עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על החוות דעת.. מאיפה קניית את החומר .. בארץ או מהאתר .. ואם זה בכלל מאותה חברה שהוספתי בהודעה ראשונה?אמנם אשכול קצת ישן ומתנצל מראש על ההקפצה, אבל חשבתי שאני יכול לתרום את השנקל שלי מהניסיון:
אני משתמש ב mk-677 כ12 שבועות ולמרות שלא ביצעתי בדיקות דם שיכולות לאמת את זה, אני בהחלט חווה את תופעות הלוואי הטיפוסיות הנלוות לעליה ברמות IGF-1. (ספיחת מים, תאבון מוגבר, עייפות, נימול בידיים ועוד)
אמנם זה לא דומה לנטילת HGH אמיתי, אבל מורגשת עליה מתונה במסה ושיפור כללי בהתאוששות ובבריאות הכללית ויחסית למחיר ולנוחות השימוש, זה בהחלט משתלם.
היתרון של mk-677 הוא שהוא אינו מדכא או משבש מחזור הורמונלי ואין סיכון בנטילה מתמשכת שלו לאורך תקופה ארוכה. יתרה מזאת, אחד המחקרים מראה שהעליה ברמות הIGF מגיעה למקסימום כעבור חצי שנה+ של שימוש. לכן אני מתכוון להמשיך לאורך השנה הקרובה.
יתרון נוסף של MK-677 לעומת פפטידים מעודדי הפרשת הורמון גדילה הוא שMK-677 לא גורם לעליה הטיפוסית בקורטיזול, האופיינית לחומרים אלה.
הבחור מקודם אמר שזה עזר לו לעלות תוך 12 שבועות... אני מאמין שזה משתנה מגוף לאחר .. לא נראה לי שזה החומר שתעלה איתו תוך חודש וחצי למסה שתראה לעיןמרדים יופי. מניסיון טוב מידי .. לא מומלץ ולא שווה את הכסף. הרגשתי פשוט כמו זומבי במהלך כל היום. רוצה רק לישון .. ולא מעבר לזה! שום שינוי לא ראיתי ממנו לא תוך 3 שבועות וגם לא תוך חודש וחצי (זמן השימוש). נתתי לזה עוד צ'אנס, אבל באמת שהספיק לי. מיותר אחינו ;)
אמנם אשכול קצת ישן ומתנצל מראש על ההקפצה, אבל חשבתי שאני יכול לתרום את השנקל שלי מהניסיון:א
אני משתמש ב mk-677 כ12 שבועות ולמרות שלא ביצעתי בדיקות דם שיכולות לאמת את זה, אני בהחלט חווה את תופעות הלוואי הטיפוסיות הנלוות לעליה ברמות IGF-1. (ספיחת מים, תאבון מוגבר, עייפות, נימול בידיים ועוד)
אמנם זה לא דומה לנטילת HGH אמיתי, אבל מורגשת עליה מתונה במסה ושיפור כללי בהתאוששות ובבריאות הכללית ויחסית למחיר ולנוחות השימוש, זה בהחלט משתלם.
היתרון של mk-677 הוא שהוא אינו מדכא או משבש מחזור הורמונלי ואין סיכון בנטילה מתמשכת שלו לאורך תקופה ארוכה. יתרה מזאת, אחד המחקרים מראה שהעליה ברמות הIGF מגיעה למקסימום כעבור חצי שנה+ של שימוש. לכן אני מתכוון להמשיך לאורך השנה הקרובה.
יתרון נוסף של MK-677 לעומת פפטידים מעודדי הפרשת הורמון גדילה הוא שMK-677 לא גורם לעליה הטיפוסית בקורטיזול, האופיינית לחומרים אלה.
קנית בארץ או באתר מסויים?אם כבר הקפצתם את האשכול, אני השתמשתי גם בMK667 והוכחתי בבדיקות דם לפני ותוך כדי שאכן רמות הIGF-1 עלו.
אמנם אשכול קצת ישן ומתנצל מראש על ההקפצה, אבל חשבתי שאני יכול לתרום את השנקל שלי מהניסיון: