הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור Hh
  • פורסם בתאריך

Hh

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
עושה 750 אנתת לשבוע
30 דיבול ליום
ודקה 300 לשבוע
רציתי אחרי כמה זמן מתחיל להשפיע אנתת
וגם אחרי גם זמן דקה

סייקל שני יכול להשאר על 500 טסט, לא צריך למהר לקפוץ ל 750. אני הייתי הולך על טסט+דקה. ס ב ל נ ו ת.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אני כבר התחלתי ,רציתי לדעת אחרי כמה זמן הדקה מתחיל לארות תוצאות

דקנואט האסטרים הוא טיפה יותר ארוך מאנטט ופחות מבולד אנדקנואט משמע : בין 3 שבועות לבין חודש . אני הייתי מצטייד בקברגולין או דוסטינקס מאחר שננדרולון מעלה את ההורמון הפרולקטין כנל לגבי טרן קצר/ארוך . משפחת הנור-19 ידועים בכך שהם משביתי המין מבחינת פרולקטין ואפילו טסט 2 גרם לא יעזור בחשק המיני . בכל אופן זה תלוי כי אולי לא תרגיש השבתה בחשק המיני או שכן . יצא לי לא מעט לראות מינונים הזויים ש"ילדים" מפגרים עושים אקרא לזה ככה . ננדרולון מעל הטסט טרן מעל הטסט , אין להם מושג מה שהם עושים ואחר כך למי יבואו בטענות ? כמובן שהחומרים לא עובדים לא מרגישים את הטסט , לגבי פותח הפוסט לא מכוון אליך אלא סתם ציינתי מקרים שילדים חכמים בארץ שעושים או שמקשיבים לאנשים סליחה על המילה בורים בענף הזה .

• פותח/ת השרשור
דקנואט הוא אסטר ארוך (זמן מחצית חיים של כשבועיים). כמה זמן אתה בתוך הסייקל?
אגב, מה היה הסייקל הראשון?

אני בשבוע השני הסייקל הראשון היה טסט 500 לשבוע ודיבול 30 ליום
דקנואט האסטרים הוא טיפה יותר ארוך מאנטט ופחות מבולד אנדקנואט משמע : בין 3 שבועות לבין חודש . אני הייתי מצטייד בקברגולין או דוסטינקס מאחר שננדרולון מעלה את ההורמון הפרולקטין כנל לגבי טרן קצר/ארוך . משפחת הנור-19 ידועים בכך שהם משביתי המין מבחינת פרולקטין ואפילו טסט 2 גרם לא יעזור בחשק המיני . בכל אופן זה תלוי כי אולי לא תרגיש השבתה בחשק המיני או שכן . יצא לי לא מעט לראות מינונים הזויים ש"ילדים" מפגרים עושים אקרא לזה ככה . ננדרולון מעל הטסט טרן מעל הטסט , אין להם מושג מה שהם עושים ואחר כך למי יבואו בטענות ? כמובן שהחומרים לא עובדים לא מרגישים את הטסט , לגבי פותח הפוסט לא מכוון אליך אלא סתם ציינתי מקרים שילדים חכמים בארץ שעושים או שמקשיבים לאנשים סליחה על המילה בורים בענף הזה .

יש לי טמוקסיפן מה אתה אומר על זה?

מה זה ומתי צריך להתחיל ען זה
דוסטינקס מוריד פרולקטין שמיוצר באופן מסיבי בשימוש עם טרן או דקה. לטרוזול מחסל את האסטרוגן שזורם לך במחזור הדם עקב ההמרה הגבוהה של טסט לאסטרוגן. עצה ממני, אל תגע בנתיים לא בטרן ולא בדקה. תלמד קצת את החומרים והמשמעות.

דוסטינקס מוריד פרולקטין שמיוצר באופן מסיבי בשימוש עם טרן או דקה. לטרוזול מחסל את האסטרוגן שזורם לך במחזור הדם עקב ההמרה הגבוהה של טסט לאסטרוגן. עצה ממני, אל תגע בנתיים לא בטרן ולא בדקה. תלמד קצת את החומרים והמשמעות.
יפה אמרת.
אך לא כדאי להשתמש בדוסטינקס ולטרזול בלי תוצאות בדיקות דם.

יפה אמרת.
אך לא כדאי להשתמש בדוסטינקס ולטרזול בלי תוצאות בדיקות דם.
מילא דוסטי, טעות במינון של לטרוזול ואתה הופך לסמרטוט רצפה... בכלל לטרו זה רק למקצוענים עם אופציה לבדיקות פרופיל הורמונלי חודשי

מילא דוסטי, טעות במינון של לטרוזול ואתה הופך לסמרטוט רצפה... בכלל לטרו זה רק למקצוענים עם אופציה לבדיקות פרופיל הורמונלי חודשי
חשוב לציין את הדברים האלו כאשר אתה ממליץ לבן אדם מתחיל.
יש כאלו שרק שומעים שמות של תרופות וכבר טורפים, בלי להבין ולחשוב.

חשוב לציין את הדברים האלו כאשר אתה ממליץ לבן אדם מתחיל.
יש כאלו שרק שומעים שמות של תרופות וכבר טורפים, בלי להבין ולחשוב.
מההודעות הקודמות שלי מובן שאני עושה ההפך מלהמליץ.. בפרט למי שאין מושג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית