עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה התמונה?קיבלתי אתמול את החומר הנ״ל מבחור די מוכר בתחום החומרים בארץ,רציתי לשמוע חוות דעת מתותחי הפורום על החומר הזה,אם יש מישהו שניסה אשמח לשמוע
תודה מראש
אתה תהיה ראשון ותספר לנוקיבלתי אתמול את החומר הנ״ל מבחור די מוכר בתחום החומרים בארץ,רציתי לשמוע חוות דעת מתותחי הפורום על החומר הזה,אם יש מישהו שניסה אשמח לשמוע
תודה מראש
יעזור תמונה של ויאל בלי מדבקה?איפה התמונה?
לא מתכוון להתחיל עכשיו לכן שאלתי אם מישהו כבר ניסהאתה תהיה ראשון ותספר לנו
לא אחי, אני רק קראתי על החומר. אפילו לא מכיר מישהו שניסה.יעזור תמונה של ויאל בלי מדבקה?
לא מתכוון להתחיל עכשיו לכן שאלתי אם מישהו כבר ניסה
לאיעזור תמונה של ויאל בלי מדבקה?
לא מתכוון להתחיל עכשיו לכן שאלתי אם מישהו כבר ניסה
יש כל כך הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט,אשמח אם תיתן לנו פירוט בשפה שלנו או שפשוט תכניס את המידע לנעוצים שכולם יקראולא
חזור עם חוויות מהניסיון
יש כל כך הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט,אשמח אם תיתן לנו פירוט בשפה שלנו או שפשוט תכניס את המידע לנעוצים שכולם יקראו
לא
חזור עם חוויות מהניסיון
יש כל כך הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט,אשמח אם תיתן לנו פירוט בשפה שלנו או שפשוט תכניס את המידע לנעוצים שכולם יקראו
אבי עם 0 ידע בחומרים??????אבי השאלה שלך פשוט מראה על0 ידע בחומרים ובגלל זה אנשים כועסים..
יש נעוצים למעלה, מפורט לך מה לקחת בהתחלה ואיך עושים את זה נכון עד פרטי הפרטים..
הפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........רגע חברים לפני שניפתח כאן מלחמת אחים , אבי תעלה תמונה של הויאל אפילו ללא מדבקה . מעניין לראות איך החומר נראה מבחינה כימית .
לא כולם כאן כמו שאתה שמתאר,אבל נתקלת בחלק לא מבוטל.החומר שאתה מדבר עליו הוא נור 19 וזה אומר שהוא משבית חזק בדומה לטרן.הפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........
אם התכוונת אליי אז לא אני לא מחפש מריבות ולא מתלהב למי יש יותר גדול , אם לא בא לך לעלות תמונה של הויאל אז תיהיה בריא גבר , בסך הכל מעניין לראות איך נראה החומר הזההפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........
לא התכוונתי אלייך,ומה יש לראות בויאל ריק שנראה כמו טסטוסטרון? אם היה עניין מן הסתם הייתי מעלה תמונה.אם התכוונת אליי אז לא אני לא מחפש מריבות ולא מתלהב למי יש יותר גדול , אם לא בא לך לעלות תמונה של הויאל אז תיהיה בריא גבר , בסך הכל מעניין לראות איך נראה החומר הזה
החלטת להשתמש בחומר?לא התכוונתי אלייך,ומה יש לראות בויאל ריק שנראה כמו טסטוסטרון? אם היה עניין מן הסתם הייתי מעלה תמונה.
אה סבבה אחי , אל תיהיה עצבני בגלל כמה טרוליםלא התכוונתי אלייך,ומה יש לראות בויאל ריק שנראה כמו טסטוסטרון? אם היה עניין מן הסתם הייתי מעלה תמונה.