הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחבר'ה פה שעשו פסיכומטרי

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
אני מתחיל קורס פסיכומטרי ביואל גבע בעוד חודש בדיוק וכבר עכשיו התחלתי קצת להתכונן. אני שואף לציון ממש גבוה כדי להתקבל לטכניון, ורציתי לדעת איך לדעתכם (מי שניגש) אפשר, אם בכלל, לשלב עם זה אימונים.

אני כרגע נמצא בתוכנית U/L שמבוצעת 4 פעמים בשבוע, בשקלול מהיר כולל להתארגן וללכת משם/לשם זה יוצא שנשרפות לי לפחות שעתיים וחצי עד שלוש בכל אימון.

כשאתחיל את הקורס, יהיה עדיף לשנות תוכנית או להפסיק להתאמן בכלל? אשמח לתגובות של בעלי ניסיון, תודה רבה 😃

תוריד ל 3.
גם אחרי שתוריד,אתה תשב עם עצמך ותראה שכדאי לפתור עוד מבחן מאשר ללכת להתאמן.

אני מתחיל קורס פסיכומטרי ביואל גבע בעוד חודש בדיוק וכבר עכשיו התחלתי קצת להתכונן. אני שואף לציון ממש גבוה כדי להתקבל לטכניון, ורציתי לדעת איך לדעתכם (מי שניגש) אפשר, אם בכלל, לשלב עם זה אימונים.

אני כרגע נמצא בתוכנית U/L שמבוצעת 4 פעמים בשבוע, בשקלול מהיר כולל להתארגן וללכת משם/לשם זה יוצא שנשרפות לי לפחות שעתיים וחצי עד שלוש בכל אימון.

כשאתחיל את הקורס, יהיה עדיף לשנות תוכנית או להפסיק להתאמן בכלל? אשמח לתגובות של בעלי ניסיון, תודה רבה 😃
אם זה קורס ראשון,היתי אומר לך להתכונן לשני אימונים ,אבל אפשרי 3 תלוי בבנדם...
לי אישית יותר מ2 היה לי קשה..

נערך לאחרונה:
אמנם ניגשתי לפני הרבה זמן ולמדתי לבד ללא קורס אבל תנסה להוריד את כמות האימונים, עדיף לך להשתדל כמה שאפשר לסיים עם זה בפעם הראשונה. לגשת פעם שניה יביא אותך לאותו מצב כמעט, חבל על הזמן.
תראה איך אתה מתקדם עם החומר במהלך הקורס ולפי זה תתאמן כמה שתוכל.
אגב, איזה ציון אתה צריך?

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!
הקורס מתחיל ב25.9 והבחינה בדצמבר, קורס ובחינה ראשונה שלי. למען האמת אני לא יודע בדיוק איזה ציון אני באמת צריך כי עדיין לא החלטתי מה ללמוד, אבל השאיפה היא להוציא מעל 700.
לא ציינתי את זה אבל אני לא מתכנן לעבוד תוך כדי הקורס, אם המידע הזה עוזר איכשהו.

בכל אופן, ברור לי שאי אפשר לנבא את העתיד אבל חשוב לי לדעת אם אוכל לעמוד ב4 אימונים בשבוע או לא, כי אם לא אני חושב שאעדיף כבר מעכשיו לצמצם את זה ל3 כי כל התוכנית תשתנה (אין טעם לעשות U/L שלוש פעמים בשבוע).

פיזית אי אפשר ללמוד 16 שעות ביום, יהיה לך זמן לאימון אבל זה אומר פחות זמן להתבטל.

בפסיכומטרי עבדתי 2 משמרות בשבוע במקום משרה מלאה והתאמנתי רגיל 3 פעמים בשבוע

משמרת = 8 שעות
אימון = שעתיים
תחשב מה סדר העדיפויות שלך

• פותח/ת השרשור
בפסיכומטרי עבדתי 2 משמרות בשבוע במקום משרה מלאה והתאמנתי רגיל 3 פעמים בשבוע

משמרת = 8 שעות
אימון = שעתיים
תחשב מה סדר העדיפויות שלך
זה לא עניין של סדר עדיפויות, כבר החלטתי שלא אעבוד.
בכל אופן תודה רבה לכולם, אני בכל זאת אשמח לעוד תגובות, כי נראה שזה מחולק בין להישאר עם זה ולהיות רגוע לבין להוריד ל3.
תודה 😃

להערכתי המאוד סבירה, קח עד חמש שעות ביום לפסיכומטרי. לפי זה חשב את הזמן שלך

כשעשיתי פסיכומטרי האימונים עזרו לי לנקות את הראש , בדרך כלל התאמנתי 4 פעמים בשבוע בזמן הקורס 5-6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית