הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אידיוט- תוכנית אימונים

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עובר למסה שוב
את הכדורים שקניתי אני מביא לאבא 😃 הוא החליט להרזות
אז לפני שאני בונה תוכנית רציתי רק לבקש שלא תתחילו לבלבל לי במוח על זה שאני אידיוט כי התחלתי חיטוב חחחחחח
אז רציתי לדעת מזה בעצם ה:
A כבד
B קל
A קל
B כבד
הזה שכולם מדברים עליו 😃

מה היתרונות שלו לגבי AB רגיל?

תודה

היתרון העיקרי זה שאתה מונע מהגוף עומס יתר .
רוב האנשים לא יגיעו לאימון יתר כל כך מהר אבל מה שיקרה זה בדרך כלל שיעילות האימונים שלהם תרד (לא יוכלו לעבוד כבד באפקיטיביות ) או יפצעו , האימון קל ואימון כבד אגב מתאימים בעיקר לכאלו שעובדים עם תרגילים מורכבים . לא נראה לי שאתה צריך לגוון טווחי חזרות ומשקלי עבודה עם כפיפות מרפקים או פשיטת רגליים .

• פותח/ת השרשור
היתרון העיקרי זה שאתה מונע מהגוף עומס יתר .
רוב האנשים לא יגיעו לאימון יתר כל כך מהר אבל מה שיקרה זה בדרך כלל שיעילות האימונים שלהם תרד (לא יוכלו לעבוד כבד באפקיטיביות ) או יפצעו , האימון קל ואימון כבד אגב מתאימים בעיקר לכאלו שעובדים עם תרגילים מורכבים . לא נראה לי שאתה צריך לגוון טווחי חזרות ומשקלי עבודה עם כפיפות מרפקים או פשיטת רגליים .
אני רוצה להתחיל רגליים גם... לא לעלות למשהו גדול, סתם בשביל לעלות במשקלים ולהגדיל בקטנה את הרגליים. וסקוואטים חזרתי לעשות ודדליפט צריך את המאמן הטוב שיחזור מחול שילמד אותי 😣
אני עושה לפחות תרגיל מורכב אחד לכל שריר...
הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לעבוד עם כשל, אני כמעט תמיד בסט האחרון ובדר"כ גם אחד לפניו, בחזרה אחרונה מגיע לכשל, לא הבנתי מה רע בזה :S

אני רוצה להתחיל רגליים גם... לא לעלות למשהו גדול, סתם בשביל לעלות במשקלים ולהגדיל בקטנה את הרגליים. וסקוואטים חזרתי לעשות ודדליפט צריך את המאמן הטוב שיחזור מחול שילמד אותי 😣
אני עושה לפחות תרגיל מורכב אחד לכל שריר...
הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לעבוד עם כשל, אני כמעט תמיד בסט האחרון ובדר"כ גם אחד לפניו, בחזרה אחרונה מגיע לכשל, לא הבנתי מה רע בזה :S

יש כמה בעיות , הגעה לכשל באופן קבוע בתרגילים גדולים מעמיסה מאוד על מערכת העצבים יקח לך יותר זמן להתאושש ויאט את ההתקדמות שלך עם לא יגרום להגעה לאימון יתר .
דבר שני בתרגילים גדולים ככל שאתה עובד ליותר חזרות ומתקרב לכשל הטכניקה שלך נעשת פחות טובה מה שיכול לגרום לפציעה רצינית , לעבוד דדליפט לחזרות זה מאוד מסוכן .

ויאללה בהצלחה עם הדדליפט והסקוואט .

• פותח/ת השרשור
יש כמה בעיות , הגעה לכשל באופן קבוע בתרגילים גדולים מעמיסה מאוד על מערכת העצבים יקח לך יותר זמן להתאושש ויאט את ההתקדמות שלך עם לא יגרום להגעה לאימון יתר .
דבר שני בתרגילים גדולים ככל שאתה עובד ליותר חזרות ומתקרב לכשל הטכניקה שלך נעשת פחות טובה מה שיכול לגרום לפציעה רצינית , לעבוד דדליפט לחזרות זה מאוד מסוכן .

ויאללה בהצלחה עם הדדליפט והסקוואט .
תודה 😃
אז אאיך לעבוד? למשל בתרגילים של 6 חזרות לעשות משקל של 7 חזרות? ואז בסט האחרון אני יצליח ללא כשל...
אם כן, איך עולים משקל?

תודה 😃
אז אאיך לעבוד? למשל בתרגילים של 6 חזרות לעשות משקל של 7 חזרות? ואז בסט האחרון אני יצליח ללא כשל...
אם כן, איך עולים משקל?

יש תוכניות לינאריות שאתה יכול גם למצוא בפורום שבהן אתה מעלה משקל כל שבוע .
אני מאוד ממליץ לך עליהן כי אתה יחסית חדש להרמות .

עם אתה רוצה לעבוד בתוכנית שלך ,תתחיל עם משקל שאתה יודע שאתה יכול לעשות אפילו 10 חזרות עם לא יותר , וכל אימון תעלה מעט משקל .

אני חלק מאלה שעושים תתכנית, a1 b1 כל האימון כבד, a2 b2 תרגיל כבד אחד והשאר קל
אחלה של תכנית אני מאוד מרוצה ממנה כרגע, למרות שאני מתחיל לחץ של עבודה ולימודים

לדעתי כדאי לך להתחיל בכלל עם starting strength של ריפטו כדי שתלמד ותבסס את הסקוואט והדד ליפט כמו שצריך, כי בתכנית הזאת אתה תעשה סקוואט כל אימון
היא אולי נראת משעממת ולא "סקסית" אבל היא התוכנית הבודדת שנותנת את התוצאות הכי טובות שמתאמן יראה ואני מאמין שעל זה רוב האנשים כאן יסכימו

אני חלק מאלה שעושים תתכנית, a1 b1 כל האימון כבד, a2 b2 תרגיל כבד אחד והשאר קל
אחלה של תכנית אני מאוד מרוצה ממנה כרגע, למרות שאני מתחיל לחץ של עבודה ולימודים

לדעתי כדאי לך להתחיל בכלל עם starting strength של ריפטו כדי שתלמד ותבסס את הסקוואט והדד ליפט כמו שצריך, כי בתכנית הזאת אתה תעשה סקוואט כל אימון
היא אולי נראת משעממת ולא "סקסית" אבל היא התוכנית הבודדת שנותנת את התוצאות הכי טובות שמתאמן יראה ואני מאמין שעל זה רוב האנשים כאן יסכימו

הכי נכון, אני גם שוקל לעשות אותה אחרי שאני מסיים את הנוכחית.

וואלה אני עשיתי אותה כבר אז אני לא יעשה
אבל איזה כיף זה לעשות סקוואט כל אימון ולהתקדם במשקל, זה פשוט חלום

בתכלס אם כבר היה כדאי לך לעשות אותה לפני ורק אחרי לעשות את לייל, כי היא תכנית די ראשונית ועוזרת מצוין עם הטבילת אש הראשונה ולא בהכרח באמצע, למרות שתמיד אפשר לעשות אותה

אני אחרי התכנית הזאת עושה שוב 5x5, פעם שעברה הפסקתי איתה באמצע בגלל שנפצעתי (הפציעה לא קשורה לתכנית)

• פותח/ת השרשור
הכי נכון, אני גם שוקל לעשות אותה אחרי שאני מסיים את הנוכחית.
wow shit
לא אמרת משו בקשר לזה שאני אידיוט כי עשיתי חיטוב? חחחחחחח
בקשר לתוכנית...
הרבה מהתרגילים אני לא עושה, והמאמן לא נמצא בשביל להסביר לי
אז כדי לי להתחיל לעשות בלי משקל גבוה כאילו?
ויש כל מיני סרטונים שהם מתחילים לעשות נגיד בנצ פרס בצורות מסובכות כאלה, כדי לשפר את הטכניקה וכל מיני דברים מסובכים שהם עושים (כזה קשת בגב, מורידים את המוט כזה מוזר), ואני פשוט מוריד לחזה ומרים חחחחחח זה סבבה, או שאני צריך להפוך את הטכניקה למושלמת כמו שלהם?

אתה אידיוט כי רצית להתחיל חיטוב ולא רצית לעבוד רגליים, אם תעשה את ה S.S של ריפטו אתה תהיה פחות אידיוט זה בטוח 😉
בקשר לבנץ', אני מציע לך לראות סירטונים של ריפטו מסביר על הבנץ', דדליפט, סקוואט ופרס כדי שתעשה את התוכנית הכי טוב שאפשר.
מה שבטוח התוכנית תביא לך תוצאות מצויינות אם תאכל כמו שצריך.

phoenix קיצר תעשה starting strength של ריפטו
לא כולם אוהבים לשנות ולהכיר דברים חדשים אבל אם תנסה תתוכנית אתה תזכור אותה בתור התוכנית הכי טובה שאי פעם עשית

ואם אתה לא יודע לעשות סקוואט ו\או דד ליפט ו\או מילטרי\פוש פרס אז איך לעזאזל אתה מתאמן??? כאילו ממה כבר האימון יכול להיות מורכב?

• פותח/ת השרשור
אני כן עושה לחיצת חזה, פשוט הוא מסביר את זה כאילו בונים פצצת אטום...
מה הבעיה שלשכב ופשוט לדחוק?
מזה פוש פרס? :S
סקוואט ודדליפט כי פשוט לא היה לי איך, אין לנו כלוב במכון כושר ואין לנו דרך נוחה לעשות סקוואטים... כל פעם להרים איזה 60 קילו למעלה ולהניח על הגב ואז להביא את זה למטה בדרך מוזרה בלה בלה בלה, לא היית עושה סקוואט גם...
אבל נשים על המקבילים ויהיה יותר נוח 😃

אני כן עושה לחיצת חזה, פשוט הוא מסביר את זה כאילו בונים פצצת אטום...
מה הבעיה שלשכב ופשוט לדחוק?
מזה פוש פרס? :S
סקוואט ודדליפט כי פשוט לא היה לי איך, אין לנו כלוב במכון כושר ואין לנו דרך נוחה לעשות סקוואטים... כל פעם להרים איזה 60 קילו למעלה ולהניח על הגב ואז להביא את זה למטה בדרך מוזרה בלה בלה בלה, לא היית עושה סקוואט גם...
אבל נשים על המקבילים ויהיה יותר נוח 😃

בשביל לעשות דדליפט צריך בסה"כ מוט ופלטות, שום כלוב שום דבר.
פוש פרס זה יותר לPL, תעשה פרס רגיל בעמידה.

תתחיל S.S ותפסיק לחפור, תבוא עם שאלות לטכניקה אחרי שתסתכל על סירטונים ותקרא קצת על התרגילים.

תתחיל S.S ותפסיק לחפור, תבוא עם שאלות לטכניקה אחרי שתסתכל על סירטונים ותקרא קצת על התרגילים.

פוש פרס לא קשור ל PL .
בPL הם בקושי מאמנים כתפיים באופן ישיר .

• פותח/ת השרשור

פרס רגיל בעמידה, או מראה איך עושים בתאכלס, אבל איפה מחזיקים במוט? :S

מה המייל שלך אני ישלח לך תתוכנית של ריפטו למייל וכל השאלות האלה ייענו בתוך הספר

למה ? יש לו את כל החומר שהוא יכול לרצות כאן בפורום , ועם יש לך חומר שאתה חושב שאתה יכול להוסיף , אז יאללה שים אותו בנעוץ על התוכנית .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית