הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון מספר שאלות

• פותח/ת השרשור Amid
  • פורסם בתאריך

Amid

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני שוקל 70 והגובה שלי הוא 173 בערך 16 אחוז שומן
אחריי קריאה ארוכה כאן בפורום כאורח והרבה מחשבה החלטתי שאני רוצה לעשות סייקל אבל מרוב מידע המוח שלי כואב אז הנה מספר שאלות.

הסייקל יראה ככה:

שבוע 1-12 טסטוסטרון אנטט 500 מפוצל ל2 של 250 בראשון ורביעי
שבוע 3-10 HCG 500 בשבוע כזריקה אחת?

אחריי הזריקה האחרונה 20 ימים ללא כלום ורק אז להתחיל PCT עם נובה וכלומיד? למה לחכות?
כדאי גם לשלב HCG בשבוע הראשון של הPCT? יצא לי להיתקל באתר של קובי עזרא שם הוא מציע לעשות את זה.
האם תרופות מרשם (טלפסט לצורך העניין) יכולה להיות השפעה מסוכנת עם כלומיד או נובה?
בהנחה ומופיע אצלי ג'ינו לקחת נובה במינון של 40 מ"ג לכל אורך הסייקל?

ייעוץ - בדיקות דם לפני סייקל
עד כמה חשוב לעשות את כל הבדיקות האלה לפניי הסייקל?

לא נראה לי שאתה בשל לסייקל.
אבל שיהיה,
Hcg משבוע 2-12.
Pct החל מסיום שבוע 12
מדובר בטסט אננתת (כנראה לא שמת לב וחשבת שזה פרופ)
HCG שבועות 2-14
PCT משבוע 15
תודה. אז לא כדאי HCG כחלק מהPCT?
תוכל לענות על שאר השאלות?
בקצרה, מונע מהמשוב השלילי במערכת האנדוקרינית להתרחש, מאחר ומעלה את רמות האסטרוגן בגוף. ב-PCT נרצה שרמות הטסט והאסטרוגן (ועוד כמה הורמונים אחרים) יהיו בטווח הנורמה, בכדי שהמשוב השלילי שעוזר לגוף להתחיל בייצור טסט באופן טבעי יחל במהרה

• פותח/ת השרשור
אז השימוש בHCG ארוך יותר מהשימוש בטסט? אוקיי, תודה על התשובה המחכימה.
מה עם כל בדיקות הדם? באמת הכרחי לבצע את כולם לפניי הסייקל?

אז השימוש בHCG ארוך יותר מהשימוש בטסט? אוקיי, תודה על התשובה המחכימה.
מה עם כל בדיקות הדם? באמת הכרחי לבצע את כולם לפניי הסייקל?
הוא לא תמיד יהיה ארוך יותר. זה תלוי בקצב שחרור הטסט לדם.

בפשטות, את ב-HCG נשתמש בזמנים בהם ישנה קבלת טסט ממקור חיצוני ועד לשלב בו מסיימים את ההזרקה החיצונית ורמות הטסט יורדות לאיטן. בטסט אננתת, לוקח זמן מה עד שהרמות מגיעות לנורמה (כ3 שבועות בערך מתום הזריקה האחרונה), כאשר בשבועיים הקודמים להם, רמות הטסט בדם עדיין גבוהות ומצריכות שימוש בHCG.

במקרה, למשל של טסט פרופ, הפסקה של השימוש בו תביא את גוף לחזור לרמות נורמה בתוך פחות 7-10 ימים. לכן, במקרה זה, נעשה שימוש בHCG בדיוק עד לזמן הזריקה האחרונה של הטסט. ובמקרה זה הPCT יחל כשבוע עד 10 ימים מתום הזריקה האחרונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית