הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכנס טייץ קצר

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
אהלן. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג מכנס טייץ בסגנון כמו בתמונה (עד הברך כזה) במחיר שפוי? עדיפות לחנות בחיפה או במרכז ראשל"צ - הזמנה באינטרנט לא רלוונטית אני צריך את זה השבוע.
מחיר שפוי = עד 100 ש"ח, וכמה שפחות יותר טוב.
בדקתי כבר בכמה מקומות גדולים (ורטהיימר, מגהספורט, דלתא) וגם בכמה קטנים (ליברמן במדרחוב ראשון) ואו שאין להם, או שיש רק ממותגים עם מחיר הזוי.
מודה מראש לכל מי שיכול לעזור. 😘

תמונה להמחשה:
g89824_21_model.jpg

יש מרכז עודפים בחולון, עשיתי שם כמה פעמים קניות דיי שוות
נדמה לי פרימיום סנטר זה נקרא
במגה ספורט עודפים שם אם זכור לי נכון קניתי טייץ קצר של ריבוק באזור ה100 שקלים
יש במתחם גם ריבוק עודפים, הם מביאים גם דברים חדשים אז צריך לבדוק מציאות שוות

• פותח/ת השרשור
יש מרכז עודפים בחולון, עשיתי שם כמה פעמים קניות דיי שוות
נדמה לי פרימיום סנטר זה נקרא
במגה ספורט עודפים שם אם זכור לי נכון קניתי טייץ קצר של ריבוק באזור ה100 שקלים
יש במתחם גם ריבוק עודפים, הם מביאים גם דברים חדשים אז צריך לבדוק מציאות שוות

כן אני מכיר. לא חשבתי בכלל ללכת לשם כי בד"כ העודפים האלה זה סתם בלוף. אני אנסה, תודה.

בגדול, כדאי לחפש אאוטלטים(נתניה/חולון/בילו).
יש לך כמה של נייק שנקראים נייק פקטורי, יש בחלקם מציאות שוות

3 הערות:
1. יש הבדל ברמה בין טייץ של חברה מוכרת לחברות פחות מוכרות ויש גם הבדל בין הדגמים
2. טייץ מחזיק כמעט לנצח אז עדיף לקנות משהו טוב
3. אני אוהב בשנים האחרונות את השילוב של מכנסיים שהבטנה שלהם היא טייץ, מכונה מכנסי 2:1

מצטרף להמלצות על האאוטלט, השבוע התחיל סייל של חברת ברוקס.

יש גם טייץ של ריבוק במחירים שפויים מאחד מחניות של ריבוק
או שאם אתה יודע את המידה שלך אתה יכול להזמין מהאתר של "אנאירובי"

• פותח/ת השרשור
3 הערות:
1. יש הבדל ברמה בין טייץ של חברה מוכרת לחברות פחות מוכרות ויש גם הבדל בין הדגמים
2. טייץ מחזיק כמעט לנצח אז עדיף לקנות משהו טוב
3. אני אוהב בשנים האחרונות את השילוב של מכנסיים שהבטנה שלהם היא טייץ, מכונה מכנסי 2:1

מצטרף להמלצות על האאוטלט, השבוע התחיל סייל של חברת ברוקס.

לא מסכים עם שום דבר ממה שאמרת. אני משתמש בטייץ בתור תחתון בשביל למנוע שפשפות בהליכות ארוכות או תנאי שטח (טיולים, מילואים וכו'), ככה שטייץ שכבר משולב במכנס לא רלוונטי כי המכנס עצמו לא בהכרח יתאים ואין שום הגיון ללבוש מכנס על מכנס.
בצבא השתמשתי ב-2 טייצים כאלה, אחד ב-70 שקל ואחד של סאוקוני שקיבלתי, שניהם עשו את העבודה יופי ושניהם "נהרסו" קצת אחרי הצבא. בנהרסו הכוונה שאיזור החגורה נהיה רופף/רחב. אני לא רואה את עצמי חוזר על מה שעשיתי בצבא באופן פרטי , אז לא רואה סיבה שלקנות עוד זוג זול לא יחזיק לי ל10 שנים הבאות לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית