הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגירה לקנדה

פשוט הרבה פעמים שומעים שהמהגרים המוסלמים תוקפים, אונסים, רוצחים כו'.
יש הבדל בין המהגרים שהגיעו לאוסטרליה ומול מהגרים שהגיעו לאירופה בשנה האחרונה. לאוסטרליה לא מגיעים סתם. זה לא ללכת ברגל/לנסוע במכונית. זה דורש כסף ומאמין שרובם שם משכילים.

ממה שאני שמעתי לפחות וניראה לי @MasterSplitter יחזק אוסטרליה בכללי היא המדינה עם הכי פחות גזענות והם הכי פתוחים לקבל את השונה כי פשוט כל המידנה הזאת היא כמעט נוסדה ע"י מהגרים מארצות שונות. בכלל אם אני לא טועה בסיס המדינה זה עבריינים שנשלחו לחיות שם בתקופה של הבריטים.

מישהו שהתאמן איתי בתהליכי מעבר לקנדה, אני יודע שיש רשימת מקצועות שדרושים שם שאפשרי בעזרתם להתחיל את התהליך, לא מכיר איך זה עובד לפני לימודים.

ממה שאני יודע צריך לעבור את דרישות הבחינות באנגלית אבל גם צריך להבין שלרוב ההגירה החוקית היא לחורים ולמקומות רחוקים ולא לטורונטו נניח

איך אני מוציא את ויזת העבודה? לאיזה עבודה יכולים לקחת אותי בלי שם תואר?
ויזץ עבודה וטיולים כל ישראלי מתחת לכל 30 יכול לקבל, היא נותנת לך אשרץ שהיה לשנה ומתוכה מותר לך לעבוד 180 יום, זאת הויזה שלי יש, יש לך המון מידע באץר של השגרירות ואם יש לץ שאלות אחרי זה תרגיש חופשי לשאול אותי
לחברה פה שאומרים אנטישמיות, אני גר בברלין כבר 8 חודשים, לא רק שאני מרגיש פה הרבה יותר בטוח מישראל, כשאנשים מבינים שאני מישראל כולם מחייכים (מצרי אחד אמר שאנחנו בני דודים ולבנוני אמר אנחנו שכנים ואז הלכנו לאכול שווארמה לבנונית)

אהה עכשיו ראיתי את ההודעה השניה שלך על הלימודים פה, הם בחינם(בערך 500 יורו לשנה אאלט אבל אתה מקבל גם דברים ץמורת זה), ואתה צריך לדעת את השפה, להתחיל ללמוד יהיה קשה, אבל אחרי תקופה אתה תבין שהיא שפה נורא מסודרת ועם חוקים בוא נגיד. הבעיה היחידה בה זה ללמוד אוצר מילים שזה כאב ראש אמיתי (לכל מילה יש מין והכרחי לדעת אותו)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ויזץ עבודה וטיולים כל ישראלי מתחת לכל 30 יכול לקבל, היא נותנת לך אשרץ שהיה לשנה ומתוכה מותר לך לעבוד 180 יום, זאת הויזה שלי יש, יש לך המון מידע באץר של השגרירות ואם יש לץ שאלות אחרי זה תרגיש חופשי לשאול אותי
לחברה פה שאומרים אנטישמיות, אני גר בברלין כבר 8 חודשים, לא רק שאני מרגיש פה הרבה יותר בטוח מישראל, כשאנשים מבינים שאני מישראל כולם מחייכים (מצרי אחד אמר שאנחנו בני דודים ולבנוני אמר אנחנו שכנים ואז הלכנו לאכול שווארמה לבנונית)

אהה עכשיו ראיתי את ההודעה השניה שלך על הלימודים פה, הם בחינם(בערך 500 יורו לשנה אאלט אבל אתה מקבל גם דברים ץמורת זה), ואתה צריך לדעת את השפה, להתחיל ללמוד יהיה קשה, אבל אחרי תקופה אתה תבין שהיא שפה נורא מסודרת ועם חוקים בוא נגיד. הבעיה היחידה בה זה ללמוד אוצר מילים שזה כאב ראש אמיתי (לכל מילה יש מין והכרחי לדעת אותו)
מה זה אומר מין?
ולא צריך ואין תנאי קבלה ללימודים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה אומר מין?
ולא צריך ואין תנאי קבלה ללימודים?
כמו שבעברית יש שולחן גדול אחד ומרפסת קטנה אחת, לכל שע בגרמנית יש מין(זכר נקבה ניטרלי), ולפי המין נקבע הthe של השע(der die das ), חשוב לדעת את המין כי אפשר להגיד נגיד "ראיתי את הכלב(מין זכר), הוא ניה נראה גדול" ואם לא הייץ יודע שכלב זה זכר לא היית מבין למה מתייחסת המילה הוא(כמובן שזה משפט פשוט אבל במשפטים ארוכים זה הכרחי ונחוץ לדעת)
מה שאני אומר זה רק מה ששמעתי, לא מניסיון שלי אבל ממה שידוע לי התנאי קבלה זה לדעת גרמנית ואני מניח שבגרוץ עם ציון מספיק טוב כדי שתוכל להירשם

מה אתה מקבל בתמורה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
@Grizzly Bear נגיד וקיבלת אזרחות קנדית. מה אתה רוצה לעשות שם?
חשבתי לעבוד במשהו פשוט ואז או ללמוד או לפתוח עסק. אבל עד כמה שהבנתי זה לא יקרה כי צריך מלא כסף בשביל ללמוד שם ולהגר סתם אי אפשר בגיל שלי.

חשבתי לעבוד במשהו פשוט ואז או ללמוד או לפתוח עסק. אבל עד כמה שהבנתי זה לא יקרה כי צריך מלא כסף בשביל ללמוד שם ולהגר סתם אי אפשר בגיל שלי.
אתה מדבר נורא באויר. לעבוד בתור מה? עסק באיזה תחום?
אני ממש ממליץ לך להכין תוכנית מסודרת מה אתה רוצה להשיג כי סתם הרצון לעזוב את הארץ לא ישפר את מצבך

אתה מדבר נורא באויר. לעבוד בתור מה? עסק באיזה תחום?
אני ממש ממליץ לך להכין תוכנית מסודרת מה אתה רוצה להשיג כי סתם הרצון לעזוב את הארץ לא ישפר את מצבך
בגדול תכננתי לעבוד שום בתור מאמן לצבור ניסיון וכסף ואז לפתוח מכון משלי. אולי בהמשך גם ללכת אולי ללמוד ולעשות תואר.

בגדול תכננתי לעבוד שום בתור מאמן לצבור ניסיון וכסף ואז לפתוח מכון משלי. אולי בהמשך גם ללכת אולי ללמוד ולעשות תואר.
הייתי מציע לחשוב שוב על הרעיון.
מאמן צריך "שם", קשרים ויכולת תקשורת ברמה גבוהה
בתור מהגר אין לך אף אחד מהשלושה.
אני בספק אם ללכת לעבוד במקום סטייל הולמס פלייס בקנדה, מצדיק את המעבר

הייתי מציע לחשוב שוב על הרעיון.
מאמן צריך "שם", קשרים ויכולת תקשורת ברמה גבוהה
בתור מהגר אין לך אף אחד מהשלושה.
אני בספק אם ללכת לעבוד במקום סטייל הולמס פלייס בקנדה, מצדיק את המעבר
צריך להתחיל מאיפשהו לא?

לא נראה לי הבנת את הפואנטה של לעבור לחול עוברים לחול שרוצים לעשות הרבה כסף אבל אם יש לך משהו להציע כי לעבוד בתור מנקה או מאמן בחדר כושר עדיף בארץ
עדיף בחו"ל. ומה אם אני לא רוצה לעשות כסף אלא לעבוד במשהו שאני אוהב? בעיניי יותר חשוב מלעשות כסף. אתה רוצה להגיד לי שאם אתה לא מעוניין לעשות כסף אז אין סיבה לעבור?

אתה חושב שפותח האשכול יחייה יותר טטוב בקנה כי אני בטוח שלא
אם זה לעבוד במשהו שטותי פה או בחול לרוב עדיף פה

אמרתי לא בהכרח, בגדול אני יכול להגיד לך שבגלל שארהב (וכנראה גם קנדה) כך כל גדולות יש המון מקומות זולים ומדהימים לגור בהם שהלייף סטייל שם עם משכורת יחסית נמוכה הוא משתווה ללייף סטייל של הייטקיסט שגר ברעננה למשל.

אמרתי לא בהכרח, בגדול אני יכול להגיד לך שבגלל שארהב (וכנראה גם קנדה) כך כל גדולות יש המון מקומות זולים ומדהימים לגור בהם שהלייף סטייל שם עם משכורת יחסית נמוכה הוא משתווה ללייף סטייל של הייטקיסט שגר ברעננה למשל.
על זה תאמת אף פעם לא חשבתי אבל בשבילי לעבור לחול זה להמשיך לגור בעיר גדולה ובמקום מרכזי ואת זה בתור מאמן לא תוכל לעשות
מצד אחת מה שאתה אומר נכון אבל יש שהמ עוד הרבה דברים (במיוחד ארצות הברית לא מכיר את קנדה ) שבלי כסף אתה בבעייה מאוד גדולה ולוקח סיכונים גדולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית