עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תבצע בדיקות דם של טסט טוטאל, תדע מה טיב הטסט.תודה @Daniel Barack
ולגבי הטסט אני כבר ביום ה13 ולא מרגיש שום עליה בכוח, אבל לא נראה לי שמזויף, יש סיכוי שזה לא מזויף?, אני אעלה תמונה אם אתה רוצה, וגבי האנאבר אני די מרוצה ממנו הוא הביא לי בעבר, והייתי מרוצה
@Daniel Barackאם תבצע בדיקות דם של טסט טוטאל, תדע מה טיב הטסט.
ראשית, אמליץ לוותר על אנאבר. שנית, טסט עשוי לגרום לכמה תופעות, חלקן תוגרשנה וחלקן לא. למשל, צפה עליה בכוח, חשק מיני, אגרסיבי, שינה טובה ועמוקה יותר, לעיתים חום כללי מעין תחושה שחם לך, ועוד..@Daniel Barack
את האמת לעשות בדיקת דם זה בעייתי, אי
אפשר לדעת בדרך אחרת?, גם כן אני מחר אמור להתחיל לשלב אנאבר, מה דעתך, האם לעצור את הסייקל או להמשיך?
ותודה באמת, על העזרה מעריך מאוד
אני מרגיש חשק מיני עולה, אגריסיביה גם כן, אבל ממש לא ברמות גבוהותראשית, אמליץ לוותר על אנאבר. שנית, טסט עשוי לגרום לכמה תופעות, חלקן תוגרשנה וחלקן לא. למשל, צפה עליה בכוח, חשק מיני, אגרסיבי, שינה טובה ועמוקה יותר, לעיתים חום כללי מעין תחושה שחם לך, ועוד..
הביאו לך דיבול במקום אנבר חחאני מרגיש חשק מיני עולה, אגריסיביה גם כן, אבל ממש לא ברמות גבוהות
למה לקחת טסט של חברה לא מוכרת , ו כדורים של וורטקס ? למה לא לקחת גם טסט של וורטקס ?