הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB עזרה אם אפשר

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
תוכנית AB :
ABXXABX.
A ::
חזה:
(בנץ') 3-5. 90 קילו .
(לחיצה עם משקולות ) 3-5. משקולת 30 קילו.
(פרפר במכונה).2-8.
כתפיים:
(פרס) 3-5. 65 קילו .
(הרחקת כתפיים במכונה).2-8.
יד קדמית:
(כפיפות מרפקים).2-10. 15 כל צד עם מוט.

B :
רגליים:
(סקוואט) 3-5 . 90 קילו .
(לג פרס) 3-8 . 165 קילו .
(תאומים) 2-10 . 40 קילו .
גב:
(מתח) 3-5 .
(פולי עליון) 3-8 .
(חתירה בטיבר) 3-5 . 86 קילו .
יד אחורית:
(פשיטת מרפקים) 2-12 .

השאלה שלי איך אני לא מתקדם בבנץ וגם בסקוואט אני תקוע בשניהם אני לא מצליח לבצע 3 חמישיות אני לפעמיים עושה 3 שלישיות או שלוש רביעיות אם אפשר להתקדם בצורה כזאת או שעומס תרגילים הורס את ההתקדמות עצות לשיפור התוכנית . לגבי תוכנית B זה אפשרי לעשות צ'ין אפס עם משקל במקום המתח למרות שיש התנגשות באותו אימון עם יד אחורית .?. אני נורא רוצה לעלות כבר משקל בבנץ' ובסקוואט אני מרגיש תקוע קרוב לשבועיים רציתי לתת לזה זמן אבל החלטתי לעלות את הנושא הזה לכאן .

ברגע שאתה ממשיך לנסות עם הראשון בקיר להתקדם למרות שאתה לא מצליח, זה רק מקשה עליך יותר להצליח פעם הבאה.

התכנית נראית סבירה, מעט תרגילים מיותרים אבל אני לא חושב שזה הצוואר בקבוק. תוריד משקלים ל70% ותתקדם בקצב שתוך 3 שבועות אתה ב100% ותוך 4 שבועות אתה שובר שיאים.

רק לי חרה לראות ככ הרבה תרגילים במכונה, כשיש אלטרנטיבות מדהימות בחופשי?
אולי יש נפח מיותר קצת.
הייתי ממליץ להוריד נפח קצת, להוריד תרגילי מכונה ולרכז את הנפח בתרגילים חופשיים.
בהצלחה.

רק לי חרה לראות ככ הרבה תרגילים במכונה, כשיש אלטרנטיבות מדהימות בחופשי?
אולי יש נפח מיותר קצת.
הייתי ממליץ להוריד נפח קצת, להוריד תרגילי מכונה ולרכז את הנפח בתרגילים חופשיים.
בהצלחה.
דווקא בתרגילים מבודדים אני לא רואה במכונות כמשהו רע, זה מקל על המתאמן לבצע תרגילים שאמורים להיות פשוטים יותר ובעצימות נמוכה יותר.
לפחות ברוב התרגילים המבודדים.

קשה להמליץ על הפחתה בנפח מבלי לדעת את המטרות ואת ההתקדמות שנעשתה לאחרונה.

השאלה שלי איך אני לא מתקדם בבנץ וגם בסקוואט אני תקוע בשניהם
יהיה יותר קל לעזור אם תפרט על המטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בסוג של תקופה מסה אני צורך 3,500 קלוריות ביום יישן בין 6-7 שעות שינה עושה מנוחה של יומיים רצוף בשלישי ורביעי .
זהו בסה"כ , עוד שאלה האם כדאי להכניס באותו יום ריצה על הליכון ואם כן אפשר להכניס את זה בבוקר של אותו יום יש פשוט הליכון בבית .

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ להמשיך לנסות את המשקל בסקוואט ובנץ' עד שאני מגיע ל-5-5-5 או לשנות את מספר הסטים נגיד ל-5 סטים של 3 חזרות או משהו בסגנון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית