הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר

ראן12

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
6
65
0
שלום אני מתחיל לקחת אנאבר של חברת וורטקס (מחוסר ברירה), עכשיו אני מחפש כבר יומיים ולא מוצא איך להקליד את הקוד( לבדוק אם אמיתי או לא), אשמח אם תתנו לי את הקישור שבו ניתן לבדוק!

זה לא משנה הקוד. עם או בלי קוד, משנה עד כמה אתה מקורב למקור והאם היה ברצונו לתת לך חומר טוב.
יש אחלה וורטקס, ויש שלא.
ספציפית לגבי אנאבר, באופן כללי אני כמעט ולא סומך על אף חברה. לא רק מבחינת חומר לגיט, אלא מינון נקוב. יש יותר מידי ערבובים עם וינסטרול או הפחתת מינונים. לכן אמליץ לקחת וינסטרול לגיט במקום. סיכוי סביר שאכן תקבל חומר טוב במצב הזה

• פותח/ת השרשור
תודה @Daniel Barack
ולגבי הטסט אני כבר ביום ה13 ולא מרגיש שום עליה בכוח, אבל לא נראה לי שמזויף, יש סיכוי שזה לא מזויף?, אני אעלה תמונה אם אתה רוצה, וגבי האנאבר אני די מרוצה ממנו הוא הביא לי בעבר, והייתי מרוצה

תודה @Daniel Barack
ולגבי הטסט אני כבר ביום ה13 ולא מרגיש שום עליה בכוח, אבל לא נראה לי שמזויף, יש סיכוי שזה לא מזויף?, אני אעלה תמונה אם אתה רוצה, וגבי האנאבר אני די מרוצה ממנו הוא הביא לי בעבר, והייתי מרוצה
אם תבצע בדיקות דם של טסט טוטאל, תדע מה טיב הטסט.

• פותח/ת השרשור
אם תבצע בדיקות דם של טסט טוטאל, תדע מה טיב הטסט.
@Daniel Barack
את האמת לעשות בדיקת דם זה בעייתי, אי
אפשר לדעת בדרך אחרת?, גם כן אני מחר אמור להתחיל לשלב אנאבר, מה דעתך, האם לעצור את הסייקל או להמשיך?
ותודה באמת, על העזרה מעריך מאוד

@Daniel Barack
את האמת לעשות בדיקת דם זה בעייתי, אי
אפשר לדעת בדרך אחרת?, גם כן אני מחר אמור להתחיל לשלב אנאבר, מה דעתך, האם לעצור את הסייקל או להמשיך?
ותודה באמת, על העזרה מעריך מאוד
ראשית, אמליץ לוותר על אנאבר. שנית, טסט עשוי לגרום לכמה תופעות, חלקן תוגרשנה וחלקן לא. למשל, צפה עליה בכוח, חשק מיני, אגרסיבי, שינה טובה ועמוקה יותר, לעיתים חום כללי מעין תחושה שחם לך, ועוד..

• פותח/ת השרשור
ראשית, אמליץ לוותר על אנאבר. שנית, טסט עשוי לגרום לכמה תופעות, חלקן תוגרשנה וחלקן לא. למשל, צפה עליה בכוח, חשק מיני, אגרסיבי, שינה טובה ועמוקה יותר, לעיתים חום כללי מעין תחושה שחם לך, ועוד..
אני מרגיש חשק מיני עולה, אגריסיביה גם כן, אבל ממש לא ברמות גבוהות

קבצים מצורפים

• DSC_1416.JPG
    DSC_1416.JPG
    KB 29.6 · צפיות: 178
  • DSC_1417.JPG
    DSC_1417.JPG
    KB 22.1 · צפיות: 177
  • DSC_1414.JPG
    DSC_1414.JPG
    KB 25.9 · צפיות: 180
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית