הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל בכדורים או בזריקות

בני מרטין

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
0
25
2
לגבי פרגניל במהלך סייקל האם יש העדפה לשימוש בכדורים או בזריקות אשמח לתשובה מנומקת תודה

• פותח/ת השרשור
לפי מה החלטת הבוקר הייתי בבית מרקחת ושאלתי את הרוקח לגבי פרגניל והא שאל אותי אם אני רוצה בכדורים או באמפולה

לפי מה החלטת הבוקר הייתי בבית מרקחת ושאלתי את הרוקח לגבי פרגניל והא שאל אותי אם אני רוצה בכדורים או באמפולה
מוזר, פרגניל זאת תרופת מרשם. אם יש לך מרשם מרופא , אז אמור להיות רשום שם בדיוק מה לתת וזה לא נתון לשיקול דעתך ולא לשיקול דעת רוקח.
למה אתה צריך פרגניל?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני צריך פרגניל לשלב בסייקל שאני מתכנן להתחיל.
שנית כל רק התעניינתי אצל הרוקח אם קיים פרגניל בכדורים ברור שאין לי מרשם.
אבל רק לידיעתך כן קיים פרגניל בכדורים

דבר ראשון אני צריך פרגניל לשלב בסייקל שאני מתכנן להתחיל.
שנית כל רק התעניינתי אצל הרוקח אם קיים פרגניל בכדורים ברור שאין לי מרשם.
אבל רק לידיעתך כן קיים פרגניל בכדורים
שמעתי על hcg בכדורים, בשימוש כתוסף להורדת משקל. לדעתי סתם שטויות.
במהלך סייקל נהוג להזריק 500 יחידות פרגניל בשבוע.

פרגניל בחיים לא יכול להגיע בצורה אוראלית . החומר הזה מאוד רגיש ואחרי ההמסה עם המים שמגיעים איתו הוא חייב קירור , לפני ההמסה אפשר לאחסן בטמפרטורת החדר לא בחום ולא בשמש אחרת הוא ייהרס . לא מבין את השטויות האלה שזורקים באוויר בכלל נראה לי שהרוקח התלוצץ איתך או משהו בסיגנון . אגב יש גם הורמון גדילה בצורה אוראלית אתה יודע . אמיתי , אבל שמע משהו , זה פייק אמיתי . כולל אינסולין ו igf 1 ופיוריגון או מנופיור. כל התרופות הנ"ל הם תרופות סינטטיות שמחקות את ההורמונים שהגוף אמור לייצר . אבל הוא לא יכול מפני שהוא נפגע או לא מייצר מלכתחילה .
אם אתה כל כך נעול על זה שהרוקח שלך כן אומר אמת תעלה תמונה כאן של הפרגניל בצורה אוראלית אני רוצה לראות על איזה שטות מדובר .
לפותח הפוסט אתה מציין כאן עובדות מהרוקח שלך ונעול עליהם . תקשיב לאנשים עם קצת יותר נסיון של שנים בתחום ולא איזה פקק שמבלבל בביצים

• פותח/ת השרשור
תגיד לא יותר קל לך להיכנס מחר לסופר פארם ולשאול רוקח אם קיים או לא מאשר לכתוב מגילה.
אני מחכה לתשובה ממך אשמח לדעת תודה

תגיד לא יותר קל לך להיכנס מחר לסופר פארם ולשאול רוקח אם קיים או לא מאשר לכתוב מגילה.
אני מחכה לתשובה ממך אשמח לדעת תודה
מגילה ?
גבר מנסים לעזור לך כאן אתה לא חייב לעקוץ . יכול להיות שאתה מאלה שאוהבים להעיקץ אז תיהיה בריא ולילה טוב .

**אגב אל תיצא טיפש יותר מימה שאתה אחי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית