מידע Trestolone acetate

מצב
השרשור נעול

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
קיבלתי אתמול את החומר הנ״ל מבחור די מוכר בתחום החומרים בארץ,רציתי לשמוע חוות דעת מתותחי הפורום על החומר הזה,אם יש מישהו שניסה אשמח לשמוע

תודה מראש

Ment, לא רק שלא יצא לי להשתמש, גם לא יצא לי לראות. יכול לצלם?

אבי, למה לחפש הרפתקאות? לך על המוכר והידוע, זה די והותר. זו דעתי.

יש כל כך הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט,אשמח אם תיתן לנו פירוט בשפה שלנו או שפשוט תכניס את המידע לנעוצים שכולם יקראו

למה לעזאזל שמישהו יעשה את העבודה בשבילך?
אני מניח שאם אתה יודע שיש "כל כך" הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט אז
1)למה אתה צריך אותנו?
2)למה שלא תשאל באותם מקורות שראית חוות דעת לגבי החומר?
3)תנתח ותעשה את הפרויקט בעצמך , ואם הוא יהיה מספיק טוב אז סביר שיכנס לנעוצים. נשמע טוב לא?
לא
חזור עם חוויות מהניסיון

יש כל כך הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט,אשמח אם תיתן לנו פירוט בשפה שלנו או שפשוט תכניס את המידע לנעוצים שכולם יקראו

אם מישהו לא הבין.

• פותח/ת השרשור
מישהו ביקש שיעשו את העבודה בשבילי? סך הכל רציתי לדעת אם יש מישהו מהארץ שניסה ויתן עוד חוות דעת אובייקטיבית,אני לא מאמין בכל מי שמספר סיפורים ואני בטוח שגם אתה,ועוד דבר קטן,התגובה שלך קצת יצאה מפרופורציות....זה סך הכל פורום לא כנסת ישראל.....

אבי השאלה שלך פשוט מראה על0 ידע בחומרים ובגלל זה אנשים כועסים..
יש נעוצים למעלה, מפורט לך מה לקחת בהתחלה ואיך עושים את זה נכון עד פרטי הפרטים..

אבי השאלה שלך פשוט מראה על0 ידע בחומרים ובגלל זה אנשים כועסים..
יש נעוצים למעלה, מפורט לך מה לקחת בהתחלה ואיך עושים את זה נכון עד פרטי הפרטים..
אבי עם 0 ידע בחומרים??????
מדובר על חומר מאוד נדיר בארץ שלא הרבה ניסו, לא יהיה כלום בנעצים.

רגע חברים לפני שניפתח כאן מלחמת אחים , אבי תעלה תמונה של הויאל אפילו ללא מדבקה . מעניין לראות איך החומר נראה מבחינה כימית .

• פותח/ת השרשור
רגע חברים לפני שניפתח כאן מלחמת אחים , אבי תעלה תמונה של הויאל אפילו ללא מדבקה . מעניין לראות איך החומר נראה מבחינה כימית .
הפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........

הפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........
לא כולם כאן כמו שאתה שמתאר,אבל נתקלת בחלק לא מבוטל.החומר שאתה מדבר עליו הוא נור 19 וזה אומר שהוא משבית חזק בדומה לטרן.
תזהר מאד בשימוש איתו מינונים של 120מקג שבועי יום כן יום לא יספיקו בשביל שתרגיש אותו.אל תמשוך יותר מחודשיים עליו.ותכין חוסמי אסטרוגן בצד.

אם התכוונת אליי אז לא אני לא מחפש מריבות ולא מתלהב למי יש יותר גדול , אם לא בא לך לעלות תמונה של הויאל אז תיהיה בריא גבר , בסך הכל מעניין לראות איך נראה החומר הזה

• פותח/ת השרשור
אם התכוונת אליי אז לא אני לא מחפש מריבות ולא מתלהב למי יש יותר גדול , אם לא בא לך לעלות תמונה של הויאל אז תיהיה בריא גבר , בסך הכל מעניין לראות איך נראה החומר הזה
לא התכוונתי אלייך,ומה יש לראות בויאל ריק שנראה כמו טסטוסטרון? אם היה עניין מן הסתם הייתי מעלה תמונה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית