עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי חן,
בוא נעשה את זה פשוט:
סטרואידים ע"ב שמן ובעלי אסטר יחסית ארוך (אננתת, דקונאט, אנדקונאט) נוהגים להזריק פעמיים בשבוע במסגרת הסייקל.
כדי ליצור מצב בו הפרשי הזמנים שווים בין זריקה לזריקה, אכן ההמלצה היא להפרש של כ-3.5 ימים.
למשל: ראשון בוקר; רביעי לילה. שני בוקר; חמישי לילה וכו'...
גם אם תזריק, למשל, ראשון בוקר ורביעי בוקר, זה ממה זניח ולא חשוב
חומרים בעלי אסטר ארוך יציבים יותר בדם, ומכאן שגם אם תזיז זריקה ביום או אך יומיים (לעיתים יש אילוצים) - לא קרה משהו קריטי.
השאיפה היא, באופן כללי, להתחיל סייקל בזמן נוח ונשלט, בכדי להימנע מכל מיני "בעיות" לא צפויות, ובכלל, להנל לו"ז ידוע מראש
בהצלחה
אפשרי.ואוו תודה רבה על ההסבר המפורט .
אפשר להכניס באותו מזרק 2 חומרים ולהזריק ? יעני טסט אנטט + בולדנון וככה יוצא לי
1 מל בולדנון
ו1 מל אנטט במזרק אחד זריקה אחת אפשרי ?
אפשרי.
יש לי שאלה אליך?
אתה לא מפחד להכניס הורמונים לגוף עם בסיס ידע תאורטי שואף לאפס?
אתה לא מפחד שתגרום נזק בלתי הפיך לבריאות שלך כי אתה לא יודע דברים בסיסיים. מה תעשה אם תתקל בבעיות בזמן סייקל?
תרוץ לפורום לצעוק לעזרה ?
תלך לרופא?
מצטער עם חפרתי , אבל תענה על השאלות שלי אפילו בלי לרשום תשובות בפורום.
אתה מרמה את עצמך, זה לא חכם.למה בסיס מידע תיאורתי שואף לאפס ?
קראתי כמעט כל אשכול אפשרי וגם בנעוצים פה ובהסברים כדי להבין כמה שאפשר וכמובן משתמש בפורום לייעוץ והכוונה כי לפי מה שהבנתי המטרה פה לעזור ולמעזר נזקים , ותקן אותי אם אני טועה לגבי זה ואני שואל לגבי דברים שאולי לא הצלחתי להבין עד הסוף כי תמיד טוב לשאול ולדעת יותר.
חן,למה בסיס מידע תיאורתי שואף לאפס ?
קראתי כמעט כל אשכול אפשרי וגם בנעוצים פה ובהסברים כדי להבין כמה שאפשר וכמובן משתמש בפורום לייעוץ והכוונה כי לפי מה שהבנתי המטרה פה לעזור ולמעזר נזקים , ותקן אותי אם אני טועה לגבי זה ואני שואל לגבי דברים שאולי לא הצלחתי להבין עד הסוף כי תמיד טוב לשאול ולדעת יותר.