הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מסעדות טובות יש בקניון איילון\בסביבה

יש שם פפגיו גם אני חושב, אבל התקציב שלי בד"כ מספיק לשווארמה ושוקו, אז לא יודע מה עוד. אבל בטוח תוכל למצוא ברשת רשימה של מסעדות בשרים ברמת החייל.

פפגיו זה מקום ברמה אכלתי שמה פעם אחת. אבל ביננו...הדרך הכי טובה לדעת...זה לאכול פעם אחת בכל אחד מהמקומות האלה...בסוף תמצא לך ת'מקום הכי טעים.
אבל האמת? אין כמו לחבר לתבל קצת בשר, ולהכין אותו על גריל חשמלי, אצלך בבית. ההורים שלי קונים כל שבת בסביבות הקילו וחצי בשר...מכינים על הגריל, ותאמינו לי, איפה שלא אכלתי, אין כמו אוכל של בית. אלוהים בירך אותי בהורים אהרונים:s85:. חבל רק שלא בירך אותי בעוד 20 קילו על 12-13 אחוז שומן, אז הייתי אומר, שאלוהים באמת בירך אותי.

נערך לאחרונה:
פפגיו זה מקום ברמה אכלתי שמה פעם אחת. אבל ביננו...הדרך הכי טובה לדעת...זה לאכול פעם אחת בכל אחד מהמקומות האלה...בסוף תמצא לך ת'מקום הכי טעים.
אבל האמת? אין כמו לחבר לתבל קצת בשר, ולהכין אותו על גריל חשמלי, אצלך בבית. ההורים שלי קונים כל שבת בסביבות הקילו וחצי בשר...מכינים על הגריל, ותאמינו לי, איפה שלא אכלתי, אין כמו אוכל של בית. אלוהים בירך אותי בהורים אהרונים:s85:. חבל רק שלא בירך אותי בעוד 20 קילו על 12-13 אחוז שומן, אז הייתי אומר, שאלוהים באמת בירך אותי.
אם כבר בבית, אז אין על הדבר האמיתי: מנגל של פחמים, לא חשמל ולא נעליים 🚬🤪🚬

הנה מישהו שמדבר לעיניין!
בשר כבש על המנגל:161bd:

תתפלא אבל מנגל חשמלי..זה אחלה דבר..הוא קטן וקומפקטי, לא צריך לקנות כל הזמן פחמים. והוא מחזיק כבר שנים על גבי שנים. וביננו...הבשר יוצא מאוד טעים, כי גם פחם אפשר לדמות בימינו. הבשר יוצא טעים, מבושל עד הסוף, ולא עולה הרבה כסף. כולנו יודעים מהסופרים כמה קילו עולה..פשוט לקנות, להכין בבית ולאכול.

אצלנו באשדוד, אין מספיק מקומות איכותיים במחירים סבירים...אבל בתאכלס...אני מסתפק במקום שנקרא השאווארמה של עמוס. ועדיין, אין כמו לאכול אוכל של בית. כשאתה קונה ת'בשר ממקום סביר במחיר סביר, ומכין אותו לעצמך. את מרוויח הרבה יותר בשר...בפחות בטעם סביר+, במחיר סביר..ותאמינו לי שקצת חיסכון מהסוג הזה..לא מזיק לאפחד. ולטחון במסעדה..אפשר פעם בשבוע-שבועיים.

מנגל חשמלי זה גועל נפש
כל פעם שאני אוכל במנגל חשמלי אני מקיא

אין כמו מרשמלו במדורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית