הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיכאון בסייקל

ArtRafael

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי
אני בן 31 מתאמן מקצועית כבר 5 שנים עם תזונאי צמוד,
לפני שבוע התחלתי סייקל ראשון לגדילה כי הגעתי למקס׳ שהגוף שלי יכול להגיע מבחינת גודל (במקור הייתי מאד רזה)
התחלתי את הסייקל לפני 5 ימים ואני כבר יומיים במעין דיכאון לא מוסבר שמקשה עלי בעבודה, מעולם לא חוויתי דיכאון אבל זה ממש משפיע, ברמה כזו שאני מפחד שזה יגרום לי לקום וללכת באמצע העבודה,
בנוסף בימים הראשונים היו לי 2 התקפי חרדה באמצע היום שעברו אחרי כמה דקות.
זה משהו שיעבור? או האם כדאי להפסיק את הסייקל? התחלתי אותו יומיים אחרי פרידה, האם היה עדיף
שלא?

המינונים הם:
זריקה אחת לשבוע שכוללת 2 סיסי אננטט ו-1 סיסי בולדנון (עברתי את הזריקה פעם 1 בינתיים
ו 3 כדורי דיאנבול כל יום במהלך היום.

אשמח לעזרה דחופה המון תודה

נערך לאחרונה:
אם כבר זה רק הדיבול, לאנטט ובמיוחד לבולדנון זמן מחצית חיים ארוך מאד ואני בספק גדול אם בכלל תרגיש משהו בשבוע הראשון ובטח שהחומר עוד לא הגיע לפיק במחזור הדם, בניגוד לשני החומרים האלה לדיבול זמן מחצית חיים מאד קצר (מספר שעות) וידוע שחלק מתופעות הלוואי של הדיבול הוא שינוי מצב רוח לטוב או לרע, אם כי תופעת לוואי זאת לא כזאת נפוצה אבל קיימת.
יכול להיות ההמרה לאסטרוגן, יכול להיות הלחץ על הכבד, אבל מתרגלים, אם זה מפריע לך ברמה שהגעת להתקפי חרדה הייתי לפחות כרגע מוריד את הדיבול ונותן כמה ימים לראות אם יש שיפור.
מה גם שאתה רושם בפירוש שהתחלת סייקל יומיים לאחר פרידה ומפה אני מסיק שהמצב הנפשי שלך לא בשיאו, עוד נקודה שכדאי לחשוב עליה.
שורה תחתונה או שתתמודד או שתפסיק.

היי
אני בן 31 מתאמן מקצועית כבר 5 שנים עם תזונאי צמוד,
לפני שבוע התחלתי סייקל ראשון לגדילה כי הגעתי למקס׳ שהגוף שלי יכול להגיע מבחינת גודל (במקור הייתי מאד רזה)
התחלתי את הסייקל לפני 5 ימים ואני כבר יומיים במעין דיכאון לא מוסבר שמקשה עלי בעבודה, מעולם לא חוויתי דיכאון אבל זה ממש משפיע, ברמה כזו שאני מפחד שזה יגרום לי לקום וללכת באמצע העבודה,
בנוסף בימים הראשונים היו לי 2 התקפי חרדה באמצע היום שעברו אחרי כמה דקות.
זה משהו שיעבור? או האם כדאי להפסיק את הסייקל? התחלתי אותו יומיים אחרי פרידה, האם היה עדיף
שלא?

המינונים הם:
זריקה אחת לשבוע שכוללת 2 סיסי אננטט ו-1 סיסי בולדנון (עברתי את הזריקה פעם 1 בינתיים
ו 3 כדורי דיאנבול כל יום במהלך היום.

אשמח לעזרה דחופה המון תודה
קודם כל, וללא קשר לבעיה שתיארת, הסייקל שלך אינו מתאים לסייקל ראשון
סייקל ראשון אמור להיות פשוט וקל - טסט בלבד. על דיבול לא כולם מסכימים אן להוסיף, אבל בטח שלא צריך להיות בולדנון שם.
מה לגבי שימוש בפרגניל (HCG)? את ה-PCT כבר השגת (כלומיד וטמוקסיפן)?

מאוד יכול להיות שהשינוי המהיר בהורמונים עקב הדיבול, גורם לך למצבי הרוח הללו, למרות שלא תמיד יקרה. תראה מה קורה בימים הקרובים, ואם לא משפר - הורד את הדיבול לאלתר

• פותח/ת השרשור
כשאתם אומרים דיבול הכוונה לכדורי דיאנבול כן?

לגבי הסייקל הראשון- עשיתי לפני כמעט שנה ניסיון עם סטרואידים באופן אוראלי, היה מוצלח ללא זריקות ובבקרה מלאה, ולאחר מכן חיטוב אוראלי גם כן.
זו הפעם הראשונה שהתחלתי סייקל עם זריקות.

אני גם חושב שזה הדיאנבול שמשפיע, השאלה אם אני מפסיק את הכדורים, האם כדאי להמשיך עם הזריקות השבועיות או לדחות את כל המהלך לתקופה יציבה יותר נפשית (שזה המצב בדרך כלל פשוט יום לפני ההזרקה עברתי את הפרידה הקשה ולא רציתי לדחות כי כבר הכל שולם והיה מוכן לפעולה)

תודה על התשובות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית