הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

orsharabi

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
היי, כבר כמה וכמה חודשים שאני קורא באתר הזה לגבי סטרואידים, מעוניין להתחיל בסייקל ראשון.
יכול להביא טסט רפואי וכל השאר.
קצת על עצמי:

גיל - 17
גובה - 1.70
משקל - 75
א"ש - 16
מתאמן כמעט שנתיים.

לפני שאתם "יוצאים" עליי ואומרים, אתה רק בן 17 תאכל נכון תשקיע באימונים וגם אתה בגיל שאתה מפריש הרבה טסט, אז אני יודע, אני משקיע מעל ומעבר ועם הזמן זה נהיה קשה יותר, בא לי את הפוש הזה שכבר לא ראיתי והרגשתי הרבה זמן, סטרואידים יכולים לעזור לדעתי.

הסייקל יהיה כך:
1-10: טסט אנתת 2 זריקות של 250mg
3-10: hcg 500iu פעם בשבוע

כלומיד ונובלדקס כמובן שיהיה, רק אני לא יודע מתי להתחיל לקחת, שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של טסט?

אשמח לקצת עזרה ותיקונים, יש מצב אני בכלל לא מוכן לזה, אם זה בגלל הגיל או אם זה בגלל הנתונים שלי.
ד"א, עדיין לא החלטתי אם זה סייקל מסה או חיטוב בגלל הנתונים שלי.. דיי מבלבל, אם אפשר מסה נקייה ולעלות הרבה בנקי אז כנראה אלך על נקי.

אתה לא משקיע מספיק.
אם אתה שוקל 75 קילו על גובה 170 סמ , אין לך מושג בתזונה.
לעניין הגיל, בגילך כל המערכות רק נבנות. על ידי שימוש בחומרים אתה עלול לגרום לעצמך נזק לכל החיים.
תעשה לעצמך טובה ענקית , אל תכנס לחומרים עוד לפחות חמש שנים. בזמן הזה , תלמד על תזונה , תתחיל להבין איך הגוף שלך מגיב לתקופות מסה וחיטוב טבעיים.
רק אחרי שתבין איך הגוף שלך מגיב לתזונה ואימונים , תתחיל לחשוב לכיוון חומרים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא משקיע מספיק.
אם אתה שוקל 75 קילו על גובה 170 סמ , אין לך מושג בתזונה.
לעניין הגיל, בגילך כל המערכות רק נבנות. על ידי שימוש בחומרים אתה עלול לגרום לעצמך נזק לכל החיים.
תעשה לעצמך טובה ענקית , אל תכנס לחומרים עוד לפחות חמש שנים. בזמן הזה , תלמד על תזונה , תתחיל להבין איך הגוף שלך מגיב לתקופות מסה וחיטוב טבעיים.
רק אחרי שתבין איך הגוף שלך מגיב לתזונה ואימונים , תתחיל לחשוב לכיוון חומרים.

היי, תודה על התשובה.
את האמת שיש לי קצת מושג בתזונה, אני לא מבין מה הבעיה במשקל והגובה, כן, אני מבין בתזונה ואפילו הרבה, יש הבדל בין זה לבין לא מתמיד בתפריטים, לצערי קשה לי להתמיד בתפריטים, אני יודע שעם חומרים עוד יותר צריך להתמיד, אבל, כשאני אקח חומרים אני אדע שהתוצאות יגיעו ומהר, הייתה לי תקופת חיטוב שירדתי ל14 א״ש ואז נתקעתי, התייאשתי, זה מבאס במיוחד אם יש לך גנטיקה פח, מקווה שהסברתי את עצמי קצת, ואני רוצה לגעת רגע בקטע שכל המערכות שלי נבנות.. לי יכול לקרות הרבה יותר נזק מאשר בן אדם בן 30? ואם כן, אין איזשהו סוג אחר יותר חלש שלא פוגע כל כך עם תופעות לוואי מצומצמות? תודה גבר, מעריך.

היי, תודה על התשובה.
את האמת שיש לי קצת מושג בתזונה, אני לא מבין מה הבעיה במשקל והגובה, כן, אני מבין בתזונה ואפילו הרבה, יש הבדל בין זה לבין לא מתמיד בתפריטים, לצערי קשה לי להתמיד בתפריטים, אני יודע שעם חומרים עוד יותר צריך להתמיד, אבל, כשאני אקח חומרים אני אדע שהתוצאות יגיעו ומהר, הייתה לי תקופת חיטוב שירדתי ל14 א״ש ואז נתקעתי, התייאשתי, זה מבאס במיוחד אם יש לך גנטיקה פח, מקווה שהסברתי את עצמי קצת, ואני רוצה לגעת רגע בקטע שכל המערכות שלי נבנות.. לי יכול לקרות הרבה יותר נזק מאשר בן אדם בן 30? ואם כן, אין איזשהו סוג אחר יותר חלש שלא פוגע כל כך עם תופעות לוואי מצומצמות? תודה גבר, מעריך.
לא להתמיד בתזונה זה חלק מ ״ לא להבין״.
כל הטענות בסגנון ״ גנטיקה פח״ זה סתם תירוצים לחוסר הבנה או התמדה.
לא תגיע לשום תוצאות על חומרים ,אם לא תקפיד ב 200% בתזונה ( לא יהיו שום תוצאות מהירות).
תקרא לפחות בפורום זה על בעיות בריאות שאנשים נתקלים בהם בגלל שימוש בחומרים, תקרא על בעיות פוריות וחשק מיני ירוד.
אתה באמת רוצה לשגע את המערכות בגוף שלך עוד לפני שהגוף שלך בשל ?
בהצלחה

היי, תודה על התשובה.
אחי כולם פו בשביל לעזור אבל באמת מי משתמש בגיל 17 בחומרים . זה לא משחק אתה משחק עם הורמונים בגוף שלך . ואיך אתה אומר שאתה לא רואה תוצאות אז תשקיע יותר בתזונה אימונים ושינה לפחות 8 שעות חומרים לא יעשו את העבודה לבד זה כלי עזר

איזה כיף להיות בגיל 17 המון פעולות ללא מחשבה, לא לחשוב על ההשלכות אלא לחיות מיום ליום. אבל אגלה לך משהו, לא ניתן לעצור את הזמן ובסוף העתיד יהפוך להווה ותאלץ להתמודד עם חלק מהמעשים.
אני לא אוהב להטיף, לרוב זה סתם מעצבן, זה טוב שאתה פה ואתה קורא, זה כבר יותר טוב מזה שאתה מקשיב ל- ״אמרו לי״
אני רק אציין עובדה ומפה אתה תתקדם איך שתרצה, אני מטפל בעשרות ספורטאים, חלק מהם כל השנה על חומרים וחלק על trt וחלק מגיעים אליי כי היו חסרי אחריות. מנסיון שלי לאושש מי שהתחיל בגיל 17 הוא הרבה יותר קשה ולפעמים לא תמיד אפשרי ולפחות לא במיידי. אני יכול לומר לך שדמות מאוד מוכרת מהתחום נאלץ לעבור טיפולים מאוד אינטסיבים שלא נדבר על הדיכאון לאורך 3 שנים למזלו הרב הרופאים כן הצליחו לבודד והלהקפיא.
הערכים עדיין לא בנורמה, כמובן שעכשיו אחרי ההקפאה הוא יעבור ל trt לכל החיים, אני מספר את זה כי הוא התחיל את הסייקל הראשון שלו בגיל 18 והוא ממש לא היחיד. כל מי שהתחיל מוקדם הראה התאששות הרבה פחות טובה ממי שהתחיל בגיל 24 למשל.
אתה בגיל הטיפש עשרה זה ברור שתעשה הרבה טעויות והרבה דברים שישפיעו לך על העתיד, אבל הדבר הכי חשוב זה לדעת בסוף להתמודד עם ההשלכות. אה, ועוד דבר ששכחתי, תכין הרבה כסף, הטיפולים לא זולים, מתן שירותי ייעוץ בתחום הזה לא זולים, אנדוקרינולוג פרטי שמתמחה בספורטאים גובה פי 2-3 מהמקובל הטיפול התרופתי הנלווה מגיע לפעמים גם ל-2000 ש״ח+ בחודש. כמובן תכין את עצמך לתקופה לא פשוטה שבה תעלה כמובן באחוזי שומן, מצב אנרגטי ירוד, חוסר במצב רוח, דיכאון וכמובן במובן מסוים כל זה פוגע בקריירה, זוגיות ועוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית