הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני חומרים קצרים

• פותח/ת השרשור Zozo
  • פורסם בתאריך

Zozo

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
-7
17
0
היי חברים אז ככה התחלתי סייקל שני לפני שבועיים וחצי
חומרים דקה קצר 3 מל בשבוע
סוסטנון 2 מל בשבוע
בולדנון 2 מל בשבוע
פרוווירון 2 כדורים 25 מג כל אחד ביום
אנאבר 3 כדורים כל אחד 25 מג ביום
השאלה שלי כזו
הברנד של החומרים נקרא al האם יצא למישהו להיתקל בכזו פירמה?
איך יתכן שאחרי שבועיים וחצי אני לא מרגיש עלייה בליבידו עם כל הארסנל הנל או שינוי כל שהוא מבחינה פיזית? אשמח לקבל הארות

• פותח/ת השרשור
image.jpg

חומרים קצרים?
סוסטנון ובולדנון?
נ. ב. לא מכיר את החברה.
תודה רבה על המענה השחור זה הסוסטנון אני חושב שזה מעורבב חלק ככה חלק ככה הבולדנון זה נראה לי שחרור איטי אבל צילמתי את הבקבוקון אולי מבינים ממני יתנו פה תשובה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 60.8 · צפיות: 142
סוסט זה תערובת אסטרים של טסט.
בערך שליש מזה מה שנקרא אסטר קצר. ל בולד מחובר אסטר ארוך מאוד.
בגלל זה לא ניתן לקרא לחומרים ברשותך קצרים ( ראה כותרת).
תעלה מינון של טסט בקצת , הנונדרלון החל לעבוד אבל רמת הטסט בדם היא עדיין נמוכה.
אם תרגיש שיפור תחזור למינון התחלתי אחרי שבוע בערך.

• פותח/ת השרשור
סוסט זה תערובת אסטרים של טסט.
בערך שליש מזה מה שנקרא אסטר קצר. ל בולד מחובר אסטר ארוך מאוד.
בגלל זה לא ניתן לקרא לחומרים ברשותך קצרים ( ראה כותרת).
תעלה מינון של טסט בקצת , הנונדרלון החל לעבוד אבל רמת הטסט בדם היא עדיין נמוכה.
אם תרגיש שיפור תחזור למינון התחלתי אחרי שבוע בערך.
מה הכוונה אסטר ארוך מאוד? כמו אנתת?
ומה עם הדקה הקצר? כמה זמן לוקח אותו להרגיש?
וכל הכדורים שאני לוקח לא אמורים לעשות משהו?
זה הבקבוקון של הדקה, הבחור אמר שזה אסטר קצר

קבצים מצורפים

• IMG_5647.JPG
    IMG_5647.JPG
    KB 66.1 · צפיות: 143
ZoZo הסייקל שלך לא מסודר ומתוכנן טוב
מה העבר שלך בתחום ומה היו השימושים?
אני לא בטוח שאתה בכיוון הנכון בכלל מבחינת ידע ופרקטיקה

• פותח/ת השרשור
ZoZo הסייקל שלך לא מסודר ומתוכנן טוב
מה העבר שלך בתחום ומה היו השימושים?
אני לא בטוח שאתה בכיוון הנכון בכלל מבחינת ידע ופרקטיקה
היי דניאל תודה על המענה, כמו שאמרתי זה סייקל שני שלי סייקל קודם הייתי על טסט דיבול ובסוף קצת טרן, את הסייקל הנוכחי בנה לי מישהו מהתחום, אבל אני לא מרגיש את אותה ההרגשה שהרגשתי סייקל קודם מה גם שפה יש הרבה יותר חומרים, איך אני יכול לדעת אם החומרים מזוייפים כלומר לא מכילים את מה שהם טוענים שהם אמורים להכיל? בפוסט אחר מישהו רשם שזאת פירמה שלא עושה כלום. אשמח לדעתך אני יודע שאתה מבין גדול ותודה על התשובה.

תתחיל להתרחק מכל אותם "מומחים" ו-"מוכרים בתחום"
מספיק להבין על פי הסייקל הראשון שלך, שמי שבנה לך אותו הוא או טיפש או חמדן
שנית, אל תסיר אחריות גם מעצמך - אתה יכול ללמוד גם לבד על ידי קריאה ושאלת שאלות (מומלץ מאוד פה בפורום) לפני שימוש בחומרים
רבה הפגיעה על ההצלחה במקרים כמו שלך

לגבי הסייקל הנוכחי שלך, לדעתי יהיה נכון פשוט להפסיקו כעת. לא קרה שום דבר ולא צריך גם PCT
תנוח, פנה זמן ללמוד איך להתאמן ולשמור על תזונה נכונה
קרא בפורום כמה שיותר ולמד על התחום

לפעמים הבאות חזור להתייעץ לגבי איזה סייקל ואיזה חברות להשתמש לפני השימוש!

בהצלחה

מה שהזוי בברנד שלהם שהם מערבבים חומרים קצרים עם בולדנון undecanoate שהוא אסטרים מאוד ארוך משמע שהוא מגיע לשיאו בדם רק אחרי חודש חודש וחצי ואז מתחילים להרגיש אותו .
וגם בכלל תשימו לב שהויאל של ה Npp רשום : deca phenyl חח נו בחייאת הליצן שייצר את החומר הזה היה צריך לדעת ש Npp נקרא Nandrolone phenyl propionate
זה כבר נראה בדיחה מהלכת , לרשום שני אסטרימים ללא סוג החומר זה מראה שילד בן 17 בישל את החומרים הללו .

• פותח/ת השרשור
מה שהזוי בברנד שלהם שהם מערבבים חומרים קצרים עם בולדנון undecanoate שהוא אסטרים מאוד ארוך משמע שהוא מגיע לשיאו בדם רק אחרי חודש חודש וחצי ואז מתחילים להרגיש אותו .
וגם בכלל תשימו לב שהויאל של ה Npp רשום : deca phenyl חח נו בחייאת הליצן שייצר את החומר הזה היה צריך לדעת ש Npp נקרא Nandrolone phenyl propionate
זה כבר נראה בדיחה מהלכת , לרשום שני אסטרימים ללא סוג החומר זה מראה שילד בן 17 בישל את החומרים הללו .
יש מצב אתה מסביר לי את זה בשפה שאני אבין? תודה על התשובה בכל אופן

• פותח/ת השרשור
תסביר לאט אני בטוח אקלוט, גם חלק מדברים קראתי לפני הסייקל הראשון שלי פשוט אני לא זוכר הכל אבל היה לי סייקל מושלם, ופיסיטי מושלם. עכשיו פשוט כנראה נפלתי על חומר לא להיט או לא פעיל אבל זה לא אומר שאם תסביר מה ההבדל אני לא אבין, כמובן אם מתחשק לך להסביר.
הבנתי אחד מהם זה אסטר קצר והשני זה האסטר היותר ארוך, שניהם מכונים deca אתה טוען שהוא לא רשם את השם כמו שצריך ראיתי שם עוד שגיאות כתיב כאלו ואחרות הבעיה שחשבתי שזה אנדרגראונד אמרתי בטח זה מדולל או משהו אבל לא חשבתי שלא ארגיש כלום והבן אדם שהביא לי את זה הוא איש יקר ואני בטוח במליון אחוז שהוא לא ידע מה גם שדיברנו הוא הראה לי הודעה מאתמול על מישהוא שרשם לו שזה חומר פצצה, אז אני כבר לא יודע מה לעשות.

התנסיתי עם חומרים אלה , חוץ מכאבים בהגזמה כלום לא הרגשתי , שבועיים ראשונים והפסקתי , עברתי לחברה אחרת !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית