעלות לך את הלחץ דם (עקב שינוי מאזן הנוזלים וספיחה מוגברת) במידה ואתה רגיש ואת זה תגלה רק כשתתחיל להשתמש. דבר נוסף שאנשים שוכחים, גם הפרגניל עצמו עובר ארומטיזציה וכל זה מתכון שלא בהכרח מתאים לכל אחד.
דבר שכן חשוב להחזיק בהישג יד מתחילת הסייקל: טמוקסיפן וארימדקס. שניהם כמובן שהיו ממקור רפואי. לאחר כ-4 שבועות תבצע בדיקות דם על מנת לבקר את רמות האסטרדיול.
לפחות ב- 4 שבועות הראשונים, אל תשלב כלום, אל תערבב שום דבר, טסט לעצמו מספיק עוצמתי על מנת שתראה שינוים והתקדמות כבר בהתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית