הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לסייקל ראשון

בני מרטין

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
0
25
2
האם עדיף תוכנית abxabארבע פעמין בשבוע או תוכנית abcxabc ארבע חמש פעמים בשבוע
למהלך הסייקל כמובן

🤦‍♂️
אסביר את הפרצוף בכמה מילים :
אין לך ידע בכל הקשור לנושא סטרואידים אנאבוליים
אין לך מים בקטריוסטטים לעירבוב הפרגניל
ספקני אם החומרים בידייך הם לגיט
וכבר קפצת לתוכנית אימונים 🤦‍♂️
המנע מהסייקל כל עוד אתה יכול.

• פותח/ת השרשור
התגובה שלך שחצנית הידע שלך לגביי הוא מועט עד לא קיים ואתה קופץ למסקנות.
אודה לך על התגובה אבל לא על התוכן. אם לא הבנת את מטרת הפורום עבור הרחבת הידע בנושאים העולים בו כנראה אתה לא מועיל. ידע נצבר לאורך כל החיים ליפעמים צריך ליצור מצב שלחוסר ידע בכדי לקבל דעות נוספות שאוליי יאירו גישות חדשות ויחדדו גישות נוספות. תודה

התגובה שלך שחצנית הידע שלך לגביי הוא מועט עד לא קיים ואתה קופץ למסקנות.
אודה לך על התגובה אבל לא על התוכן. אם לא הבנת את מטרת הפורום עבור הרחבת הידע בנושאים העולים בו כנראה אתה לא מועיל. ידע נצבר לאורך כל החיים ליפעמים צריך ליצור מצב שלחוסר ידע בכדי לקבל דעות נוספות שאוליי יאירו גישות חדשות ויחדדו גישות נוספות. תודה

יקירי,
אף משתמש פעיל אינו אמור לעשות את העבודה בשבילך.
התגובה שלי איננה שחצנית אך חדה. ישר ולעניין. אתה לא בשל הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית לסייקל(וזאת אני מסיק מהכתוב בלבד) הוכחת על בורות מלאה בכל הקשור לשימוש.
כאשר אני מגדיר בורות אין כוונה תחילה לפגוע , אלא להאיר את עינייך שאתה עוד יכול להינצל מלפגוע בעצמך ולבצע טעויות שכל אחד משלוש עושים.
מטרת הפורום לספק מידע לקהל הנרחב ללא עלות כספית שכן ייעוץ כאן יכול להגיע לאלפי שקלים.
ארצה להתייחס למשפט האחרון שלך :
"ידע נצבר לאורך כל החיים ליפעמים צריך ליצור מצב שלחוסר ידע בכדי לקבל דעות נוספות שאוליי יאירו גישות חדשות ויחדדו גישות נוספות"

1)ידע אכן נצבר לאורך כל החיים.
2)לא , לא צריך לעולם ליצור מצב "של חוסר ידע" כדי לקבל דעות נוספות. יש את התתי-פורומים המתאימים לכך ובהם כל המידע הדרוש(גש לנעוצים)
3)האם שמת לב שחזרת על אותה תכלית 3 פעמים ?

אז אחזור לפואנטה שממנה התחיל הדיון :
גש לנעוצים , העשר את הידע (אותו ידע שטענת שנצבר לאורך החיים) ולאחר שעשית שיעורי בית ממליץ לך לקחת ייעוץ בכל הקשור לחומרים אנאבוליים.
מפאת גילך (48) אני מניח שעברת ארבע/חמש סייקלים בחייך ויש לך הידע הפיזי , אך זה לא פסול ואפילו מתבקש לקחת ייעוץ מאנשים שמבינים קצת בתיאוריה ויכולים לתרום.

בהצלחה.

יקירי,
אף משתמש פעיל אינו אמור לעשות את העבודה בשבילך.
התגובה שלי איננה שחצנית אך חדה. ישר ולעניין. אתה לא בשל הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית לסייקל(וזאת אני מסיק מהכתוב בלבד) הוכחת על בורות מלאה בכל הקשור לשימוש.
כאשר אני מגדיר בורות אין כוונה תחילה לפגוע , אלא להאיר את עינייך שאתה עוד יכול להינצל מלפגוע בעצמך ולבצע טעויות שכל אחד משלוש עושים.
מטרת הפורום לספק מידע לקהל הנרחב ללא עלות כספית שכן ייעוץ כאן יכול להגיע לאלפי שקלים.
ארצה להתייחס למשפט האחרון שלך :
"ידע נצבר לאורך כל החיים ליפעמים צריך ליצור מצב שלחוסר ידע בכדי לקבל דעות נוספות שאוליי יאירו גישות חדשות ויחדדו גישות נוספות"

1)ידע אכן נצבר לאורך כל החיים.
2)לא , לא צריך לעולם ליצור מצב "של חוסר ידע" כדי לקבל דעות נוספות. יש את התתי-פורומים המתאימים לכך ובהם כל המידע הדרוש(גש לנעוצים)
3)האם שמת לב שחזרת על אותה תכלית 3 פעמים ?

אז אחזור לפואנטה שממנה התחיל הדיון :
גש לנעוצים , העשר את הידע (אותו ידע שטענת שנצבר לאורך החיים) ולאחר שעשית שיעורי בית ממליץ לך לקחת ייעוץ בכל הקשור לחומרים אנאבוליים.
מפאת גילך (48) אני מניח שעברת ארבע/חמש סייקלים בחייך ויש לך הידע הפיזי , אך זה לא פסול ואפילו מתבקש לקחת ייעוץ מאנשים שמבינים קצת בתיאוריה ויכולים לתרום.

בהצלחה.
מסכים איתך ב100%.
בזמן האחרון בפורום יש המון מקרים של ״תלעסו לי״.
אנשים לא רוצים לקרוא וללמוד דברים אלא באים בגישה - תסבירו לי , תרשמו לי. ברגע שהם נשלחים לקרוא לבד , הם יוצאים בתגובות כמו הבחור בפוסט הזה ובפוסטים אחרים.
הם לא מבינים שהאחריות לבריאות שלהם היא עליהם בלבד.
הרבה פוסטים בזמן האחרון לא היו נפתחים בכלל אם הפותח היה מקדיש קצת זמן לקריאת חומר כתוב הפוסטים אחרים ובנעצים.
אין בעיה לענות על שאלה שרואים שהשקיעו זמן והבנה בניסוחה.

@Daniel Barack

כבר שאלתי בעבר - האם ניתן לחסום משתמשים חדשים עד שלא יקראו את ה QA ויענו על מספר שאלות פשוטות על סוגי חומרים, מבנה pct סטנדרטי , שימוש ותזמון hcg , מבנה סיקל ראשון, שילוב אוראליים והגיון באי-ביצוע אוראלי סולו.
כל החומר קיים בפורום , חבל שכל פעם אנחנו עונים על אותם שאלות למשתמשים שונים.
אני בטוח שמשתמשים רצניים יקבלו את זה בהבנה, כמו כן זה יסנן כמה טרולים שבאים לפה לכתוב שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית