הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן לכולם רציתי לשמוע אנשים שעברו סייקל ראשון של טסט
אני רוצה להתחיל בעוד חודש שילוב של טסט וסופרודרול הכול יהיה עם כוריגן ופי סיטי כמו שצריך
השאלה שלי האם אחרי הpct הכול חזר לקדמותו מבחינה הורמונלית פוריות האם זה יצר בעיות כלשהן
תודה לכולם

אם החלטת ללכת על זה אתה לא באמת תקבל משהו מסייקל אחד, אם הולכים אז עד הסוף. אם אתה ממש רוצה אז אתה יכול אבל זה לא ייתן כלום חוץ משיפור זמני.
ולפי מה שאני יודע לא אמורות להיות בעיות אם תעשה הכל כמו שצריך. כמובן בדיקות דם ומעקב מאוד מומלץ בכל שלבי הסייקל.

אם החלטת ללכת על זה אתה לא באמת תקבל משהו מסייקל אחד, אם הולכים אז עד הסוף. אם אתה ממש רוצה אז אתה יכול אבל זה לא ייתן כלום חוץ משיפור זמני.
ולפי מה שאני יודע לא אמורות להיות בעיות אם תעשה הכל כמו שצריך. כמובן בדיקות דם ומעקב מאוד מומלץ בכל שלבי הסייקל.
זאת אמירה מאוד מעניינת.
לא מאמין שבוצע מחקר אמיתי בנושא, אך לא חסרות דוגמאות של אנשים שעשו הכל לפי ספר ונגרם להם נזק. לאומת זאת לא חסר אנשים שעשו סייקלים הזויים ללא pct ועדיין הכל בסדר אצלם ( אני לדוגמא ).
תגובות של הגוף זה עניין אינדיבידואלי וקשה לתת חיזוי מדוייק לאיך הגוף יגיב.
אך כדאי לעשות דברים לפי הספר.

זאת אמירה מאוד מעניינת.
לא מאמין שבוצע מחקר אמיתי בנושא, אך לא חסרות דוגמאות של אנשים שעשו הכל לפי ספר ונגרם להם נזק. לאומת זאת לא חסר אנשים שעשו סייקלים הזויים ללא pct ועדיין הכל בסדר אצלם ( אני לדוגמא ).
מקרים קיצוניים יש בכל דבר. אותו דבר אם אגיד שכל עוד תעשה סקוואט ודדליפט בטכניקה הנכונה אתה לא אמור להפצע ואתה תטען שלא חסרים מקרים שאנשים עשו הכל מושלם ופרצו דיסקים.

מקרים קיצוניים יש בכל דבר. אותו דבר אם אגיד שכל עוד תעשה סקוואט ודדליפט בטכניקה הנכונה אתה לא אמור להפצע ואתה תטען שלא חסרים מקרים שאנשים עשו הכל מושלם ופרצו דיסקים.
אני מאמין שיש יותר סטטיסטיקה אמיתית לגבי פציעות מדדליפט מאשר אי התאוששות מסייקלים.

אני מאמין שיש יותר סטטיסטיקה אמיתית לגבי פציעות מדדליפט מאשר אי התאוששות מסייקלים.
הכוונה היא שלפעמים יש בעיות טכניות או טעויות קטנות שלא רואים ורק שמים לב לנזק אחרי שהוא כבר קרה. באותה מידה אני אגיד שאתה לא אמור למוט מללחוץ הרבה ואתה תגיד שיש אנשים שנפל עליהם ומתו. העולם שלנו מספיק גדול והמידע מגיע לכל מקום בשביל שנדע שמכל דבר היה מישהו שמת.

• פותח/ת השרשור
זאת אמירה מאוד מעניינת.
מה היו התוצאות בסוף הסייקל שלך אחרי pct האם יכולת להביא ילדים במהלך הסייקל ?
ובאופן כללי איך היה לך ?

עשיתי כמה סייקלים ללא pct נורמלי.
היה טרן, ננדרולון ארוך וכו׳.
חצי שנה אחרי סיום , אשתי נכנסה להריון ונולדה לי בת .
ילד שני נולד אחרי שנתיים כמעט על חומרים , אבל אחרי pct מסודר וגם פרגניל במשך רוב הסייקל.
בשתי המקרים א הייתה שום בעיה להיכנס להריון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית