הגירה לקנדה

ממליץ להתחבר לקבוצה הזאת ולשאול שם, בטוח ששם יוכלו לתת לך יותר תשובות כי יש שם אנשים שאשכרה גרים בקנדה וכאלו שבתהליכים להגר לשם

Aanmelden bij Facebook | Facebook

למה הוא רוצה להגר?
א.מדינה פח
ב.המחירים עולים משנה לשנה וזה כבר ניהיה מגוחך בצורה הזויה.
ג.פיגועים,מלחמות ומחבלים שיושבים בבתי מלון 5 כוכבים אחרי שהרגו משפחה שלמה.
ד.זוג צעיר צריך להקרע גם פיזית גם נפשית ולחיות בצמצום כדאי לקנות דירה וגם אז כנראה לא יצליחו כי בישביל דירה נורמלית צריך לשים בצד סביבות פאקינג 10 אלף בחודש וגם עד שמצליחים לחסוך את הסכום ההזוי הזה משתעבדים למשכנתא לכל החיים.
ה.ניצולי שואה שהמדינה יורקת עליהם וכל מה שמעניין תממשלה המושחטת הזאת זה כסף ושכולם ישרפו. העיקר לעמוד בצפירה הכי חשוב..
ו.פנסיונרים שממשיכים לקרוע תתחת במקום לטייל בעולם משארית החיים שנשארו להם. ועד שכולנו ניהיה פנסיונרים, הפנסיה תעלה לגיל 70+ .

להביא עוד? לא חסר..

בכל מדינה יש את המינוסים שלה אבל לפחות אנשים חיים בכבוד. ואל תתחילו לזיין תמוח ולהשוות בין מדינות עולם שלישי.

גם אני הייתי יותר משמח לעוף מפה לכל הרוחות אם הייתה לי אפשרות.
אני לא ניסיתי להוריד אותו מזה, רציתי לדעת אם הסיבות שלו לגטימיות.הרבה אנשים חושבים שאם הם יעברו לגרמניה/קנדה פתאום הכל יסתדר להם בחיים, כמובן שיש הבדל בין קנדה לישראל ולכל מדינה יש את החסרונות שלה אבל לפחות לי תחושת השייכות מאוד יקרה והרבה שוכחים מעניין האנטישמיות כי אנחנו גרים במדינה יהודית אבל צריך לקחת את הנושא בחשבון שעוברים מדינה.
ואני מזכיר קנדה היא מדינה ליברלית לא כמונו, כלומר בקושי יש שם עזרה לשכבות מוחלשות אז לפני שאתה מהגר עדיף לך להיסגר על מקצוע ולא להתחיל לחפש שם חלטורות.

• פותח/ת השרשור
ממליץ להתחבר לקבוצה הזאת ולשאול שם, בטוח ששם יוכלו לתת לך יותר תשובות כי יש שם אנשים שאשכרה גרים בקנדה וכאלו שבתהליכים להגר לשם

Aanmelden bij Facebook | Facebook
אחד הדברים שלא חשבתי עליהם ויכול לעזור לי מלא. אתה גאון!

אני לא ניסיתי להוריד אותו מזה, רציתי לדעת אם הסיבות שלו לגטימיות.הרבה אנשים חושבים שאם הם יעברו לגרמניה/קנדה פתאום הכל יסתדר להם בחיים, כמובן שיש הבדל בין קנדה לישראל ולכל מדינה יש את החסרונות שלה אבל לפחות לי תחושת השייכות מאוד יקרה והרבה שוכחים מעניין האנטישמיות כי אנחנו גרים במדינה יהודית אבל צריך לקחת את הנושא בחשבון שעוברים מדינה.
ואני מזכיר קנדה היא מדינה ליברלית לא כמונו, כלומר בקושי יש שם עזרה לשכבות מוחלשות אז לפני שאתה מהגר עדיף לך להיסגר על מקצוע ולא להתחיל לחפש שם חלטורות.
תשמע בוא נתחיל מזה שיש גם ים אנשים שבאים לפה בעקבות סיפורי חרטא ניסים ונפלאות על כמה שהמדינה הזאת קדושה עלק וכמה טוב פה וכו.. אותם אנשים מגיעים לפה עם מקצועות מכובדים אבל כשהם נוחתים פה, כל הסיפורים שספרו להם מתפוגגים. אני אתן לך דוגמא על חבר טוב שחיי תקופה בברלין היה מסודר מבחינת הכל. אבל מה? הוא התגעגע למדינה המעפנה הזאת מפה לשם הוא חזר ועכשיו אחרי חודשיים מת לעוף חזרה לברלין. יש לי עוד דוגמאות אבל אני לא אתחיל לחפור. לגבי אנטישמיות ביחיאת אחי תעשה לי טובה. אני רוסי.. אני יודע טוב מאוד מה זה אנטישמיות.
אנטישמיות יש בכל מקום וכלפי כולם אז דיי עם הדבר המפגר הזה זה סתם גורם ליהודים להראות הכי מסכנים בעולם ושהם סובלים בצורה הכי נוראית. לומדים לשים זין על כל הגזענים והאנטישמים החסרי חיים שמחפשים בסך הכל צומי. לגבי השייכות, אישית, לא מבין תקטע הזה. אני בכל מקום מרגיש ״שייך״. אולי כי אני מתחבר מהר לסביבה לא יודע.. לדעתי הרבה יהודים ממציאים את התירוץ הזה כי הם מפחדים ממקומות חדשים ובכללי להתחיל מחדש או שפשוט אין להם אפשרות כמו לי למשל. אז בוא אני אשאל אותך שאלה. אם נניח מציעים לך עבודה מסודרת ובית בחול בכל מקום שתרצה. אתה תמשיך לחשוב על ״שייכות״ ותשאר פה?

• פותח/ת השרשור
אגב הסיבה שאני לא מרגיש שום חיבור זה כי בצפייה שאגיע למדינה יהודית יתנהגו אליי כשווה אבל מסתבר שאני רוסי. שם הייתי יהודי ופה רוסי. טוב נו מה ניקח מאנשים גזענים מטומטמים שרק מחפשים להשפיל את האחר כדי להרגיש טוב עם עצמם.
תשמע בוא נתחיל מזה שיש גם ים אנשים שבאים לפה בעקבות סיפורי חרטא ניסים ונפלאות על כמה שהמדינה הזאת קדושה עלק וכמה טוב פה וכו.. אותם אנשים מגיעים לפה עם מקצועות מכובדים אבל כשהם נוחתים פה, כל הסיפורים שספרו להם מתפוגגים. אני אתן לך דוגמא על חבר טוב שחיי תקופה בברלין היה מסודר מבחינת הכל. אבל מה? הוא התגעגע למדינה המעפנה הזאת מפה לשם הוא חזר ועכשיו אחרי חודשיים מת לעוף חזרה לברלין. יש לי עוד דוגמאות אבל אני לא אתחיל לחפור. לגבי אנטישמיות ביחיאת אחי תעשה לי טובה. אני רוסי.. אני יודע טוב מאוד מה זה אנטישמיות.
אנטישמיות יש בכל מקום וכלפי כולם אז דיי עם הדבר המפגר הזה זה סתם גורם ליהודים להראות הכי מסכנים בעולם ושהם סובלים בצורה הכי נוראית. לומדים לשים זין על כל הגזענים והאנטישמים החסרי חיים שמחפשים בסך הכל צומי. לגבי השייכות, אישית, לא מבין תקטע הזה. אני בכל מקום מרגיש ״שייך״. אולי כי אני מתחבר מהר לסביבה לא יודע.. לדעתי הרבה יהודים ממציאים את התירוץ הזה כי הם מפחדים ממקומות חדשים ובכללי להתחיל מחדש או שפשוט אין להם אפשרות כמו לי למשל. אז בוא אני אשאל אותך שאלה. אם נניח מציעים לך עבודה מסודרת ובית בחול בכל מקום שתרצה. אתה תמשיך לחשוב על ״שייכות״ ותשאר פה?
אגב אתה צודק בזה שאנשים פוחדים מהלא נודע. אני עליתי לפה לפני קצת יותר מ10 שנים ככה שלא כזה מלחיץ אותי לעבור למקום חדש.

אגב לא יודע עד כמה זה מרתיע אבל צריך לשים את העניין הזה "על השולחן" - מזג האוויר בקנדה. הבנתי שברגע שקר שם, הקור מגיע לרמה של שלג בטמפרטורה של מינוס ומטה. לא הרבה אנשים יאהבו את הקטע הזה וימהרו לעבור למדינה הזאת דווקא בגלל זה.

אגב הסיבה שאני לא מרגיש שום חיבור זה כי בצפייה שאגיע למדינה יהודית יתנהגו אליי כשווה אבל מסתבר שאני רוסי. שם הייתי יהודי ופה רוסי. טוב נו מה ניקח מאנשים גזענים מטומטמים שרק מחפשים להשפיל את האחר כדי להרגיש טוב עם עצמם.

אגב אתה צודק בזה שאנשים פוחדים מהלא נודע. אני עליתי לפה לפני קצת יותר מ10 שנים ככה שלא כזה מלחיץ אותי לעבור למקום חדש.
כן גם אני פה רוסי שם יהודי.

אגב עם כל הגזענות והאנטישמיות שיש פה ואיך שישראלים מתנהגים בחול (לא מכליל את כולם) לא מתפלא בכלל למה לא אוהבים אותם בחול..

• פותח/ת השרשור
כן גם אני פה רוסי שם יהודי.

אגב עם כל הגזענות והאנטישמיות שיש פה ואיך שישראלים מתנהגים בחול (לא מכליל את כולם) לא מתפלא בכלל למה לא אוהבים אותם בחול..
קודם כל אלא אם כן כתוב לך יהודי על המצח אי אפשר לדעת שאתה יהודי. ואם כבר שנאת היהודים, פה במדינה היהודים אומרים על יהודים אחרים שהם לא יהודים ורוצים לגרש אותם. אז נראה לי חוץ ממדינות ערב זאת לא מדינה ידידותית ליהודים יותר מידי.

תשמע להביא לך סיבות למה ישראל עדיפה על קנדה זה מאוד קשה, אבל דווקא בגלל שהזכרת את העניין שאתה רוסי ואתה מודע לאנטישמיות זה מפתיע אותי שאין לך בעיה לחזור לזה, כי ממה שאני יודע החיים ברוסיה לא היו קשים מבחינה כלכלית , רוב היהודים עזבו בגלל אנטישמיות.
דוד שלי עבר לשבדיה לפני 25 שנה, הוא הביא שם ילד עם אשתו ומה שהילד שלהם עבר בבית הספר זה יותר מעצוב , התעללויות , גינויים, ריסוסים של יודן על הקירות של הבית שלו ! תשמע אני באמת לא יודע מה סדר העדיפיות שלך ביטחון כלכלי או פשוט ביטחון אבל לדעתי אתה תתגעגע לארץ , כל פעם שאני בחול לתקופה של מעל שבועיים אני מתגעגע כמו מפגר אבל אולי זה אינדבידואלי , בסוף צריך לעשות מה שטוב לך אבל חשוב לקחת הכל בחשבון לפני.

אתה צודק בעניין של הגזענות וזו אחת הבעיות של ישראל בגלל המיזוג תרבויות ושילוב גדול של אוכלוסייות מוחלשות אבל זה לאט לאט זה דועך, היום רוסים כבר דור 2 ו3 בקושי יודעים מה זה ספסיבה , השילוב של הרוסים ביחס לזמן הקצר שהם הגיעו הוא מדהים ,ויש גזענות כלפי כל עדה בארץ , שוב בגלל המיזוג תרבויות.
אני באמת לא יכול להגיד לך שישראל עדיפה על קנדה כי זה יהיה שקר, זה הכל עניין של מה שיותר חשוב לך

קנדה קצת סגרה את אפשרויות העליה אליה בצורה פשוטה. זה לא כמו מה שהיה לפני 10 שנים.

בתור מישהו שהוא בן 21 אתה יכול לעבור לקנדה לפי לימודים או לא חוקית ( פחות ממליץ)

המעבר שאני מתכנן זה על בסיס מקצוע מבוקש. אצלי מהצוות בעבודה כבר 2 חברה התקבלו לאמזון קנדה. משלמים להם כסף על המעבר ותוך שנה תושבות (לא אזרחות)

זה המסלול שאני רוצה גם. (צריך קצת יותר ניסיון)

בכללי המסלולים האחרים זה על בסיס מקצוע מבוקש או יש דברים שקשורים ליהדות שאני פחות מכיר.

בסופו של דבר מאמין שהדרך הכי טובה שלך זה ללמוד משהו נורמלי ולהגר לפי זה.

חשוב לשים לב שהמצב שלך לא ישתפר פלאים פתאום שם. יש לנו המון אנשים שחיו בארה"ב ולא הכל דבש.
לא כל אחד יכול להתחבר למקום חדש. לא יודע מה רמת האנגלית שלך אבל זה גם מאוד חשוב.
המזג אוויר שם שונה. הגישה שונה.

אם אתה כלום פה סביר מאוד שגם שם תהיה אחד כזה. רק בלי התמיכה של ההורים וללא חברים.

• פותח/ת השרשור
תשמע להביא לך סיבות למה ישראל עדיפה על קנדה זה מאוד קשה, אבל דווקא בגלל שהזכרת את העניין שאתה רוסי ואתה מודע לאנטישמיות זה מפתיע אותי שאין לך בעיה לחזור לזה, כי ממה שאני יודע החיים ברוסיה לא היו קשים מבחינה כלכלית , רוב היהודים עזבו בגלל אנטישמיות.
דוד שלי עבר לשבדיה לפני 25 שנה, הוא הביא שם ילד עם אשתו ומה שהילד שלהם עבר בבית הספר זה יותר מעצוב , התעללויות , גינויים, ריסוסים של יודן על הקירות של הבית שלו ! תשמע אני באמת לא יודע מה סדר העדיפיות שלך ביטחון כלכלי או פשוט ביטחון אבל לדעתי אתה תתגעגע לארץ , כל פעם שאני בחול לתקופה של מעל שבועיים אני מתגעגע כמו מפגר אבל אולי זה אינדבידואלי , בסוף צריך לעשות מה שטוב לך אבל חשוב לקחת הכל בחשבון לפני.
איזה ביטחון אתה מרגיש כשכל כמה זמן נופלים טילים על כל הדרום, נכנסים לבתים ורוצחים משפחות ויש ירי בתחנה המרכזית?
אתה נראה לי חי במקום אחר לגמרי.
קנדה קצת סגרה את אפשרויות העליה אליה בצורה פשוטה. זה לא כמו מה שהיה לפני 10 שנים.

בתור מישהו שהוא בן 21 אתה יכול לעבור לקנדה לפי לימודים או לא חוקית ( פחות ממליץ)

המעבר שאני מתכנן זה על בסיס מקצוע מבוקש. אצלי מהצוות בעבודה כבר 2 חברה התקבלו לאמזון קנדה. משלמים להם כסף על המעבר ותוך שנה תושבות (לא אזרחות)

זה המסלול שאני רוצה גם. (צריך קצת יותר ניסיון)

בכללי המסלולים האחרים זה על בסיס מקצוע מבוקש או יש דברים שקשורים ליהדות שאני פחות מכיר.

בסופו של דבר מאמין שהדרך הכי טובה שלך זה ללמוד משהו נורמלי ולהגר לפי זה.

חשוב לשים לב שהמצב שלך לא ישתפר פלאים פתאום שם. יש לנו המון אנשים שחיו בארה"ב ולא הכל דבש.
לא כל אחד יכול להתחבר למקום חדש. לא יודע מה רמת האנגלית שלך אבל זה גם מאוד חשוב.
המזג אוויר שם שונה. הגישה שונה.

אם אתה כלום פה סביר מאוד שגם שם תהיה אחד כזה. רק בלי התמיכה של ההורים וללא חברים.
האנגלית שלי טובה מאוד.
איזה מקצועות מבוקשים יש שצריכים שם?

כי ממה שאני יודע החיים ברוסיה לא היו קשים מבחינה כלכלית , רוב היהודים עזבו בגלל אנטישמיות.
אבא שלה יהודי, וגרנו בעיר מאוד גדולה (4 מיליון תושבים) והוא אמר שבחיים לא הרגיש אנטישמיות והוא אחד שממש נראה יהודי.
אני מבין את הבחור פה. אני פה מגיל 5 ואני תמיד ישאר פה רוסי. אם כמה שהיהודים אוהבים להגיד שיש בחוץ אנטישמיות בארץ קבלה של האחר היא לא יותר טובה. אישית אף פעם לא הפריעה לי. אבל כן מרגישים את זה.

אנשים היגרו לפה בגלל אנטישמיות בעיקר בשנות ה 90 מכפרים ומקומות כאלו. שבהם התושבים פחות משכילים ומה לעשות שגזענות זה משהו שיותר נפוץ בקרב אותם אנשים.
באתר של קנה להגירה יש ממש רשימה מסודרת של כל המקצועות. ההגירה לשם עובדת לפי בסיס של נקודות. ויש שיכלול של המון דברים. הם מאוד טובים בזה ויש את כל ההסברים באתר שלהם. כאשר אני אומר הכל אני מתכוון להכל.

איזה ביטחון אתה מרגיש כשכל כמה זמן נופלים טילים על כל הדרום, נכנסים לבתים ורוצחים משפחות ויש ירי בתחנה המרכזית?
אתה נראה לי חי במקום אחר לגמרי.

האנגלית שלי טובה מאוד.
אני מדבר על הביטחון שיש מאחוריך צבא ומדינה שלמה, שם זה אתה נגד כולם.
ובלי קשר לזה אתה יכול ללכת לתחום התכנות או הIT אלה תחומים מבוקשים בכל מדינה מערבית.

אני מדבר על הביטחון שיש מאחוריך צבא ומדינה שלמה, שם זה אתה נגד כולם.
במדינה שאין בה מלחמה יומיומית יש פחות צורך שיהיה מאחוריך צבא. ולמה אתה מתכוון שיש מאחוריך מדינה שלמה? חוץ מזה שכולם קוראים "אחי" אחד לשני במה זה מתבטא כאן בפועל?

אני מדבר על הביטחון שיש מאחוריך צבא ומדינה שלמה
כנראה ביבי באמת יודע לשטוף את המוח.

באמת זה מה שאתה מרגיש ? שהמדינה מאחורייך ? שיש לך צבא ? כאשר אתה מוקף באויבים אז כן צריך צבא. אבל המדינה ממש לא מאחורייך פה.

אנשים היגרו לפה בגלל אנטישמיות בעיקר בשנות ה 90 מכפרים ומקומות כאלו.
מאיפה הבאת את הנתון של כפרים? אני באתי ממינסק, ורוב האנשים שאני מכיר מהעליה של שנות ה 90 הם מערים גדולות. לא שזה משנה הרבה לדיון עכשיו, סתם צרם לי בעין.

מאיפה הבאת את הנתון של כפרים? אני באתי ממינסק, ורוב האנשים שאני מכיר מהעליה של שנות ה 90 הם מערים גדולות. לא שזה משנה הרבה לדיון עכשיו, סתם צרם לי בעין.
דיברתי על אנטישמיות. ממה שאני מכיר לפחות. כל החברה שבאו מערים גדולות לא חוו אנטישמיות. אולי אוקראינה נגיד בתור מדינה הייתה יוצאת דופן.

• פותח/ת השרשור
איזה צבא? זה שמוסרי כלפי האוייב יותר ממה שהוא מוסרי כלפי החיילים?
או המדינה שחלק אחד רוצה להפוך אותה למדינת דת והחלק השני לתת אותה תמורת שלום שקרי? אתה חיי באשליה וצר לי לאכזב אותך. תפתח את העיניים ותראה שחוץ מפרצוף עצוב כשרוצחים פה אנשים חפים מפשע הם לא עושים כלום.
לא זוכר דבר טוב אחד משמעותי שעשו לטובת האזרחים בשנים האחרונות. מחירים רק עולים, מיסים בשמיים, אין ביטחון והמדינה מפולגת.

דיברתי על אנטישמיות. ממה שאני מכיר לפחות. כל החברה שבאו מערים גדולות לא חוו אנטישמיות. אולי אוקראינה נגיד בתור מדינה הייתה יוצאת דופן.
אה אוקיי, יש מצב שבאמת פחות, למרות שממה שידוע לי הייתה אנטישמיות ברמה המדינית בברה"מ (ליהודים היה יותר קשה להתקדם בעבודות וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית