הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגירה לקנדה

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי לכל החבר'ה פה. אני כבר תקופה ארוכה מעוניין לדור לעבור לקנדה ובכל מקום שאני מברר אומרים לי שהדרך היחידה זה ללמוד ובהמשך אקבל אזרחות(בן 21). חוץ מזה שכל החברות שעוזרות עם ההגירה נראות כמו חרטא אחת גדולה כדי לעבוד על אנשים ומבקשות סכומים הזויים כמו 20,000 ומעלה.
כולם אומרים לי שזאת המדינה שהכי קל להגר אליה אבל בשביל ללמוד שם אני צריך רק 100 אלף דולר ללימודים, ללמוד ולעשות מבחן באנגלית ואלוהים יודע מה עוד. איך אני עובר לשם בדרך קצת יותר פשוטה? זה אפשרי בכלל? כולם אומרים רק דרך לימודים וזה גם מלא כסף ומלא זמן ובתכלס אני לא כל כך מעוניין ללמוד.

אחרי שקראתי קצת לא מצאתי משהו אידיאילי להגר בעזרתו, אבל סתם מעניין אותי, למה אתה רוצה לעבור לקנדה?

• פותח/ת השרשור
די נמאס מזה שיש פיגועים ומלחמות כל הזמן וחוץ מלהגיד: "איי איי איי איזה אסון" ו"אנחנו נעשה הכל על מנת להגן על אזרחינו" וכלום לא משתנה. בנוסף אני לא רואה פה עתיד כל כך ואין פה יותר מידי הזדמנויות לשום דבר.

די נמאס מזה שיש פיגועים ומלחמות כל הזמן וחוץ מלהגיד: "איי איי איי איזה אסון" ו"אנחנו נעשה הכל על מנת להגן על אזרחינו" וכלום לא משתנה. בנוסף אני לא רואה פה עתיד כל כך ואין פה יותר מידי הזדמנויות לשום דבר.
@Crossfiter תשדך לו איזו אמריקאית

ויבריל, משתמש עבר מהפורום בזמנו בדק לעומק, ממליץ להתייעץ איתו אם אתה מכיר.

• פותח/ת השרשור
ויבריל, משתמש עבר מהפורום בזמנו בדק לעומק, ממליץ להתייעץ איתו אם אתה מכיר.
הבעיה שהוא לא התחבר שנים.
ואני לא מצליח להבין, איך לעזאזל יש לי רק אופציה ללמוד שם בסכום מטורף(כביכול למי שבא ללמוד מבחוץ זה עולה פי כמה יותר) ומצליחים להגר לשם אנשים מאוקראינה שאני לא יודע עם המשכורות שם איך הם השיגו כסף לכרטיס טיסה. איך מהגרים לשם אנשים ממדינות שאין מצב שיהיה להם כסף למשהו ולי יוצא שאני חייב מלא בשביל זה?! איך מגיעים לשם אנשים ממדינות כמו פקיסטן וכו? מה פשוט מחלקים אזרחות למי שרוצה?

אחותי עם בעלה (בני 36 ו 39) והילדים בתהליך להגר לשם, ממש לא דרך לימודים. יכול להיות שבשביל בחור בן 21 רווק זו הדרך היחידה לא יודע. בכל אופן אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותה אם היא יכולה להפנות אותך לגורם אמין שמתעסק בנושא. בכל מקרה תהיה מוכן להוציא לא מעט כסף על התהליך.

• פותח/ת השרשור
אחותי עם בעלה (בני 36 ו 39) והילדים בתהליך להגר לשם, ממש לא דרך לימודים. יכול להיות שבשביל בחור בן 21 רווק זו הדרך היחידה לא יודע. בכל אופן אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותה אם היא יכולה להפנות אותך לגורם אמין שמתעסק בנושא. בכל מקרה תהיה מוכן להוציא לא מעט כסף על התהליך.
כן מאוד אשמח. מוכן להוציא כסף אבל לשלם 20 אלף דולר על שנת לימודים זה פשוט לא הגיוני כשאני בכלל לא מעוניין בלימודים.

אחרי שקראתי קצת לא מצאתי משהו אידיאילי להגר בעזרתו, אבל סתם מעניין אותי, למה אתה רוצה לעבור לקנדה?
למה הוא רוצה להגר?
א.מדינה פח
ב.המחירים עולים משנה לשנה וזה כבר ניהיה מגוחך בצורה הזויה.
ג.פיגועים,מלחמות ומחבלים שיושבים בבתי מלון 5 כוכבים אחרי שהרגו משפחה שלמה.
ד.זוג צעיר צריך להקרע גם פיזית גם נפשית ולחיות בצמצום כדאי לקנות דירה וגם אז כנראה לא יצליחו כי בישביל דירה נורמלית צריך לשים בצד סביבות פאקינג 10 אלף בחודש וגם עד שמצליחים לחסוך את הסכום ההזוי הזה משתעבדים למשכנתא לכל החיים.
ה.ניצולי שואה שהמדינה יורקת עליהם וכל מה שמעניין תממשלה המושחטת הזאת זה כסף ושכולם ישרפו. העיקר לעמוד בצפירה הכי חשוב..
ו.פנסיונרים שממשיכים לקרוע תתחת במקום לטייל בעולם משארית החיים שנשארו להם. ועד שכולנו ניהיה פנסיונרים, הפנסיה תעלה לגיל 70+ .

להביא עוד? לא חסר..

בכל מדינה יש את המינוסים שלה אבל לפחות אנשים חיים בכבוד. ואל תתחילו לזיין תמוח ולהשוות בין מדינות עולם שלישי.

גם אני הייתי יותר משמח לעוף מפה לכל הרוחות אם הייתה לי אפשרות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה הוא רוצה להגר?
א.מדינה פח
ד.זוג צעיר צריך להקרע גם פיזית גם נפשית ולחיות בצמצום כדאי לקנות דירה אם בכלל יצליחו.

להביא עוד? לא חסר..

בכל מדינה יש את המינוסים שלה אבל לפחות אנשים חיים בכבוד. ואל תתחילו לזיין תמוח ולהשוות בין מדינות עולם שלישי.

גם אני הייתי יותר משמח לעוף מפה לכל הרוחות עם הייתה לי אפשרות.
נו ברור, בואו נשווה את עצמנו למדינות עולם שלישי כדי לשכנע את עצמנו שאנחנו חיים במקום טוב. וכן כל הסיבות שציינת פשוט לא היה לי כוח להסביר כי אני מתעצבן אפילו מלחשוב על זה.

כן מאוד אשמח. מוכן להוציא כסף אבל לשלם 20 אלף דולר על שנת לימודים זה פשוט לא הגיוני כשאני בכלל לא מעוניין בלימודים.
אין לי מושג באמת כמה עלה/עולה כל התהליך שלהם.
הם עכשיו בחופשה יחזרו עוד כמה ימים ואשאל. אם אני לא מדבר איתך עד תחילת שבוע הבא שלח לי הודעה.

למה הוא רוצה להגר?
א.מדינה פח
ד.זוג צעיר צריך להקרע גם פיזית גם נפשית ולחיות בצמצום כדאי לקנות דירה וגם אז כנראה לא יצליחו כי בישביל דירה נורמלית צריך לשים בצד סביבות פאקינג 10 אלף בחודש וגם עד שמצליחים לחסוך את הסכום ההזוי הזה משתעבדים למשכנתא לכל החיים.
ה.ניצולי שואה שהמדינה יורקת עליהם וכל מה שמעניין תממשלה המושחטת הזאת זה כסף ושכולם ישרפו. העיקר לעמוד בצפירה הכי חשוב..
ו.פנסיונרים שממשיכים לקרוע תתחת במקום לטייל בעולם משארית החיים שנשארו להם. ועד שכולנו ניהיה פנסיונרים, הפנסיה תעלה לגיל 70+ .

להביא עוד? לא חסר..

גם אני הייתי יותר משמח לעוף מפה לכל הרוחות אם הייתה לי אפשרות.
לא הבנתי למה ציטטת אותי, בגדול הייתי ציני וחיפשתי תירוץ לתייג את הבן אדם גם כי הוא היגר (אמנם באמצעות נישואין) וגם כי הוא עורך דין...

כל מי שיכול לעוף מפה... שיעשה את זה!!! אין מה לחפש פה.. באמת שאין.
כל חבר טוב שלי שיורד מהארץ אני מברך אותו.

אני לא רואה איך אנשים צעירים יכולים לחיות בישראל ובכלל לגדל ילדים??
כמה כסף ומיסים נזרקים פה על גידול אוכלוסיות שלא תורמות וגוזלות משאבים עצומים...
החרדים משתלטים פה על הכל!! מהחינוך ועד איך אנשים יבלו בזמן הפנוי שלהם.. וגם באיזה ימים ובאיזה שעות...
מצד שני עזה עומדת להתפוצץ בפנים של כולנו.
ועל השחיתות בשלטון אני לא אתחיל לדבר.

אז למה להישאר ?? אין סיבה!!

לא יודע לגבי אזרחות ולימודים וכו', אבל לי זה נשמע שמה שהכי מתאים לך כרגע זה לנסות למצוא שם עבודה בעגלות. עם קצת מזל גם אולי תכיר שם גם את האנשים הנכונים וכבר תסתדר לטווח הרחוק.

• פותח/ת השרשור
כל מי שיכול לעוף מפה... שיעשה את זה!!! אין מה לחפש פה.. באמת שאין.
כל חבר טוב שלי שיורד מהארץ אני מברך אותו.

אני לא רואה איך אנשים צעירים יכולים לחיות בישראל ובכלל לגדל ילדים??
כמה כסף ומיסים נזרקים פה על גידול אוכלוסיות שלא תורמות וגוזלות משאבים עצומים...
החרדים משתלטים פה על הכל!! מהחינוך ועד איך אנשים יבלו בזמן הפנוי שלהם.. וגם באיזה ימים ובאיזה שעות...
מצד שני עזה עומדת להתפוצץ בפנים של כולנו.
ועל השחיתות בשלטון אני לא אתחיל לדבר.

אז למה להישאר ?? אין סיבה!!
שמע אחי אני לא יודע אם האנשים פשוט לא מודעים או שלא אכפת להם אבל התנאים פה באמת על הפנים. מיסים הזויים ביותר ומחירים מופקעים של כל דבר אפשרי. והידעתם שבמדינות נורמליות הסוף שבוע נמשך מיום שישי עד יום שני? לא? חבל כי הם לא צריכים לקרוע את התחת 6 פעמים בשבוע בשביל לשרוד. כן אנשים עובדים קשה בכל מקום, אבל יש הבדל בין זה שאנשים עובדים קשה במטרה לקדם משהו לבין אנשים שעובדים קשה כל הזמן כי השלטון שלהם לא נתן להם ברירה אחרת. ברור שחייב לעוף מפה ודחוף. יש פה ראש ממשלה שחוץ מלהגיד פה ושם כמה ביטויים נחמדים לא מסוגל לכלום. ואלה שניתן לבחור בהם גם לא מעוניינים בטובתם של אף אחד חוץ מעצמם. כשהמדינה הזאת תתפרק אני ממליץ לאף אחד לא להיות פה. קצת עצוב עד שיש מדינה יהודית שהיא תרד לטמיון. בואו נצא להפגין עם שלטים "ביבי הביתה"
זה בדוק יעזור.

אני לא קשור לקנדה אז אין לי מושג...
לגביי הדוגמאות שנתת , יש הרבה פליטים והרבה מהגרים לא חוקיים.
זה לא שבא מישהו מאוקאינה ופותחים לו את הדלת, מה אתה חושב שבארץ אין מהגרים לא חוקיים? אותו דבר בקנדה ובארהב, אם יש לך שכל וביצים אתה תסתדר.

לגביי מיסוי וכו׳ , יש את זה גם בארה״ב.
מה שיותר טוב (לפחות בארהב, אין לי מושג לגביי קנדה) זה שהרגולציה פה יחסית נוחה והאיכות חיים מעולה.
יש פה הרבה מקומות ששווה לגור בהם לעומת ישראל שיש לך תל אביב-הרצליה-גבעתיים וכו׳ והכל בתוך גוש קטן מרוכז.
אבל להתרגל לפה לוקח זמן, הלייף סטייל שונה לגמריי מישראל.
(למרות שיש כמה מקומות שיחסית דומים לישראל ולכן תמצא שם הרבה ישראלים)

• פותח/ת השרשור
אני לא קשור לקנדה אז אין לי מושג...
לגביי הדוגמאות שנתת , יש הרבה פליטים והרבה מהגרים לא חוקיים.
זה לא שבא מישהו מאוקאינה ופותחים לו את הדלת, מה אתה חושב שבארץ אין מהגרים לא חוקיים? אותו דבר בקנדה ובארהב, אם יש לך שכל וביצים אתה תסתדר.

לגביי מיסוי וכו׳ , יש את זה גם בארה״ב.
מה שיותר טוב (לפחות בארהב, אין לי מושג לגביי קנדה) זה שהרגולציה פה יחסית נוחה והאיכות חיים מעולה.
יש פה הרבה מקומות ששווה לגור בהם לעומת ישראל שיש לך תל אביב-הרצליה-גבעתיים וכו׳ והכל בתוך גוש קטן מרוכז.
אבל להתרגל לפה לוקח זמן, הלייף סטייל שונה לגמריי מישראל.
(למרות שיש כמה מקומות שיחסית דומים לישראל ולכן תמצא שם הרבה ישראלים)
אבל איך המהגרים האלה מקבלים בסוף אזרחות? נגיד הם יכולים להתחתן. אבל אין מצב שכל אחד מהם מתחתן. יש גם כאלה שאיכשהו מקבלים בלי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית